Трудоголики Дваргталхейма

  • 30.05.18, 15:14
Світлина від Svartur Vaengi.

Трудоголики Дваргталхейма

(дверги, они же – темные альвы, они же – гномы)

Практически все мы в детстве читали сказки и смотрели фильмы, в которых среди героев часто встречались забавные маленькие человечки, известные нам как гномы. Однако, если разобраться, наши представления о гномах были жестоко искажены и грубо попраны всевозможными сказочниками. Само название – «гномы» было взято их христианской метафизики, и это были мрачные духи земли (элементали Парацельса), изначально относящиеся к человеку неприязненно.

[ Читать дальше ]

Навіяне...

  • 18.05.18, 01:09




Вхопитися за сіськи...
Мати владу, щоби притиснути до себе м'яку дупу...
Та безсоромно сьорбати шампанське
Під регіт та бешкетні п'яні звуки...
Коли ж то я - беззахисний та хтивий -
Перетворюся на свою антагонізьму,
Тоді, мабуть, від сісєг я відлину,
Щоби хоч як, але ж зберігти власную харизму.

Чомусь згадалося

  • 14.05.18, 12:00


Чомусь найяскравішим спогадом з Майдану стало не те, як горіли шини та автівки, лилася кров, лунали постріли...

До барикади на Грушевського люди несли дрова. Дрова лежали на рівні підземного переходу, вулиця була під товстим шаром льоду. І кожний, хто йшов у бік барикади, брав оберемок дров та ніс їх захисникам барикади.
Аж ось дві жінки - напевне, мати з донькою, дуже, ну просто дуже гарно вдягнені, на високих підборах, ледь пересуваючись тим льодом несуть брудні поліна, притискаючи їх до серця.

Їм було байдуже, що дрова бруднять шуб'яну норку. Їм було байдуже, що круті підбори можуть зламатися будь-якої секунди. Але їх очі світилися такою радістю від розуміння співучасті у великій справі, що я зрозумів тоді - ми переможемо.

Якось так вийшло, що саме цей кадр врізався до пам'яти міцніше за інші. Можливо тому, що тут була вільна хвилина зацінити красоту єднання всіх прошарків українського народу у боротьбі проти диктатури.

Тож вісницями перемоги для мене стали саме ці жінки, які, мабуть, вперше у житті доторкнулися до святої загальної справи.

А як буде виглядати моя валькірія, що унесе мене до сяючого золотим промінням залу Валхали - я теж знаю. Коли мене, нахапавшогося якогось газу 18 лютого, товариш виводив з Інститутської, то товариш одержав в шию пластиковою картечиною. Жінка-лікар оглянула його, щось там на горлянці прим'яла і товариш став краще дихати. І побігла далі. До тих, хто потребував її допомоги.
А перед тим я із величезним задоволенням їбошив по мусорам шматками плитки, бо не було чогось кращого. Іноді, здається, трапляв у ціль.

Якось так.

Про земну славу

  • 13.05.18, 13:08


Як приходить земна слава:

- спочатку люди вашим ім'ям називають спецпідрозділи, аби воно було скомпрометоване падлюками;
- потім спецслужби вашим ім'ям паспортизують свого агента з сусіднього міста задля того, щоби та мразота відтягувала від вас голоси на виборах;
- потім люди вашим ім'ям називають своїх домашніх тварюк;
- потім люди називають вашим ім'ям далекі, дрібні та нікому не потрібні зірки (зазвичай, після того як ви зіграєте в скриню);
- можливо, що ваше ім'я з'явиться як назва якоїсь вулиці, бо у людей бракуватиме фантазії назвати нову вулицю якось пристойніше;
- але коли діти почнуть вчити ваш життєпис у школі, ось тоді - на Тому світі - ви впізнаєте - що таке людська ненависть!

Перші три фази я вже пройшов.
На фото - кіт, названий на честь мене.

Світлина від Фошызда Луганського.

На другому фото - єблани у камуфлі, що прикриваються моїм святим ім'ям.

Світлина від Фошызда Луганського.

На третьому фото - уєбєнь, що мав косити під мене. Ще й досі невігласи чомусь плутають.

Світлина від Фошызда Луганського.

Розслідування по калорадці

  • 12.05.18, 14:19
Світлина від Цинічний Бандера.

Такі ось справи, малятка...

Трудящі Луганщини вимагають

  • 10.05.18, 20:07

Світлина від Фошызда Луганського.

Трудящі Луганщини вимагають:

1. Ввести до Кримінального Кодексу України вищу міру соціяльного захисту - смертну кару.

2. Застосування вищої міри має бути розповсюдженим на фінансові (в тому числі й корупційні) злочини; злочини проти держави; злочини проти особи, якщо цей злочин супроводжувався особливим цинізмом, або елементами корупції; злочини проти правосуддя, вчинені суддями та прокурорами, незважаючи на ступінь провини, мають каратися вищою мірою соціяльного захисту без можливості замінити її відбуванням покарання у виправних закладах.

3. Провести люстрацію всіх суддів, прокурорів та правоохоронців, застосувавши до цього принципи народних трибуналів, до яких увійшли би найбільш віддані народним інтересам особи з теріторіальних громад. Також перевірити всіх народних депутатів всіх скликань на предмет незаконного збагачення під час перебування в органах законодавчої влади.

4. Страти злочинців проводити публічно, з відповідними церемоніалом та атрибутикою.

5. До вищої міри покарання додати конфіскацію майна, записаного на всіх членів родини злочинця.

6. Особливу увагу приділити антидержавній діяльності тих, хто стояв за спробою заколоту антимайданівської агентури Російської Федерації.

7. Створити озброєні загони самооборони з місцевих патріотів, до функцій яких будуть входити:
а) збір інформації про злочини, скоєні вищеозначеними категоріями потенціяльних злочинців;
б) проведення затримань колляборантів та агентів іноземних держав;
в) контроль над пересуванням фізичних осіб та вантажів через державний кордон;
г) допомога прикордонникам в боротьбі з контрабандистами;
д) створення відповідного опору агресору в разі нападу на країну та винищення коляборантів, що відзначуть себе в антидержавницькій діяльності під час агресії іноземної держави або спробах порушити територіальну цілістність країни.
е) право створення загонами самооборони військово-польових трибуналів під час як прямої агресії іноземної держави, так і під час спровокованих іноземною державою заворушень.

Група товаришів.