Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Шановні велосипедисти

Якщо ви хочете доїжджати додому живими і цілими та не ставати причиною ДТП не їздіть будь-ласка в темному одязі в темряві, не те що без ліхтарів, а без жодного світловідбивача в третьому ряду проспекту Ватутіна...
Я розумію що ви круті, а нас "возять як худобу", але це не привід кидатися під колеса маршрутки з-за фури і змушувати її гальмувати так що пасажири летять у лобове скло...щастя того придурка що він швидко втік бо руки-ноги йому поламати рвався не тільки водій..
12

Останні статті

Коментарі

анонім

124.10.11, 21:38

И пусть вообще с Троещины не выезжают!

    225.10.11, 10:35

    то був не велосипедист. то був пацик на велосипеді. це дві великі різниці.

      325.10.11, 10:44Відповідь на 2 від все_буде_так

      Людина яка їде на велосипеді, причому явно не "Україна" чи "ПВЗ", в велосипедних обладунках - для більшості людей - велосипедист і мені якось байдуже до ваших внутрішніх градацій на "велосипедистів" і "пациків"
      Як вірно казав наш інструктор - побоюватись на дорозі треба фури і велосипедистів - перших через обмеженість обзору, а других - через обмеженість мізків

        425.10.11, 10:46Відповідь на 1 від анонім

        Якщо вони їздять за правилами - то будь-ласка, хай їздять. Але проспект Ватутіна - це "дорога для автомобілів" і велосипедисти там їздити не мають права

          525.10.11, 10:54Відповідь на 2 від все_буде_так

          Може то моє таке "щастя", але не далі як на минулих вихідних вже нам під колеса велосипедист кидався, бо йому бачте на 3-х полосній трасі раптом захотілось повернути ліворуч. Добре що за кермом був дід, з 60-річним стажем керування у якого реакції автоматичні, а якщо б я була?

            625.10.11, 10:59Відповідь на 3 від tanjuwa

            якщо в людини є кошти на велосипед і обладунки то світловідбивачі, ліхарики та шолом купуються в першу чергу. ти одного такого недоумка побачила і всім "фу"?
            чи я маю "фукати" на всі категорії населення, хто мені під колеса кидався чи підсікав?
            той, кому побарабану власне життя це навряд чи прочитає.
            на сотню автомобілістів, які ігнорять правила 1 камікадзе на велосипеді який дотримуєься такої ж думки. велосипедист проти машини там "вагові" категорії різні.

              725.10.11, 11:00Відповідь на 5 від tanjuwa

              то твоє таке щастя

                825.10.11, 11:12Відповідь на 5 від tanjuwa

                ти не думаєш, що інша машина могла створити таку ситуацію? з мого досвіду: на мосту патона обїзжала машину, яка стала в крайній полосі, відповідно довелося до наступного світофора їхати між двома потоками машин. і одному водієві здалося дуже прикольно висунути з вікна руку і злякати мене ляском по плечах. серед потоку машин.
                відморозків вистачає і присутність чи відсутність якогось транспортного засобу цього не змінює

                  925.10.11, 11:16Відповідь на 8 від все_буде_так

                  Почитай ПДР - ти не маєш права їздити між потоками машин (тільки в крайньому правому ряду біля бровки), та і взагалі міст Патона це також "дорога для автомобілів" і твоє місце виключно на тротуарі.

                    1025.10.11, 11:18Відповідь на 8 від все_буде_так

                    Якщо я втулюся в машину, то максимум що буде - це помнеться залізо. Якщо я зіб"ю велосипедиста, то навіть на моїх 50-60 км/год велика ймовірність летального результату, а сідати у в"язницю чи навіть жити з досвідом вбивства людини якось не хочеться...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна