Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

ЦРУ про УПА

"Вони рішучі та здібні люди, але вони мають психологію переслідуваних. Вони готові принести в жертву своє життя, чи покінчити життя самогубством, якщо це піде на користь їхній справі. Вони також готові на вбивство, якщо буде потрібно. Вони налаштовані працювати з нами, чи без нас, а якщо буде потрібно, то і проти нас. Вони не шукають особистої вигоди чи користі.

Наше джерело відчуває, що конспіративна ментальність та надзвичайний ступінь недовіри до всього і всіх, хто не пройшов перевірки, є великими перешкодами на шляху співпраці з українцями. Потрібно завжди пам’ятати, що вони мають майже релігійну віру у свою націю та не довіряють нічому іноземному: передусім польському, потім російському, і на решті, німецькому. "

Так писали агенти ЦРУ про УПА , як на мене сильно !

СМЕРТЬ москальським окупантам!!!

У Донецьку поранено Гіві, його батальйон розбитий на 40 відсотків – соцмережі
Яна Комаревич 31 січня 2017, 12:04
У Донецьку поранено Гіві, його батальйон розбитий на 40 відсотків – соцмережі

У ході бойових дій у районі Донецька отримав поранення ватажок бандформування «Сомалі» Михайло Толстих, відомий як Гіві. Окрім того, стало відомо про суттєві втрати його батальйону.

Відповідна інформація з'явилася у соцмережах. Новину передає «Преса України».

Так, сепаратистський «Центр оперативної взаємодії Новоросії» повідомив, що Гіві був поранений у північній частині Донецька. «Гіві. Поранення: контузія і ще... Не смертельно, буде в порядку», - запевнили сепаратисти. 

Вони підтвердили загибель командира роти бригади з позивним «Консул», а також повідомили про смерть ще одного бойовика. 

У свою чергу, боєць ЗСУ Мартін Брест, посилаючись на дані радіоперехоплення, зазначив у соцмережі, що батальйон «Сомалі» зазнав втрат на 40%. За його словами, Гіві віддав наказ кинути у бій свій останній резерв – танкову роту. Втім, точна кількість бойових машин поки невідома. 

Крім того, за інформацією Бреста, Гіві обстріляв з власної артилерії свої ж позиції у районі ринку «Господарочка». 

«72 ОМБр дякує ідіоту Гіві за допомогу і обіцяє виписати йому премію до Дня ЗСУ», - додав боєць.

Нагадаємо, раніше з’явилась інформація про вбитого помічника Михайла Толстих, якого звали Ігор Давлєєв. Давлєєва знали, як «Консула» і  вважали, що він суттєво впливав на «політику Сомалі»