Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

www.zarvanycia.іп.укр Джузеппе Деза

  • 12.02.24, 22:23


www.zarvanycia.іп.укр Джузеппе Деза


Мова піде про містика та святого Джузеппе з Копертіно. Прославився святий великими дивами та любов’ю до Бога. Святий був керівником гравітації. Бог дав йому силу левітації. Одного разу після закінчення меси він раптово вигукнув і піднявся в повітря розпростерши руки навхрест і опустився на престол. Він зупинився між свічками що горіли не підпаливши на диво нічого.

Життя святого не було легким і часто супроводжувалось насмішками. Та всупереч світу та людей він здобув мир та любов Бога. Дуже часто Джузепе називав своє тіло “ослом” і відносився як до звіра.

30 січня 1627 року святий стає послушником — францисканцем а 28 березня 1628 стає священиком. Причому сам процес складання іспитів теж не відбувся без чуда. В святого були проблеми з науками і відповідно стати монахом, священиком йому було важко. Але провидінням Божим він здав всі іспити добре. З передань відомо що святий вивчив лише один білет напам’ять адже інших не міг вивчити. Цей білет і випав на іспиті що дало йому зможу бути священиком.

Народився святий в 1603 році в Копертіно в провінції Лечче. З малих років святий мав дар до священичого життя. Проводив святий в нерухомості дні та ночі — молячись. Сучасник порівнюють його молитви як споглядання внутрішнього світу. В школі його називали bocca aperta, відкритий рот — адже він часто сидів неподвижно.

Святий дуже часто хворів різними хворобами які часто проходили самі собою. Причому хвороби були дуже дивні і незрозумілі.

Харчувався святий дуже просто і переважно овочами та фруктами.

Коли його взяли до монастиря виявилось що він хворий на ноги. Він не міг нічого робити і лише придатний був для нагляду за мулом. Переносячи різну зневагу від настоятеля він все рівно жив Божим життям.

Чуда з левітацією задокументовані рясно. Варто згадати що не тільки він багаторазово літав але і піднімав у повітря людей та звірів. Багато свідків бачили ті дива в тому числі і тогочасний Папа Римський Урбан VIII.

Як ми бачимо меж не має для людини якщо вона живе Божим життям.

http://www.zarvanycia.іп.укр/ ,

https://www.facebook.com/krokdospasinnya,

https://twitter.com/krokdospasinnya ,

http://blog.i.ua/user/6200557/ ,

https://www.youtube.com/embed/v7tTbZorVoo


0

Коментарі