хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

www.zarvanycia.cc.ua Сьогодні ми згадуємо мученика Конона

  • 22.03.16, 21:03

www.zarvanycia.cc.ua Сьогодні ми згадуємо мученика Конона Ісаврійського.

Мученик Конон походив із Витанії і жив поблизу міста Ісаврія, жителі якого приняли хрещення у віру християнську від самого Апостола Петра. Юнак цей дуже багато молився до Архистратига Михаїла, який дуже часто являвся йому уві сні і всяко допомагав юнаку в його житті. Можливо Конон би обрав чернече життя та його батьки наполягли на тім щоб він заручився з місцевою дівчиною, яка звалась Анна. Та після одруження він не пізнав її а навпаки вмовив її залишитися незайманою . Так і жили вони в молитві щодня прославляючи Господа а згодом Конон вмовив і батьків своїх прийти до віри християнської.
На жаль, за певний час його мати, батько і дружина померл і він поховавши їх став монахом і постійно перебував в молитві а згодом, вже у похилому віці отримав дар зцілення. Дякуючи його проповідям та молитвам дуже багато язичників стали християнами.
Коли ж в Ісаврії почалися переслідування на християн Конон постраждав найпершим. Кати знущалися з нього всяко аж поки нарід, що був озлоблений такими діями проти святого не схопив зброю і не побіг захищати його. Конона знайшли геть побитим та окровавленим, а кати, що забоялися помсти народу, втекли.
Святий помер за два роки по цьому і був похований поруч з своїми рідними.

Мученика Конона Ісаврійського.:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
2

Коментарі