хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Тур в Кам'янець-Подільський круїз"

Тур в Кам'янець-Подільський круїз
Тривалість туру: 2 дні
Вартість з особи: 330,00 грн.
Дати Виїзду:
субота 09.11.2013 - неділя 10.11.2013
субота 23.11.2013 - неділя 24.11.2013
Квітка на камені, круїз на катері по Дністру, Хотинська фортеця, печера Кришталева, мальовнича природа Поділля вас чекають за вихідні.
Запрошуємо Вас здійснити дводенну незабутню мандрівку в унікальний етнографічний Подільський край, ознайомитись з його багатою та різноманітною історичною спадщиною, з культурним надбанням та традиціями краю, оглянути старовинні замки та фортеці, які є свідками тисячолітньої історії, відвідати підземний світ Кришталевої печери, здійснити круїз по мальовничому каньйону Дністра.
Маршрут туру: 
1 день (субота): виїзд зі Львова (08.00) - Кривче. Огляд печери Кришталевої - обід - Хотин (екскурсія фортецею) - Кам'янець-Подільський (поселення о 21.30). 
2 день (неділя): сніданок - Кам'янець-Подільський (екскурсія по місту) - круїз на кораблі по каньойону Дністра - повернення до Львова (орієнтовно 22.30).
Кришталева печера — це одна з найкрасивіших печер України, Загальна протяжність ходів печери сягає 23 км, екскурсійної траси складає 2,5 км. Температура повітря в печері +10,6. На стінах печери виблискують різнокольорові кристалі гіпсу, гладенько відшліфований стародавніми водами. Особливістю печери є те що в ній зберігається підвищена іонізація повітря і повна відсутність бактерій. Під час мандрівки печерою можна побачити буйвола, крокодила, змію та інших химерних створінь, що живуть у печері. 
Хотинська фортеця є однією із семи чудес України та однією з найкраще збережених фортець Європи XІ ст. Створена на основі Хотинського форту заснованого у IX столітті князем Володимиром Святославичем. Фортеця вражає своєю могутністю, висота стін фортеці сягає 40 метрів, на подвір'ї знаходиться колодязь глибиною 65 метрів, діаметром 2,5 метра. 
 У Хотинській фортеці проводили зйомки багатьох відомих художніх фільмів: "Захар Беркут", "Три мушкетери", "Чорна стріла" та ін.
  
Кам'янець-Подільський одне з найдавніших міст, розташоване у мальовничій місцевості, на річці Смотрич. Перлиною міста є унікальна Кам'янець-Подільська фортеця — історико-архітектурний пам'ятник Поділля, що витримала численну кількість облог. Складається з двох частин: Старої фортеці що захищала підхід до перешийку між півостровом і "материком", та нової фортеці, яка прикривала Стару фортецю з боку поля. До складу фортеці входить 11 башт, кожна з яким має свою назву. 
 
Місто також славиться катедральним костелом Петра і Павла та найстарішою в Україні Ратушею (15ст).
Круїз передбачає подорож на теплоході по одній з найкрасивіших в Європі та другій за величиною в Україні - річці Дністер. Маршрут пролягатиме через національний заповідник "Подільські Товтри". Під час мандрівки Вас будуть оточувати мальовничі пейзажі, унікальна природа, заворожуючі обриси скель, та потоки дністровської води, які зриваються з кручі просто в річку, перетворюються у живописні водоспади.
Додаткова інформація
Вартість екскурсіїї - 330,00грн з особи. 
У вартість включено:
проїзд комфортабельним автобусом;
проживання;
постійний супровід гіда-екскурсовода;
екскурсійне обслуговування у музеях;
страхування від нещасного випадку під час поїздки. 
У вартість не включено:
вхідні квитки у музеї;
харчування. 
Вартість вхідних квитків:
печера Кришталева(загальний - 20,00 грн, учні - 15,00 грн);
Хотинська фортеця (загальний та студентський - 20,00 грн., студенти та учні - 10,00 грн);
Кам'янецька фортеця (загальний 20,00 грн/год, студенти та учні - 10,00 грн/год);
круїз по каньйону Дністра (дорослі - 50,00 грн/особа, діти до 15 років - 30,00 грн/особа).  Проживання  В готелі "7 днів" у м.Кам'янець-Подільський. Комфортні 2-місні номери зі всіма зручностями.  Харчування Сніданок (субота) в кафе "Зупинка" в с.Озерна.  Обід (субота) в ресторані в м.Хотин (страви басарабської національної кухні)  Вечеря (субота) і неділя (сніданок) в готелі.  Обід (неділя) в ресторані м.Кам'янець-Подільський (страви подільської національної кухні).  Вечеря (неділя) в кафе "Зупинка" в с.Озерна. 

Екскурсійний супровід дорогою та в туристичних об’єктах здійснюється українською мовою. 

Бронювання екскурсії "Тур в Кам'янець-Подільський круїз"

Ви можете здійснити бронювання подзвонивши по телефону:
     (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
     (097) 465 4 420     (063) 186 0 696

Приєднатися до події

2

Коментарі

130.10.13, 16:46

А можна я не поїду?