Каловиє маси корчуть нам гримаси

  • 09.10.21, 23:45


Коли відома вже читачу «суддя» Лисичанського міського суду Калмикова (її чоловік – суддя Сєвєродонецького суду, така собі суддівська «родина») не схотіла змусити виконавчу службу Лисичанська виконувати ЗАКОН, то користувалася вона таким правилом – мовляв, час, відведений для апеляції пройшов. І це тоді, де їй прямо було написано, що всупереч законодавству мене не було попереджено про виконавчі дії, щоби я мав змогу надати свої пояснення.

[ Читати далі ]


80%, 4 голоси

20%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Віршика в стрічку

  • 08.10.21, 19:14

На зображенні може бути: 3 людини, борода та люди стоять

Зеля сильно испугался,жопу пальцем затыкал,но понос не унимался,через уши вытекал

Правовий лікнеп революції

  • 30.09.21, 13:46



Кому потрібні будуть якісь закони, коли почнеться правдива люстрація?
Тобто коли корумпованих мусорів, прокурорів, суддів - вішатимуть на люстрах.
До яких законів вони звернуться - до тих, які самі з радістю порушували, до тих, на які вони не звертали уваги?
До них буде застосований один закон - закон народно-польового трибуналу.
А ось покарання може бути яким завгодно - повісити, втопити, розстріляти, посадити на палю...

38%, 3 голоси

0%, 0 голосів

25%, 2 голоси

38%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про правопохоронні органи

  • 27.09.21, 14:22
Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі

В тому борделі, на який перетворили Україну ЗЕгниди, доведеться не просто поміняти дівчат. Повій треба перевішати, а всі ліжка, трельяжі, табуретки - спалити.
В 2004-му та в 2014 так не зробили, тож маємо сьогодні клопіт.

57%, 4 голоси

43%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Плаче ЗЄлєнка...

  • 24.09.21, 01:35
На зображенні може бути: 1 особа та кішка


Колись я це написав, коли ЗЄлєнка здриснула до Європи.

Нажаль, тоді не пересадили по палях всю ЗЕкоМанду разом з усіма ригами.

 

Плаче ЗЄлєнка

В Європі невпинно,

Сняться їй жахи жахливі постійно.

Сниться Богдан -

Ні, не той, що за сраку

Бубочку мацав

Коли був при владі.

Сниться Хмельнгицький

Й усе, що разом

Із повстанням

Було для тих,

Хто гнобителем був.

Зашморг пеньковий,

Немазаний милом,

Мішок із камінням

Та омут бездоннирй,

Паля грубезна

У сраці тендітній,

Де всяким Юзікам було комфортно...

Плаче, паскуда,

Бо знає тварюка -

Сни тії віщі,

А зараз - весна.

Лисичанська Феміда – колаборантка

  • 20.09.21, 21:19
Немає опису світлини.

Це спрямовано до Міністерства по справах ветеранів. Не знаю, чи допоможе звернення до того міністерства, тому розповсюджую як статтю.

Лисичанська Феміда – колаборантка
Починалося все звичайно: у 2018 році до мене незваним заявивсь такий собі Юрко Іванович Гнилицький, який десь рік навчавсь в одному класі зі мною і тому вважав себе моїм другом та однокласником. За все навчання в школі, а саме в тій школі я навчався – 3-го (включно) по 9-й клас (включно), я жодного разу не те що не розмовляв з Гнилицьким, якого зневажав як стукача та зубрилу, але й жодного разу не привітався з ним.
Якийсь час Гнилицький, психічне здоров’я якого помітно відхилялося від норми, слугував нашій компанії за халявного клоуна. Треба лишень трохи підпоїти його, як воно починало палко розповідати про власну геніальность та проблеми перебудови світу з метою поставити на чолі спочатку міської влади, потім обласної, потім республіканської, а потім – і всесвітньої саме його, Юрка Дурка Гнилицького.
Напившися та нежершися, Гнилицький почав штовхати промову про те, як непогано було би об’єднатися з окупантом та підти валити владу в Києві. На мою пропозицію або запнути пельку, або вбиратися нах, воно не реагувало. Довелося застосувати силу і викинути ту потвору геть, злегку підфарбувавши гнилицьке їбало.
Через тиждень (!!!) воно пішло до лікарні, де йому зареєстрували перелам п’яти (!!!) ребер а проти мене відкрили слідство. Слідство вів такий собі Чернявський (з Кадіївки – тобто з окупованих теренів, де в Чернявського є нерухомість), який на мої чисельні звернення не віддав справу по піддослідності до СБУ, бо ст.. 109 ч.2 – якраз підлягає СБУшному розслідуванні. Додам, що Юрко Гнилицький харчувався з рук Шахова та Сухова – представників проросійської партійки «Наш край». При цьому ані слідчими, ані прокурорами не був врахований факт пропагування Гнилицьким повалення існуючого ладу та конституційного устрою України, хоча це було затверджено свідоцькими свідченнями. Слідчий Чернявський Р.І. та інші не передали цю справу до СБУ – хоча ст.. 109 прямо підслідча саме СБУ, а прокурори не звернули уваги на наявність ознак ст.. 109 за промовами Гнилицького Ю.І.
Не зважаючи на мої заяви, прохання та клопотання, суд чомусь також не завважив на ознаки ст.. 19 ч.2 ККУ, які містяться у висловах Гнилицького ю.І., навіть після того, як я навів дані про ознаки ст.. 109 ч.2, наведені коментарями до ККУ та поясненнями до статті 109 ч. 2, які містяться в підручнику Харківського юридичного державного університету ім.. Ярослава Мудрого.
Справа продовжується вже майже чотири роки, за які я постійно відчував тиск з боку Гнилицького, який розповсюджував чутки, що мене посадять та тиск з боку суду, який не мав бажання встановити істину, але був пасивним покровителем коляборанта Гнилицького Ю.І. Навіть те, що суд не направив за підслічістю матеріали справи на дослідування до СБУ говорить про це, тим більш що явні коляборасти отримують в Лисичанському суді хіба що умовні терміни, не зважаючи на ступінь задіяності тих коляборастів в окупації Лисичанська.
Прокурори, яких мені поставили як «державних» звинувачувачів, ігнорують як те, що Гнилицький звернувся до «Швидкої допомоги» через шість днів після інциденту, так і те, що слідчі (в першу чергу Чернявський Р.І., який є мешканцем тимчасово окупованих районів Луганської області та має там нерухомість) «не помітили» наявних ознак ст.. 109 ч.2 в діяннях Гнилицького Ю.І.
Таке ось правосуддя по лисичанськи, колив «правоохоронних» органах та суді є прихильники політики держави-агресора і які діють не по законам України, але виключно в інтересах окупанта.

Осенняя элегия на Дамбасе

  • 19.09.21, 09:10
На зображенні може бути: стоїть, на відкритому повітрі та дерево

Плакала корова выменем качала,
Языком шершавым слёзы утирала.
Мальчика распяли, снегирей убили,
Повезло лишь бабке - удовлетворили!

Смертельне виття

  • 17.09.21, 08:28


Многим знакома эта фотография, на которой ОМОН ''героически побеждает''  ветеранов СА и ВМФ СССР вышедших на митинг в Москве. | OK.RU

 

Нещодавно подивився коцабського фільма «правайну» під назвою «Смєртєльний бой» (крайньою мірою, так воно називається на ютьюбі). Тож спочатку дам коцабського анонсу на ту хвільму, та дещо з моментів. А потім вже трохи розповім про сам фільм.

«По сюжету фильма отряд немцев отступают после сильного поражения. Им проходиться продвигаться в глубь леса, что бы как то выжить. Но их преследуют наши советские войны. В результате наши разведчики их настигают и происходит смертельный бой в котором победить сможет только одна группа солдат.» Це так його анонсують. А тепер – як коментують. Орфографію збережено згідно з оригіналом.

Юра Юра

13 годин тому

захватывающие кино

 

Андройд Андройдыч

13 годин тому

лучшее что я видел!!

 

 

Олег Шевченко

7 годин тому

К сожелению эти ребята могут фору дать нынешьним жителям Волыни!

 

 

Владимир Нижегородский.

12 годин тому

Не про это фильм про что пишешь. И без грамотность.

 

Останній комент відноситься саме до анонсу. Дійсно, трохи не відповідає те, що анонсовано тому, що показано. Сюжет стандартно-коцабський фільмів «правайну»: 1941 рік, німецько-хвошиздські орди захоплюють савєцьку землю й починають звірства. Під роздачу потрапляють й МІСЦЕВІ (!!!) юнаки та дівчатка, що за два роки совєцької окупації так полюбили Сталіна, що миттєво створили більшовицьке підпілля. Звичайно ж, серед них є і євреєць – де ж без них обійтися щирим коцабським інтернаціоналістам!

Розмовляють місцеві на якоїсь жахливій подобі суржику, яку коцаби-режисери намагаються видати за західну українську говірку. Якої, до речі не кожен східняк зрозуміє, а коцабським акторам то й взагалі можна щелепи поламати – це вам не «паляниця» вимовити, це взагалі щось таке, від чого коцабє посатаніють. Хоча, здавалося б – куди далі…

Назву того «підпілля» коцабє бездарно зплагіатили у брехливого, як і всі коцабє, О.Фадєєва: «Комсомольская гвардія», що мало би інтернаціонально доводити до глядачів, що Сталіна та дєдушку Лєніна любили не лише в Краснодоні. Навіть біндьорське населення два роки тому ще зполяченого Луцька вважало СССР своєю Батьківщиною! На жаль, жодного разу у цій беззаперечно геніальній хвільмі жодного разу не пролунало слово «паляниця» в коцабському виконанні, бо була би хоч одна причина посміятися, бо поматюкатися там причин достатньо з самого початку. Починаючи від німецького гауляйтера з типово рязанською пикою та дойче зольдатен, що гідні за віком та статурою хіба що у фольксштурм 1945 року, аніж у німецькі окупанти 1941-го.

Обов’язково присутня курва-полька, яка спить із німецько-рязанським гауляйтером та ублажає його вуха не «калінкой-малінкой», і навіть не «камаринським» (як ви це спочатку подумали), а класичною музикою, яку полюбляє хтивий, начхавший на расові нюрнбергські закони, гауляйтер. Але та полька співчуває більшовикам (мабуть за те, що вони допомогли німцям поставити раком у 1939 році Польщу) і, жертвуючи собою, таки вбиває во славу Сталіна німецького гауляйтера.

 

Спочатку я сприйняв ту хвільму як комедію, але невдовзі вона виявилася тіпа трагічно-скрєпно-пабєдобєсною стрічкою, від якої глядач мав би переповнитися праведним гнівом до всіх гітлерів, біндьор, мусолінів та ще більше зненавидити Україну. Але потім я таки зрозумів, що саме на цих стандартних фільмах виховували тих потвор, що зараз волають «кримнаш» та їдуть до так званих лн, дн та інших дир. Вкорінювати свого парашного «русскаго міра». І саме цим лайном годували населення всього союза нєрушімаго, в сподіванні на тупість та неосвіченість населення, підсипаючи цього добрива під коріння манкуртів та пристосуванців, запроданців та інших юд, що звали до місць свого проживання (точніш – мерзенного існування) «рісскій мір».

Ну, головну тезу теми я розкрив, нерозкритими залишилися тільки міські, але в показаних комсомолок вони надто маленькі й до того ж коцабські, щоби прагнути їхнього розкриття.

На все добре. Смерть московським окупантам!

ОМ!


Про більшовиків на старому західному кордоні

  • 15.09.21, 18:39

ОГПУшник, 1918 год. Чернёное олово. Артикул: h010t

Передивився один з коцабських серіалів про нуденне існування більшовиків на старому західному кордоні в 1924-му році. Склад дійових осіб:

1. Супершпигун, суперрозумник від ЧК/ОГПУ/НКВД – більшовицький Джеймс Бонд;

2. Трохи пришелепуватий, але тіпа розумний начальник, який згодом потрапляє у розпорядження до комунячого Дж. Бонда (хоча спочатку мріяв розстріляти того за надмірну самостійність);

3. Недолугий, але вірний товариш краснопузого Дж. Бонда, який трахає мегахтиву дружину високопоставленого польського ахвіцера;

4. Арістократична шльондра, яку трахає совДж. Бонд, якої домагається головний антигерой;

5. Дебільні білогвардійці та дебільні представники націоналістичного підпілля та еміграції;

6. Зажерливі та смішні євреї, які за бабло здатні зробити дива;

7. Антисовєцьки налаштований кримінальник, який разом з бандою захопив монастир та вдає з себе абата, а братва старанно намагається виглядати ченцями;

8. Багато іншої ходульно-пропагандонської хуїти, що виконують дрібні пляски під сурдинку.

Хотів спочатку записати про це ролика, але встановлював на даху требу з цегли і втомився. Тож вирішив обійтися простим написанням тексту.

Я навіть не пишу (бо не запам’ятав) назви того серіалу, бо всі серіали про довоєнних більшовиків на старому кордоні з Польшею однотипові і відрізняються хіба що іменами головних героїв та вродливістю головних шльондр.

Ведучим сюжетом тих серіалів є: ЧК/ОГПУ/НКВД засилає до середовища білоемігрантів совєцького Джеймса Бонда та нищить всі зловісні плани як білоемігрантського, так і націоналістичного підпілля; додатковим, сльозовидавлювачим сюжетом є страждання або завербованої емігрантами чи то польською дефензивою повії через нерозділене кохання та страждання якоїсь аристократичної заміжньої шльондри через те ж саме нерозділене кохання.

Короче, я хотів зараз обрушитись із нищівною критикою серіалів про більшовицьких Дж. Бондів, але занудило і тому пропоную читачеві самому зацінити їх, передивившись хоча би по кілька серій. Але вважаю, що то буде порожняком витрачений на свинособаче говно час та засерання мізків так званою ерефійською «культурою».

Зараз сходжу поригаю та відправлю до мережі тирнету цього пасквіля, який не є обсеранням коцабських серіалів, бо на одну купу говнища можна хіба що накласти ще купку, що обсеранням не є по суті.

На цьому залишилось лише сказати: ЛЮДИ, НЕ ДИВІТЬСЯ ТЕ ГОВНО, БО ВРАЖЕННЯ ВІД ПЕРЕГЛЯДУ – НЕНАЧЕ ВАМ НАСЦЯЛИ В ОЧІ.

Жорстоке розчарування.

  • 12.09.21, 09:44

На зображенні може бути: 1 особа та текст «+ + Riguel»


В більшості так званих "нацистських" маршах насправді співають про все, що завгодно, але не про нацизьму. В хрестоматійному "Wіenn die soldaten" взагалі співають про дівок, яким подобаються ті зольдатен - без будь-якої національної ознаки. В знаменитій "Еріці" - там не розбереш, чи про квіточку, чи про дівчину.
Висновок: нас станранно найобували, виставляючи злісно-нацистсько-фошиздськими пісні про дівчат та квітки. Це приблизно теж саме, що назвати "Червону руту" мегакривавою бандерівською маршовою піснею.
Хоча коцаби й не на таке здатні. Тож про всяк випадок - Зігхаюшкі!
ОМ!!!

7%, 1 голос

73%, 11 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.