хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Нетрадиційне "лікування" раку.

Ось, власне, чому я вирішив створити новий блог. Хочу поділитися сюжетом. Так вийшло, що на Кіровоградському обласному телебаченні я один з ведучих програми про медицину, лікування хвороб - "Наше здоров'я". Це не робота, це хоббі, я на громадських засадах цим займаюсь, не отримуючи оплату, скоріше несу певні невеликі збитки у вигляді бензину. Але це мені цікаво. Сподіваюсь, що й корисно людям.

Я знаю, що у нас в народі дуже популярно лаяти медицину, медичних працівників. Знаю, що далеко не всі ми ідеальні. Ну, добре, якщо всі навколо, окрім медиків, ідеальні. Пропоную далі цю тему не розвивати - вже багато сказано та написано на цю тему, що ми ще нового додамо?

Отже. В мене на прийомі була жінка, в якої діагностовано рак шлунку. Спочатку вона вирішила "полікуватися" нетрадиційними методами. А коли прийшла на прийом, достатньо яскраво описала свої враження. Я попросив все це повторити для нашої телепрограми, а вона не відмовилася. Ось і вийшов сюжет, яким я дуже хочу поділитися. Також в цьому сюжеті ділиться думками на цю тему завідуюча відділенням, в якому я працюю - Наталія Резунік.

Хто впевнений, що йому варто ставити на собі експерименти, застосовувати ліки, які наприклад призначені для тварин, чи рідини, які призначені для літаків - я не маю ілюзій, що я тут переконаю. Кожен має вибір. Але моя задача - дати інформацію. Дивіться, аналізуйте, приймайте рішення, але інформовано приймайте.

В будь-якому разі, всім міцного здоров'я!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EuLreUTKWis


9

Коментарі

124.03.13, 13:00

зачем эксперементировать?а если полечившись нетрадиционной медициной-сделаешь еще хуже и потом медицина вообще помочь не сможет?

    224.03.13, 13:04Відповідь на 1 від ЯнаСтепановна

    100%

    Час, на жаль не повернеш. Однак у нас люди по-різному дивляться на це. Інколи хочуть поміняти, але вже пізно...

      324.03.13, 13:06Відповідь на 2 від А_Гардашніков

      скажите пожалуйста,вы врач,так почему у нас в Украине не производятся препараты для химиотерапии?почему врачи не умеют обнаружить заболевание?а усугбляют только?
      а вы не от традиционной,подумали,придумали бы для медицины препараты,а не пропагандировать нетрадиционную!

        424.03.13, 13:10Відповідь на 3 від ЯнаСтепановна

        Яно, це не відповідає дійсності. По-перше, в Україні виробляються препарати для хіміотерапії. Інша справа - я не впевнений в їхній якості. По-друге, лікарі вміють діагностувати захворювання. Не завжди, і тут багато причин: є у складності певних випадків, а є в недостатній кваліфікації. Довга та важка тема. Але в більшості випадків, діагностичні можливості навіть української медицини - дозволяють своєчасно діагностувати хвороби, в тому числі і рак.

        А по-третє, я зовсім не пропагую нетрадиційну медицину. Дуже дивне у Вас враження виникло після моєї замітки. ТАК цей сюжет ніхто ще не сприймав... Я скоріше дуже сильно критикую нетрадиційну медицину у питанні лікування раку, і вже зовсім її не пропагую...

          524.03.13, 13:16Відповідь на 4 від А_Гардашніков

          название препаратов пожалуйста?
          ну например метотрексат- есть налог украинский?

            624.03.13, 13:20Відповідь на 5 від ЯнаСтепановна

            Доксолік (доксорубіцин), Таксолік (доцетаксел), ідалік (Ідарубіцин), Навелік (вінорельбін), Метотрексат-Здоров'я, Мітолік (мітоксантрон), Фторолік (фторурацил)...

              724.03.13, 13:20Відповідь на 5 від ЯнаСтепановна

              Підкреслю: Метотрексат-Здоров'я - це український аналог.
              П.С. Не треба злитися.

                824.03.13, 13:21Відповідь на 7 від А_Гардашніков

                аха,прокапайте украинский метотрексат и сдеалйте еще хуже

                  924.03.13, 13:23Відповідь на 8 від ЯнаСтепановна

                  Яно, Вам чого хочеться? Щоб метотрексат українського виробництва був? Чи щоб його не було? Бо я вже заплутався, чесно кажучи... Чи Вам головне, щоб довести, що все погано?

                  Все не так добре, як мені б хотілося, але не так погано, як про це всюди говорять...

                    1024.03.13, 13:27Відповідь на 9 від А_Гардашніков

                    чтобы медики были нормальными,Чтобы мы доверяли не только украинским препаратам,А и врачам.Сейчас нормального врача редко встретишь,нужно обойти 10специалистов,а11поставит диагноз правильный,а те что перед ним,толкьо усугублят состояние
                    это касается не только онкологии,а и педиатрии,гинекологии,короче всех отраслей

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна