Молот Тора як православний символ

  • 08.08.18, 22:34



Молот Тора як православний символ

Молот Тора завжди вважався в давній Скандинавії могутнім амулетом проти сил зла. Сьогодні в цього амулета теж багато шанувальників. Головним чином ті, хто вважає себе «рідновірами» чи то «язичниками». Аж ось в православ’ї ми зустрічаємо дещо цікаве – хрест, що стоїть на півмісяці. Всі розмови про «перемогу над ісламом» - порожні балачки, оскільки іслам не лише непереможений, але й півмісяць під хрестом з’явився ще до виникнення ісламу. То що ж воно має значити?

Сказание о Йормунганде




Сказание о Йормунганде

 

В первом браке у Локи было трое детей – Хель (девочка), Фенрир (мальчик-волк) и Йормунганд (мальчик-змей). О первых двух мы уже говорили, и вот пришло время рассказать о третьем.

[ Читать дальше ]

Їптіть-калатіть

  • 21.07.18, 20:07


Їптіть-калатіть... Терміново потрібно трохи грошенят на срані таблєткі та перекриття невеликого кредиту. Разом виходить 7 000 гривень.

Буду безмежно вдячний, якщо грошенята надходимуть на картку 5168 7422 2013 8014 Приватбанка.

Урочисто обіцяю продовжувати гадити їхтамнєтам та місцевій ваті так, як я це можу - невпинно та обільно.

Про планові відстріли

  • 30.06.18, 15:30



Останнім часом до України повертається багато з тих, хто мешкав у РФ кілька років. Більшість з них мають ще й російське громадянство. Складається враження, що РФ спеціально загружає Україну ватним електоратом, аби поставити президентом свою маріонетку.

[ Читать дальше ]

Історія унд врємья

  • 29.06.18, 20:24
Alexey Konovalov Германия позорно вылетела с ЧМ-2018 только потому, что на этой земле они развязали две мировые войны и души убитых ими десятков миллионов жертв мстили и будут мстить им...
История и время вмешались»,

Влада узурпована!

  • 28.06.18, 17:07

Світлина від Ingwar  Berk.
\
\З 2000 року в Україні влада узурпована. І доки не визнані рішення Всеукраїнського референдума 2000 року - нелегітимні ВСІ. Гарант має лише підписати папірця з визнанням тих рішень - і лише тоді він дійсно стає Гарантом, а не тою хуїтою, що з червня 2000 року нами типу правили. А Кучму, пітушару-узурпатора - НА ПАЛЮ!

Радійте, людіє!

  • 20.06.18, 00:25


Радійте, людіє!

Спеціяльно для вас відомий гімнознавець Юрко Іванович Гнилицький (воно ж - Маніяк Щьчікатіла, воно ж - Аватаров-Івклімський) створило гімна.

Повний текст нема можливості викласти - надто довгий. Але деякі фрагменти у вас буде можливість зацінити. Дочитайте, будь ласка, до кінця. Розумію - це важко. Але прикол.

Гімн Аватари ХРИСТИАНІЇ
(згідно «Коду Спасителя»)
* * *
(Варіації на тему гімну України)

[ Читать дальше ]

Це діагноз. І воно ще пропонує об'єднатися з окупантом та йти на Київ валити владу, аби створити таку собі "Христианію", де Юрко-дурко буде головним.

Юрко-дурко та мимопланетяни

  • 17.06.18, 21:13


Рекламний постер до роліка всесвітньовідомої студії УкропінгTV про Юрка Івановича Гнилицького (він же - Маніяк Щьчікатіла, він же - Аватаров-Івклимський, він же - Хуйло Іванович) під назвою "Юрко-дурко та мимопланетяни".

Дивіться, але не забудьте поставити поруч порожнє відро - реально може знадобитись.

Про злих духів

  • 17.06.18, 15:30


Сотонизму окояннаго вам в ленту!

Світлина від Svartur Vaengi.


Пантеон злых духов

БабаЙуля-ага Каблучищенога, персонаж с мокшанских болот. Живет в арендованной избушке, машины нет, ступы нет, котика нет. Говорит только правду - каждый день разную.
Заботится о трудящихся и поддерживает неимущих. То есть - только себя, как самую неимущую.
творит чудеса - может моментально вскочить с инвалидной коляски в лабутены и обратно.
Голос доверительный, проникновенный, лохоубаюкивающий.
Любит обнимашки и гешефты с ботоксным гномом.
Деньги любит больше.

Способы борьбы:
1. Не слушать вообще
2. Перекреститься и плюнуть злому духу в харю
3. Лопатной ложкой зарядить промеж рог