Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Нерепрезентативне опитування

Чи поїдете ви зустрічати Саакашвілі на кордон із Польщею?
Ні. Не беру участі в політичних піаракціях
34%
Ні. Саакашвілі планує провокацію і протизаконні дії
22.5%
Так. Якщо мене хтось підкине до кордону
18.6%
Так. 10 вересня чекатиму його у пункті «Краковець»
17.9%
Ще не визначився. Усе залежатиме від погоди
7%
Відповіло: 19751

шоколадки у всій своїй мерзенності

На передову приїжджав генерал і обізвав добровольців "злодіями". Ті у відповідь назвали його "чмом" 06.09.2017 21:41 В інтернеті розгорівся скандал через заяву генерал-майора Збройних сил України (ЗСУ) Петра Нікітенко про українських добровольців. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Roman Kirichenko, повідомляють Патріоти України. Так, генерал заявив, що українські добровольці, які воюють на сході України, - це злодії і мародери, які боягузливо втекли з Іловайська. Крім того, він вважає, що з Росією Україна воювати не може, оскільки "це сильна і могутня держава". "Ми назвали цього генерала чмом і генеральською гнидою. Звичайно ж, це було зроблено на емоціях і, скажімо так, на нервах. Ні, генерале, ти не чмо і не генеральська гнида - ти просто боягуз і зрадник. Таким не місце в Збройних силах України", - заявили військові в зверненні, яке розмістив на своїй сторінці автор посту.    
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/09/06/260914-peredovu-pryyizhdzhav-general-obizvav-dobrovolciv-zlodiyamy-ti-vidpovid

А українці віддають за Вітчизну своє життя!

Світлина від Yuliia Ivasyk.
Yuliia Ivasyk разом з OLeg Molokovych та 3 іншими особами.
19 год · 

Не забудемо ці ясні очі! І не пробачимо!!
Третього жовтня 2014 року в бою за ДАП загинув 19-річний студент ІФ КНУ ім.Т.Шевченка - боєць 5-го батальйону ДУК Святослав Горбенко .
Останні слова батька на могилі сина: "Син завжди тримав своє слово. Одну тільки обіцянку не виконав: говорив, що повернеться з війни живим, але загинув у Донецькому аеропорту"...
Світла пам'ять Герою! Величезне співчуття батькам... Він загинув справжнім Героєм! Ми пам'ятаємо! І НЕ ПРОБАЧИМО!!

!!!

У мережі скандал навколо директора школи, в якій навчається син загиблого воїна АТО
#Соціалка05.09.2017 18:45 | Алексей Голобуцкий

Директор Морозівського НВК імені Дениса Поповича (Київська область) дивно пояснила, чому 1 вересня сина загиблого в АТО українського солдата, ім'я якого носить навчальний заклад, представники військкомату нагороджували за рогом школи, а не на лінійці.

Про це повідомив політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.

За словами директора школи, пише політолог, вона не дозволила публічне привітання першокласника, оскільки Міносвіти розпорядився проводити лінійки без офіційних осіб та промов, а також тому, що привітання учня нібито будуть заздрити інші діти.

-В результаті білявий хлопчик, котрого вже ніколи не підніме високо-високо над усіма сміливий і усміхнений тато, тихо й сумно слухав слова подяки полковника Олександра Лисенка за рогом школи, подалі від людських очей. "Щоб ніхто не заздрив",

- зазначив Голобуцький.

Ось тобі й раз!

bukvu.com
СПЕЦТЕМА
 АТО НА СХОДІ
У МІНТОТ РОЗПОВІЛИ, ЯКИМ ТЕРМІНОМ ЗАМІНЯТЬ "АТО" В ЗАКОНІ ПРО РЕІНТЕГРАЦІЮ ОРДЛО 
    05.09.2017 18:24
    Термін "війна" і надалі не буде вживатися

    У новому законі про реінтеграцію Донбасу термін "Антитерористична операція" замінять на "Операція з оборони України". Про це заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів в ефірі "Радіо Свобода".

    Відповідаючи на запитання ведучого, яким терміном пропонується замінити АТО, Гримчак сказав: "Операція з оборони України". За його словами, термін війна вживатися не буде.

    Заступник міністра також сказав: "Ми можемо назвати це війною. Фактично, тоді ми оголошуємо війну Росії. Ми оголошуємо війну і починаємо отримувати все, що може запропонувати російський ВПК".