Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

ніщо не вічне

згадую своє дитинство, коли тільки-но з’явились такі монстри попсової сцени як Spice Girls та Backstreet Boys. всі від них просто шаленіли, намагались бути схожими на них. і, як наслідок, з’являлось безліч гуртів-клонів, що співали про те ж саме, такими ж голосами, що лунали з таких самих голів.

ця манія увірвалась в життя фанатів напрочуд стрімко, проте так само стрімко вона й зникла. ми більше не бачимо цих завжди усміхнених облич зі сторінок модних молодіжних журналів. їхні солоденькі пісеньки про щасливе /або не дуже/ кохання можна почути на радіо лише у рубриці „архів”. а шанувальники, подушки яких щоночі вбирали в себе літри сльоз та шмарклів, вже давно поклоняються іншим ідолам.

на зміну солодкоголосим хлопчикам та дівчаткам прийшли інші зірки, більш дорослі, відверті, сексуальні. попит на медіа акселерує разом зі своїм споживачем. наразі молоді люди пускають слюні над округлими формами зірки r’n’b Beyonce, з жадністю вбирають страждання 30 seconds to Mars,  або ж втрачають голови на танцполі під Benny Benassi.

і щось мені здається, що спроби колишніх зірок Spice Girls та Backstreet Boys повернутись на сцену залишаться марними... хоча... чєм чорт нє шутіт =)

може будемо ми ще не один рік співати „іф ю вонабі май лавер” та „еврібаді мув йор баді” гг)

4

Коментарі

15.11.07, 21:40

цікаво, а що будуть слухати наші діти?

    25.11.07, 21:41Відповідь на 1 від _АльонА_

    ух. я навіть уявити то не можу)