хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

"Свобода": трохи з програми щодо здоров'я нації

1. Запровадити довгострокову державну програму культивування в суспільстві здорового способу життя, що включає пропаганду духовного і фізичного здоров'я, боротьбу з наркоманією, алкоголізмом, тютюнопалінням.

2. Запровадити обов'язкове державне соціальне медичне страхування, яке забезпечить ґарантований базовий пакет невідкладної первинної медичної допомоги, що надається безоплатно коштом державного медичного фонду.

3. Реалізувати програму "Репродуктивне здоров'я нації". Заборонити переривання вагітності, окрім випадків, зумовлених медичними показаннями та доведених у судовому порядку фактів зґвалтування. Прирівняти у кримінальному законодавстві незаконне здійснення абортів до замаху на вбивство.

4. Здійснювати політику економічного протекціонізму щодо вітчизняної фармацевтичної промисловості й медичного приладобудування. Забезпечити суворий державний контроль за якістю та цінами на лікарські препарати, особливо імпортного виробництва.

5. Відновити і повернути у державну власність санаторно-курортні комплекси. Заборонити перепрофілювання санаторіїв. Заборонити приватизацію курортних та санаторних земель на всій території України.

6. Затвердити державну житлову програму, згідно з якою сім'я з трьома дітьми отримує державний безвідсотковий кредит, сім'я з чотирма дітьми – державний безвідсотковий кредит, 50% якого підлягає поверненню, сім'я з п'ятьма дітьми і більше – безкоштовне житло від держави. Запровадити доступні державні пільгові кредити на придбання житла для молодих сімей.

7. Збільшувати розмір виплат українським сім'ям у зв'язку з народженням кожної наступної дитини відповідно до показників інфляції в країні та росту цін на дитячі товари.

8. Заборонити рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв у будь-якій формі на всій території України. Встановити кримінальну відповідальність за пропаганду наркоманії (у тому числі так званих "легких наркотиків") та сексуальних збочень.

9. Надати право місцевим громадам обмежувати торгівлю алкогольними напоями.


http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/


0

Коментарі

126.09.14, 23:39


А как на счёт повышения оплаты труда???

    226.09.14, 23:51Відповідь на 1 від Usmik

    Все буде. Це ж Свобода

      38.10.14, 22:40

      В основних програмних документах ВО "Свобода" немає жодного слова про третю світову війну. Не сприймайте серйозно слова цієї жінки. Не бійтеся, Україна не почне третю світову як агресор, тому що агресія буде (і вже є) по відношенню до неї.

      Почитайте "Програму захисту українців" і заспокойтесь.