Круки

  • 23.05.19, 14:03



О, прекраснокрилі вісники кривавих небес! Ви ширяєте в небі, немов величні кораблі, розтинаючи простір веслами своїх широких чорних крил. Ваші жадібні дзьоби ладні проковтнути сонце. Ваші пісні над полем тінга кольчуг та мечів звучать краще за спів солов’їв. Ви уносите до Сварги душі загиблих героїв та звільняєте нашу благословенну землю від ворожого падла. Ваші горді постаті прикрашають навіть нашого Всеотця, і довершеною гармонією у ніг Його возлежать степові сіроманці. Ви, віщуни, завжди знаєте, де буде битва і збираєтесь там, перекриваючи небо чорними хмарами несамовитої наснаги дивного видовища перемоги життя над смертю!

Я люблю вас, породження темряви, бо ви запліднюєте небо зірками, коли сідаєте спати на гілках Світового Древа, що велично височить посередині нашого уділу. Ви вкриваєте землю рунами захисту відбитками своїх ніг, і наша земля допомагає нам в нашій важкій праці по її обороні.

Багато було завойовників – але де вони? Лише круки знають, скільки падла чужинців залишили наші мечі та келепи по Степу широкому та по ярах глибоких.

Я люблю вас, мудрі створіння. Бо ви прекрасні в своєму чорному вбранні відлюдників. І доки ви є, доти земля наша належатиме нам, дітям Сварога. ОМ!

Точка неповернення Зеговном пройдена

  • 22.05.19, 20:40
Світлина від Vindur Guðannar.

Всього на третій день приЗЕдентства ЗЕ порушило всі можливі обіцянки та купу законів. Почали тверезитись навіть ті, хто голосував за оте одоробло дерев'яне. тож процес пішов, чекаємо на народно-польовий трибунал.

Кругова порука ЗЕбілів знищить Україну

  • 22.05.19, 12:57
Світлина від Vindur Guðannar.

Дочекалися, ЗЕбіли? На цей "рехверендум" понаїде хуєва туча лугандонів з окупованого Донбасу, з окупованого Криму (це не враховуючи, скільки тої наволочі зараз в самій Україні тусить), які й зроблять явку та прийняття рішення, як було і з виборами вашого підокловуна.

Таким чином ЗЕкоМанда знімає з себе будь-яку відповідальність, перекладаючи її на вас. І за все говно, що станеться, будете відповідати ВИ САМІ. Це називається "кругова порука", коли всі стають подєльнікамі. Чи не чули ви от вашого кловуна, коли воно вам заявило, що "ви всі приЗЕденти"?

Обрали говно - то й хавайте

Барига ЗЕ почав красти першого ж дня

  • 21.05.19, 08:43

Канал президента Украины Владимира Зеленского на YouTube присвоил себе право на видео инаугурации нового главы государство, которое опубликовало множество СМИ.

Это значит, что все доходы от монетизации этого видео на YouTube достанутся команде Зеленского, несмотря на то, на чьем канале транслируется видео. Об этом сообщила в Facebook журналистка Олеся Медведева.

"Некрасиво начинать с такого, "Команда Зеленского"! Все каналы брали видео-трансляцию инаугурации с одного источника, который эту трансляцию раздавал. Далее, каждый канал брендировал своими плашками, оформляли это видео, и выпускал в эфир. Это уже считается их контент, потому как источник общедоступный. После показа на ТВ загружали на свои Ютуб-каналы", — прокомментировала она ситуацию.

Журналистка добавила, что после заявки официального канала Зеленского, все деньги за просмотры пойдут на его счет.

"Сам Зеленский часто говорил что СМИ не должны зависеть ни от кого, а иметь независимый источник финансирования, при этом отнимая независимый источник дохода. Это очень некрасиво", — подытожила она.


Кенгурація THE

  • 20.05.19, 21:21


Радив би додивитися ролика до кінця.

Вже з понеділка

  • 19.05.19, 09:21
Світлина від Vindur Guðannar.


З понеділка в Україні трохи міняються орієнтири жлобополітики. Запам'ятайте цю дату, бо невдовзі від вас буде чутно оті слова на оцю адресу.