хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Перлини Волині + тунель кохання

Перлини Волині + тунель кохання
Подорож до краю давніх храмів, фортець, лісів, озер, веселих і оригінальних людей
Дата:
Субота 09.08.2014- Неділя 10.08.2014
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
Ціна;330грн
Online-Бронь
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Берестечко-Пляшева (огляд Національного історико-меморіального заповідника "Поле Берестейської битви”) – Дубно (екскурсія по замку, місту та обід) – Тараканів (огляд форту) – Клевань (екскурсія тунелем кохання) – Луцьк (поселення в готель о 20:00).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Луцьк (екскурсія по місту, замку, музеях) – Колодяжне (огляд Літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки та обід) – Володимир-Волинський (екскурсія містом) – Зимне (огляд монастиря) – Львів (повернення о 22:30). 

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичних об’єктах та харчування.

Вартість вхідних квитків:

- Національний історико-меморіальний заповідник "Поле Берестейської битви” (загальний, пенсійний – 10 грн./особа, студентський, учнівський – 5 грн./особа);

- Дубненський замок (загальний, пенсійний – 10 грн./особа, студентський, учнівський – 6 грн./особа);

- Луцький замок (загальний, пенсійний – 10 грн./особа, студентський, учнівський – 5 грн./особа);

- музей волинської ікони (загальний, пенсійний – 15 грн./особа, студентський, учнівський – 9 грн./особа);

- Літературно-меморіальний музей-садиба Лесі Українки (загальний, пенсійний – 14 грн./особа, студентський, учнівський – 8 грн./особа).

Проживання: готель у м. Луцьк, комфортні 2-, 3-, 4-місні номера зі зручностями у номері.

Харчування: обід в Сб – ресторан м. Дубно, вечеря в Сб в м. Луцьк, сніданок в Нд – готель, обід в Нд – в ресторані с. Колодяжне.

ВАРТІСТЬ туру для груп: 
475 грн./особа – для групи з 16 осіб;
439 грн./особа – для групи з 19 осіб;
419 грн./особа – для групи з 25 осіб;
383 грн./особа – для групи з 30 осіб;
313 грн./особа – для групи з 45 осіб;
330 грн./особа – в складі збірної групи (екскурсія відбувається регулярно, раз в квартал).

  Опис вхідних об'єктів
Берестечко-Пляшева. 
В цих місцях знаходиться Національний історико-меморіальний заповідник "Поле Берестейської битви”, адже тут у 1651р. відбулася трагічна битва козаків під проводом Б.Хмельницького з польським коронним військом. На місці битви збудована ефектна церква-мавзолей святого Георгія (1914р.) а з сусіднього села перенесена дерев’яна церква святого Михайла (1650р.). 
Дубно. 
Дубенський історико-культурний заповідник включає в себе 29 визначних пам’яток міста. Найвизначнішою пам’яткою є нездоланий Дубненський замок (1492р.), який складається з оборонних валів і бастіонів, палаців Острозьких (XVI ст.) та Любомирських (XVIІІ ст.). В місті можна оглянути колишній костел монастиря бернардинів (1627р.), Луцьку браму (XVI ст.), монастир кармеліток (XVIІ ст.), Спаську церкву (1643р.) та синагогу (ХІХ ст.). 
Тараканів.
 У 1885-1890рр. в Тараканові російською царською армією був збудований величезний оборонний форт, який пережив дві світові війни але і досі вражає своїми розмірами. Три поверхи споруди є над землею, а три під землею, збереглися залишки казарм, переходів, тунелів, які викликають захоплення в багатьох поколінь туристів. 
Клевань.

Тут знаходиться всесвітньовідомий «тунель кохання», який є ботанічним феноменом, що утворений заростями дерев і кущів навколо вузькоколійної залізниці. Завдяки своїй мальовничості він приваблює до себе туристів, особливо закоханих пар з цілого світу.

Луцьк. 

Сучасна столиця Волині, яку іноді за велику кількість храмів називають "Волинським Римом”, є одним з найцікавіших міст України. Окрасою міста є Верхній замок (1340-1384рр.) з трьома збереженими вежами В’їздною (Любарта), Стировою (Свидригайла) і Владичою, а також залишками фундаментів церкви Івана Богослова (ХІІІ ст.). В місті також можна оглянути церкву св. Покрови (XV ст.), кафедральний костел св. Петра і Павла (1610р.), лютеранську кірху (1907р.), Хтестовоздвиженську церкву (XVІІ ст.), колишню синагогу (1626р.) та церкву св. Трійці (1752р.) А на десерт Вас чекає "луцький будинок з химерами” художника Миколи Голованя, який прикрашений химерними скульптурами, візерунками і викликає щире захоплення в усіх гостей міста. 

Колодяжне.

В цьому маленькому волинському селі провела велику частину свого життя найвизначніша українська поетеса Леся Українка. Шанувальників її творчості гостинно запрошує до себе Літературно-меморіальний музей-садиба Лесі Українки. 

Володимир-Волинський. 

Місто відоме з 988 року, історична столиця Волині, зацікавлює найстарішою культовою спорудою Волині – Успенським собором (1160р.), величними оборонними земляними валами та іншими культовими спорудами. 

Зимне. 

Зимова резиденція володимирських князів манить до себе Святогірським Успенським оборонним монастирем, в якому зберігається ікона Зимнівської Божої Матері. До ансамблю монастиря входять Успенська церква з печерами (1495р.), оборонні стіни з вежами (XVI-XVII ст.) і оборонна церква св. Трійці (1567р.).

Online-Бронь
Безкоштовна служба Online Бронювання:
(+38 097) 465 44 20  (+38 063) 071 35 29

Приєднатися до події

1

Коментарі