хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Zahid-Tour

попередня
наступна

Скупайся в Закарпатті

Для чого витрачати час та гроші на Баден-Баден, Францішкові лазні чи Карлові Вари якщо можна чудово відпочити за вихідні у нас на Закарпатті. При цьому не потрібно закордонного паспорту, візи та іноземної валюти. Запрошуємо на регулярний відпочинковий тур, який актуальний у будь-яку пору року. 
Дата Туру:

Субота 12.07.2014 - Неділя 13.07.2014
Субота 26.07.2014 - Неділя 27.07.2014
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
Ціна;395грн
Online-Бронь
1 день: Львів (виїзд о 08:00) – санаторій "Карпати” (екскурсія палацом Шенборнів, прогулянка парком, похід до "Джерела краси”) – Берегово (обід, купання в термальному басейні) – Бене (дегустація вина у братів Параски) – Боржава (поселення, розважальна програма "Угорський фольклор", ночівля в угорських садибах зеленого туризму).
2 день: сніданок, виїзд 09:00 – Косонь (відпочинок на території релаксаційно-оздоровчого комплексу Косонь, купання в термальних водах, прісному басейні) – Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці, обід) – Львів (повернення о 22:30). 
Подія туру: Хочете добре відпочити, розважитися та краще пізнати культуру етнічних угорців, що проживають на території Закарпаття? Тоді в рамках туру у вас є чудова нагода поринути у цей колорит, взявши участь урозважальній програмі "Угорський фольклор”
. У програмі: - жива музика від місцевого угорського гурту "Кокош” (3 скрипача, контрабас, акордеон) - народні угорські пісні - майстер-клас чардашу різних виді від майстрів народної хореографії. - святкові страви угорської кухні. 
Меню: - холодна нарізка - салати - бульйон з чігою - чіркепопрікаш з нокедлі - вино, палинка - вода мінеральна - кава - солодощі Вартість програми "Угорський фольклор” - 180 грн/ос. (сюди входить їжа, напої, майстер-класи, музики). Програма буде відбуватися, якщо зголосяться не менше 20-ти осіб.

На Вас чекають:
Що
Де
Коли*
День перший
Починаємо мандрівку. По дорозі матимемо санітарну зупинку (чай, кава, WC) на заправці біля м. Стрий. Дорогою екскурсовод розповідатиме цікаві факти про місця, які проїжджаємо.Виїзд зі ЛьвоваВиїзд о 08:00
Найгарніший палац Закарпаття зачарує вас своєю ошатністю та вишуканістю. 52 кімнати дивляться на вас 365-ма вікнами, а потрапити всередину можна через 12 входів. Біля палацу знаходиться парк з екзотичними рослинами, ставок, контури якого нагадують кордони Австро-Угорської імперії, та "Джерело краси”, біля якого кожен відчуває себе вічно молодим.Санаторій "Карпати”12:00 — 13:30
Мабуть ви вже зголодніли! Запрошуємо на обід зі страв Закарпатської кухні. Після обіду занурюємося у новий термальний басейн відпочинковго комплексу "Жайворонок”. Відомі далеко за межами України унікальні мінеральні води Берегівщини, аналоги яким є лише в Новій Зеландії, дозволять вам відпочити, розслабитися, оздоровитися та набратися сил для нових перемог.Берегово14:30 — 17:30
Недалеко від Берегово запрошуємо у старовинні підвали на дегустацію натуральних вин. Приватні винороби брати Параски розкажуть, покажуть та наллють файного вина.Бене18:00 — 19:30
Щоб краще відчути колорит Закарпаття, поспілкуватися з етнічними угорцями, скуштувати їхні домашні страви, насолодитися гостинністю місцевих мешканців запрошуємо вас до участі у розважальній програмі "Угорський фольклор”. А щоб ви ще й відчували себе у комфортній домашній обстановці, пропонуємо для ночівлі садиби зеленого туризму селища Боржава. Зручні дво-, тримісні кімнати з вигодами на блок.БоржаваПоселення о 20:00

День другий
Прокидаємося, снідаємо та зі сльозами на очах і обіцянками повернутися прощаємося з господарями садиб і починаємо другий день подорожі.Виїзд з БоржавиВиїзд о 09:00
На кордоні з Угорщиною серед 200-літнього дубового гаю у новому відпочинково-оздоровчому комплексі "Косонь” на вас чекають термальний басейн з мінеральною водою, прісний басейн з аква-баром, дитячі басейни, водні атракціони, Королівська зала, чайна зала та все що необхідне для справжнього відпочинку.Косонь10:00—12:30
Варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб "суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки. Після купання ви зможете пообідати закарпатськими стравами у ресторані колибі, що знаходиться біля чанів.Лумшори14:30—16:30
Співаємо, дрімаємо, дивимося кіно — для чого кращий настрій буде. ;)Повернення до Львова16:30—22:00

* – вказані години можуть коливатися в ту чи іншу сторону на 15-20 хвилин в залежності від стану доріг, погоди та водія, який з нами буде їхати.

 

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, екскурсійний супровід по дорозі, страхівка на час подорожі.

Додатково оплачується: вхідні квитки, харчування, участь у розважальні програмі "Угорський фольклор".Вартість вхідних квитків: купання в чанах у Лумшорах: дорослі - 50 грн., діти до 12 років – 35 грн. термальний басейн в Косино: дорослі – 70 грн, діти нижче 1,4м – 50 грн, оренда шафи для одягу та цінних речей — 20 грн (можна орендувати одну шафу для кількох осіб), термальний басейн в Берегово: дорослі — 50 грн, діти до 6р — 30 грн, дегустація вина в Бене: дорослі — 40 грн, екскурсія без дегустаці (у тому числі для дітей) — 20 грн; санаторій "Карпати”: дорослі – 8 грн, діти – 6 грн; участь у розважальні програмі "Угорський фольклор" - 180 грн.

Проживання: Для того, щоб ви почували себе як вдома і найкраще відчули колорит Закарпаття, пропонуємо вам мешкати у приватних садибах зеленого туризму: 2-ох, 3-охмісні кімнати з вигодами на блок. 

Харчування: Обід І дня відбувається у Берегово у ресторані «Шеркерт». Меню: ійовко боб-гуляш, катропляне пюре, попікаш (свинина тушена в сметанному соусі в червоному перці), мариновані огірки, млинець з шоколадом, кампот, хліб. Вартість: 60 грн. 

Вечеря І дня відбувається під час розважальної програми "Угорський фольклор". Для тих, хто не бере участі у програмі, вечерю з найкращих страв угорської кухні організують в садибах зеленого туризму. 

Меню: бульйон з чігою, угорські голубці, солодощі домашньої випічки, домашнє вино та інші алкогольні напої. Вартість: 45 грн. 

Сніданок ІІ день відбувається в садибах зеленого туризму. Меню: холодна нарізка, яєчня, чай, кава. Вартість 30 грн. 

Обід ІІ дня буде відбуватися в ресторані «Мисливська садиба» біля чанів у с. Лумшори. Пропонуємо 2 варіанти меню зі страв Закарпатської кухні вартістю 60 грн кожен. І варіант: кнедлі з курячою підливкою, грибна юшка, салат, компот, хліб. ІІ варіант: бограч, банош з бринзою та шкварками, салат, компот, хліб.

Корисна інформація для учасників туру: Особливості перебування на території комплексу "Косонь”: • Кожному учаснику видається на вході спеціальний браслет, в якому запрограмований час перебування на території комплексу, • Оскільки діти можуть загубити браслет, його краще відати дорослим. Втрата браслету коштує 400 грн. • Лежаки на території платні – 20 грн. Тому, в теплу пору року, можна з собою взяти каремат або спеціальний килимок. • На території комплексу у торгових точках розраховуються за допомогою браслету, в який запрограмовується сума ваших витрат. Готівка видається стюарту на виході.  Що з собою потрібно мати в басейні: тапочки на гумовій підошві, шапочку, рушник, купальник/плавки, мочалку, засіб для душу, фен.

Безкоштовна служба Online Бронювання:
(+38 097) 465 44 20  (+38 063) 071 35 29

Приєднатися до події

2

Коментарі

17.07.14, 19:39

на август есть сие удовольствие?

    27.07.14, 19:42

    есть такое у нас,и очень много мест

      37.07.14, 19:42Відповідь на 2 від снайпер1

      у вас ето ето где ?

        47.07.14, 19:44Відповідь на 1 від Злая_тётка

        да есть в начало месяа и в конце
        сколько васс ?

          57.07.14, 19:46Відповідь на 3 від Zahid-Tour

          у вас ето ето где ?Закарпатье,очень много таких зон отдыха

            Гість: ОстровВокеане

            67.07.14, 19:48Відповідь на 1 від Злая_тётка

            на август есть сие удовольствие?если это гейзер так он и зимой работал раньше

              77.07.14, 19:50Відповідь на 6 від Гість: ОстровВокеане

              там всегда работает все

                87.07.14, 19:50Відповідь на 5 від снайпер1

                  97.07.14, 19:52Відповідь на 4 від Zahid-Tour

                  да есть в начало месяа и в конце
                  сколько васс ?
                  я просто уточнила
                  мы еще никуда не собираемся
                  только думаем