Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Михайло Ножкін написав у 1986 р. для сьогодення

Михаил Ножкин

Друзья мои! Ну сколько ж можно врать

В глаза друг другу, не стесняясь даже?

И Честь и Совесть снова в распродаже,

Вранью конца и края не видать!

Враньё над нами вороном кружит,

Добру и Правде в самый корень метит,

И даже дети, даже наши дети,

На горе нам, замешаны на лжи!

Пустых речей бушует водоём,

Вокруг пестрят фальшивые улыбки,

И все свои просчёты и ошибки

Мы снова за победы выдаём.

Мы дружно строим замки на песке,

Мы дружно лепим идолов из глины,

А сами, от рожденья исполины,

Пигмеями юродствуем в тоске.

Мы лжём себе и в малом и в большом,

Торопимся по трупам к пьедесталам,


Друзья мои, да что же с нами стало,

Да сколько ж можно нам кривить душой?

Покоя нет ни сердцу, ни уму,

В болоте лжи друг друга топим дружно,

Друзья мои, кому все это нужно?

Врагам заклятым, больше никому!

Болтаемся над бездной на весу,

И новые "лжедмитрии" на тронах

В картонных, наспех склеенных коронах

Отечество от бездны не спасут!..

Довольно с нас великих ямщиков,

Нас ложью погоняющих с рожденья,

Пришло оно, Отчизны возрожденье,

Пора согнать с трибун временщиков!

Пора друг друга в Правду окунуть,

И предъявить суровый счёт друг другу,

И вырваться из дьявольского круга,

И выбраться на Истинный свой путь,

И всем народом спину разогнуть!..

1986 г.

Зверніть увагу!

Резолюція з’їзду Національно-визвольного руху “Правий сектор”
сб, 16/12/2017 - 17:05

Ми - ті, хто були в авангарді повстання Майдану. Ми – ті, хто є добровольцями у війні за єдність України. Ми – ті, хто відстоює самостійність України і справедливість до її народу. Ми присвятили себе служінню українській нації та маємо повне право визначати сучасний порядок денний для України.

Стан України сьогодні

Антиукраїнські виклики часу є незмінними: гібридна агресія Російської Федерації (зовнішня окупація) і олігархічний режим (внутрішня окупація). 

Зовнішній окупант. Війна триває. Кремль прагне продовжити наступ на українські землі. Відтак в його інтересах хаотичний бездумний заколот в українському тилу, який приведе до тимчасового безвладдя.

Внутрішній окупант. Верхівка режиму внутрішньої окупації хоче, щоб народ не заважав будівництву корупційної системи з кланом Порошенка нагорі. Тому влада Порошенка-Гройсмана використовує тему війни, щоби боротися з незгодними: «Ви проти нас - значить дестабілізуєте ситуацію на користь Путіна!».

«Допомога» Заходу. Реальної підтримки у війні від країн, які підписали Будапештський меморандум, українці так і не дочекалися. Антиросійські санкції не були результативні, а про силову допомогу НАТО смішно говорити. Брюсселю і Вашингтону не вигідне милосердне сприяння Україні, тож розраховувати можна тільки на себе.

Попри труднощі та заплутаність ситуації, українська нація не має іншого виходу, як героїчно протиставитись цим викликам і збудувати інший, якісно новий лад на своїй землі!

Шлях до національного визволення

На переконання НВР «Правий сектор», перед нацією зараз стоїть двоєдиний обов’язок: не допускаючи безвладдя, провести революційні перетворення та звільнити захоплені ворогом території. Від виконання першого завдання цілком залежить друге.

Національно-визвольна боротьба – це, в першу чергу, відповідальність. Адже через необачність можна поставити під загрозу саме існування держави Україна – плацдарму для здобуття повноцінної Української Держави. Якщо на фронті боротьба збройна і однозначна, то в тилу – набагато складніше.

Останні акції у столиці показали, що дії тих, хто претендує на роль опозиції - безперспективні. Об’єднання «ПРОТИ влади» (ще й під проводом іноземців) не має потенціалу стати об’єднанням «ЗА нову державу», бо його ідейне спрямування нічим не відрізняється від владного. Йдучи цим шляхом, можна досягти тільки одного – чергового розчарування. Розчарований народ, що ВКОТРЕ не дочекався помітних змін, просто втратить здатність до опору.

Передумови справжніх революційних перетворень в державі:

1. Наявність революційної ідеології та програми перетворень.

2. Організована сила, яка готова взяти на себе відповідальність щодо здійснення системних змін.

3. Народна більшість, яка готова підтримати й ідеї революції, і тих, хто їх реалізує.

Нічого з цього у нинішніх «опозиціонерів» немає.

Одначе якби хто хотів утопити протестуючих патріотів у крові - ми завжди будемо стояти на захисті останніх.

На відміну від «опозиції», наш рух озброєний ідеологією українського націоналізму та Програмою національного визволення і державотворення. «Правий сектор» - всеукраїнська мережа дієвих ініціативних осередків і загартованих пеклом російсько-української війни фронтових підрозділів. Будівництво наших структур відбувається без жодної участі олігархічного капіталу та куплених спеціалістів з політтехнологій. Ми зосереджені на збільшенні якості нашого Національно-визвольного руху і впливу його на якнайширші народні маси, що є сьогодні надважливим.

Ми пропонуємо суспільству всеохопну, системну національно-визвольну боротьбу, що стане ґрунтом для майбутньої національної революції. Цей шлях безальтернативний!

Нова Українська Держава

Боротьба «ПРОТИ» має сенс тільки тоді, коли є частиною боротьби «ЗА». Для НВР «Правий сектор» мало просто змінити президента (щоб далі все лишалось на своїх місцях, але з іншим президентом). Ми прагнемо нової держави.

Метою, орієнтиром для національно-визвольної боротьби є Українська Самостійна Соборна Держава.

Передусім, це держава – національна, суверенна і цілісна. На противагу нинішній державі – безнаціональній, узалежненій від закордону і з утраченими територіями.

Необхідно змінити теперішні вузькі пріоритети державотворення, які в більшості є суто популістським заграванням з електоратом, який завжди можна використати. Йдеться про такі популярні серед політиканів теми, як: потрапити в ЄС будь-якою ціною; соціальна політика найважливіше; чи треба чи не треба продавати землю тощо. Ми мусимо сформувати запит суспільства на глибше розуміння політики - орієнтування на інтерес всеохопний - національний. Бо тільки так можна відкрити перед народом реальні перспективи, зробити українську націю не рабом, а господарем держави, перетворити економіку із системи грабежу в надійну матеріальну базу відродження, розвитку і процвітання України.

Не стій! Дій!

Побратими, що охололи і відійшли від боротьби! Знайте, «Правий сектор» вже не той, яким був на початку. Долучайтесь і кожному знайдеться місце у боротьбі! Україна потребує вашої активності!

Соратники по націоналістичному табору! На всьому Європейському континенті розбіжностей серед націоналістів найменше саме в Україні. Ми робимо одну Справу і нам нічого ділити! Цього року найбільші організації націоналістів офіційно задекларували єдність цілей і об’єднання зусиль. Побратими, тож давайте берегти нині вибудувану солідарність між нами! Давайте збільшувати консолідацію наших зусиль, особливо, на місцях!

Офіцери і солдати Збройних Сил! Будьте пильними, не виконуйте злочинних наказів. Пам’ятайте, український воїн поза політикою тільки тоді, коли його намагаються використати в політичній конкуренції. Але коли політики перетинають недопустиму межу і під загрозою життя Батьківщини, воїн-українець не має права відмовчуватись. Пам’ятайте це! Якщо ви є нашими однодумцями, приєднуйтесь до націоналістичної боротьби!

Представники українського духовенства! За часів і козаччини, і борні ОУН-УПА Церква була суб’єктом визвольних процесів на нашій землі. Зараз, крім війни і криз, українці потерпають від гегемонії Московського патріархату і наступу неоліберальних цінностей із Заходу. Панотці, ми можемо протистояти всім цим явищам разом!  Як сказав С.Бандера, «Нам треба не відмежовувати оборону християнської віри і Церкви від національно-визвольних змагань». Закликаємо до співпраці та потребуємо в якості капеланів священиків-патріотів, що готові виступати в обороні Правди, готові сповняти місію, яку впродовж віків сповняло українське духовенство!

Українцю! Пам’ятай! Провести якісні, революційні перетворення в інтересах нації за воєнного часу, при цьому не спровокувавши хаос, цілком реально. Проте тільки за умов поєднання зусиль націоналістичного руху та широкого загалу во ім’я єдиної мети. Долучайся до лав «Правого сектору»! Справжній революційний зрив попереду!

 За Українську Самостійну Соборну Державу!

16.12.2017