хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Чим риса отморозка відрізняється від риси подонка в характері ?

Чим риса отморозка відрізняється від риси подонка в характері людини?

Недоосмислює той, хто вважає що ця тема те ж що і тема «Чим відрізняється собачий кал від калу котів». Природа людини є складною і мало осмисленою на підставі життєвого досвіду, чи на підставі літературної творчості письменників чи на підставі езотеричних знань. (Які орієнтовані на читача із переконаннями в наявності світу поза можливостями людських рецепторів: очей, вух та іншого). Отже мова буде іти про цілісність, а не різні форма життя – котів та собак.

Уже уяснено і прийнято як загальновідоме, що люди відрізняються характером одна від одної в такій мірі, що є неповторними, люди мають неповторні характери.

Серед рис характеру є риси, які спрямовані на добро. І є риси характеру, які спрямовані на зло. При цьому вважається, що добро із невеликою кількістю зла є абсолютним. Тобто таким, що дійшло до вершини свого розвитку. Не існує жодної людини, в якій би були риси характеру лише одного знака: тільки добра чи тільки зла. Риса характеру отморозка і риса характеру подонка може бути проявленою в одній людині в деякій кількості. Поряд із рисами позитивними, рисами добра.phone

Вони відрізняються одна від одної тим, що риса характеру отморозка спонукає людину ломать в іншому не стійко сформовані риси позитивні: рису довірливості, рису віри в добро, рису акуратності, рису самоповаги.   рису  поваги до старших і так дальше. Але при такій негативній роботі майже не порушується порядок протікання процесів. Зменшується їх потужність до повного припинення із-за відключення рушійної сили, яка створювалася совокупною (кумулятивною) потужністю заблокованих чи знищених інших рис характеру, які «штовхали, рухали» дані процеси.

Наприкладnini , 02 лютого 2021року рішенням людей від влади в України було заборонено транслювання трьох телевізійних каналів, які розвивалися в напрямку Зла і втягували в свій такий же негативний розвиток глядачів на користь отморозків із країни-агресора Російської Федерації. Владні отморозки Російської Федерації завили. Негативна складова у глядачів цих каналів ступенню засвоєння ними моральних принципів в деякій мірі була спрямована на знищення (вбивство) в них і інших любові до держави Україна, знищення основи – постоянства в звязках та цінування партнера-Держави Україна. На цій основі виростає любов до України як Держави, як риса характеру людиниcvetok . Медведчук-кум Путіна втратив свою трибуну, через яку він проводив свою ідеологію нейтрального ставлення до захвата нашої території  російськими військовими разом із людьми України без відчуття батьківщини.

 Таким чином люди із рисою отморозків від влади України при взаємодії із подібними рисами людей-діячів цих трьох каналів згубили,угробили, інформаційну площадку, на якій відбувалася боротьба ідеологій без відкритого наміру хапужничать uhmylka на глядачах. Яким не по карману користуватися платними супутниковими телеканалами хапуг-бізнесменів від культури. І зникли можливості розвивати в собі інтерес до аналізу різних точок зору на напрямки розвитку держави. В тій ситуації був вибір зменшити обсяг свободи організаторів телеканалів та примусити адміністративно журналістів наголошувати що зявлені висловлювання та інформаційні ситуації направлені на руйнування територіальної цілісності держави та направлені на руйнування елементів авторитету влади та владних осіб як обличчя влади народу.

Вище висловлене, на мою думку, є дуже важливим, як засіб привчити людей України неухильно класифікувати належність пропонуємої інформації до двох опозиційних напрямків - Добра і Зла. Без взаємного існування яких було б не можливо відчути благотворну силу Добра.

 А тому глядачі мають бути обережними, за застереженням ведучих програм, в поводження із своїм відчуттям гніву і ненависті. Обережність в смислі усвідомлення направленості на кого направлені вектори ненависті та гніву. (Конституція України,  як основний закон, утвердила «ЗАГАЛЬНИМИ ЗАСАДАМИ» в статті 15, що суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах <...> ідеологічної багатоманітності. Гарантується лише свобода політичної діяльності, яка не заборонена Конституцією та законами України.)

Інтернет, російському, слову «отморозок» приписує назву людей, які повністю позбавлені яких би то не було моральних принципів. Та готових на будь-яку підлість і протизаконний поступок. (Одним із дуже складних моральних принципів є «не убий»)

Риса характеру подонка спонукає людину руйнувати правильне протікання процесів. Наприклад, поліція одного із відділень (№1 Старобільського райуправління) Луганської області отримала звернення людини до поліції із заявою зібрати докази перед зверненням із «позовною заявою» стосовно організації, з вини якої відбулося ушкодження здоровя (падіння із травмою на слизькій підлозі чужого приміщення). Але на звернення до поліції заявника із питанням: «який відбувся рух за заявою?» - службовець поліції відповідає  із проявлянням риси подонка в характері: «На протязі 30 днів чекайте рекомендований лист на вашу адресу із відповіддю».lol

При правильному протіканні процесу спілкування людини і організації відбувається просвітлення свідомості людини, при якому вона усвідомлюєpodmig , що її звернення визнано (чи є ще сумнівним) правомірним і не безглуздим, що проведена початкова робота на одному чи кількох наступних етапах, що крайній строк розгляду звернення встановлений Законом України «Про звернення громадян» в 30 днів (дедлайн). При якихось утрудненнях він може бути продовжений як крайній строк до 45 днів і не більше. За порушення цього правила закон встановлює штрафні санкції по статтям Кодекса України про адміністративні правопорушення, Цивільного процесуального кодексу, наприклад.

Вікісловник слову «подонок» (українське – покидьок) приписує узагальнене враження людини, яка визиває відторгнення та зневагу. Таке уяснення цього поняття спілкування вже на сучасних рівнях розвитку людства не звязується, не стикується,  із беззаперечно правильним біблійським висловлюванням Ісуса Христа: «заповідь нову даю вам – та возлюбіть (полюбіть) один одного». boyan Недостаюча до повноти думка твердить, що розвиток людства як сукупність людей є не самоціль. Людство історично обмежене кінцем світу. Тому є у Вищих потреба сформувати особистості людини такими, щоб вони могли єднатися на поставлені Вищими перед ними ціль із розподілом по обовязкам виконувати доручене згідно особливостям багатства душевних надбань. І перебувати в стані готовності до благодатного підтримування один одного при потребі при роботі на спільну ціль. Тобто перебувати в стані всеобщої (загальної) любові. Що є зрозумілим при уясненні що любов як поняття виростає трансмутацією із постоянства у звязках та із цінування партнера.cvetok

Таким чином, отморозок знищує основопокладаючий елемент процесів – позитивні риси характеру людини. А подонок знищує правильність протікання процесів, енергобатарейками яких є задіяні риси характеру людини, тобто знищує архітектоніку процесів – швидкість протікання чогось, насиченість, відповідність проходження через точки вибору поступків при веденні якогось процесу (блокування орієнтування), тощо.

Умінню класифікувати риси характеру людини, класифікувати прояви інтегральної індивідуальності організації,  - належить майбутнє. І навіть може стати навчальним предметом в навчальних закладах людства.

Викладені вище роздуми є в розвиток ідей Авторів Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельнікової в їхніх багатьох книгах.

02-04 лютого 2021р.

0

Коментарі

14.02.21, 22:02

а чо ат сыбятыну не налыпив .тожо не чытав

    24.02.21, 22:10Відповідь на 1 від ПірДуші

    а чо ат сыбятыну не налыпив .тожо не чытавТренування в написанні переказу чужих думок сприяє формуванню "логічного мислення". Я "щасливий" власник паралогічного мислення. І це дає деякі моральні переваги пердуньоям в білих халатах, та іншому непотребу в нашому суспільстві. А мені відбиває бажання жити на цьому світі.

      34.02.21, 22:25Відповідь на 2 від pravoohorona

      ой дурак .хіба не цікаво чим ця хуйня закінчиться

        44.02.21, 22:54Відповідь на 3 від ПірДуші

        ой дурак .хіба не цікаво чим ця хуйня закінчитьсяЩоб жить треба щоб щось гріло в середині. Втрата інтересу до життя це те ж саме що втрата внутрішніх цілей, які значимі для людини. Є лише одна особливість: усвідомлювати, що самовільний уход із життя є грубе порушення багатьох програм людей, із якими ти стиковуватися повинен. Програми життя пишуть Вищі конструктори і вони на це тратять свій ресурс. Псування їхньої роботи приведе до ускладнення долі людини при наступному народжуванні для отработки стражданням своєї минулої помилки поведінки. Піду спать.

          54.02.21, 23:01Відповідь на 4 від pravoohorona

          добраніч а то ладно