Що обрали, те й жеріть!

  • 03.01.21, 02:40

Зображення може містити: 1 особа, текст «ви, дебли, щось пиздли про "вальцмана", a обрали- зельцмана. педерасти, бля...»

Обрали? Радієте?

Вітаю!

  • 01.01.21, 00:17
У Житомирі облрада оголосила 2019 рік роком Степана Бандери - Житомирська  облрада оголосила наступний рік роком Степана Бандери - 112 Україна

Вітаю українців з роковиною Дня Народження Степана Бандери!
Слава Україні!
Слава Нації!
Смерть ворогам!
ОМ!!!

Жахіття

  • 30.12.20, 19:59
Немає опису світлини.

Вибрики міжрасового шлюбу

Льодовий похід на Нову пошту

  • 30.12.20, 02:59
Зображення може містити: одна або кілька осіб

Зображення може містити: 1 особа, капелюх

Сьогодні ходив на Нову Пошту за волонтерським відправленням. велика подяка волонтерам. За тяглову силу взяв сера Майкла, і це дуже згодилося.
Але якщо шлях до НП був хоч і важкий, але безтурботний, то шлях додому - то було щось космічного масштабу. Недарма ж Лисичанськ - столиця Всесвіту та околиць, тож у нас і сракопади є величинами, яких не в змозі зрозуміти провінціяли.
Кароч, перехід (а вірніше - блискавична втеча) Суворова А.В. через Альпи - у порівнянні з нашим сьогодняшнім походом нагадує швидше похід середньої групи дитячого садку округ йолки з Дідом Морозом на чолі.
Пост було зроблено не для самореклами, не для пропагування щасливого подолання природних катастроф, але з єдиною метою - подякувати відправникам за:
а) волонтерську посилку;
б) за відьомську посилку, яка прийшла на пару днів раніше і відеозвіт походу за якою є на ютьюбівському каналі найкращої у Всесвіті студії УкропінгTV.
А зараз, заспокоївши зхвильовані нерви солодким, смачним, холодним беркутьяком, ми з сером Майклом дивимось пророчі мульти "СаусПарк" та "Сімпсони".
З наступаючим Новим роком!
Сподіваємося, що 2021 рік принесе нам позбавлення від ЗЕ, зажопинців та інших ворогів України, перемоги на всіх фронтах та багато святково прикрашених ворогами народу ліхтарів та дерев по всій найкращій у Всесвіті Лисичанськой імперії і в першу чергу - імперській метрополії, якою є Україна з її історичною колискою державності, розуму, культури та мистецтва, якою є Лисичанськ.
ОМ!!!

ЗЄлюпа хоче мобілізувати всіх

  • 27.12.20, 20:11
Зображення може містити: 1 особа, текст

Ось так виглядає поц.

Ось звідкіль воно!

  • 27.12.20, 11:38
Зображення може містити: 1 особа, текст «ось звдки взялося зе!говно говно»


Служба Інквізиції провела дослідження, яке встановило коріння, що з нього в Україні виросло отруйне плісняве створіння диявола, сірєчь Гузна

0%, 0 голосів

14%, 1 голос

71%, 5 голосів

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

394 Жахливі пророцтва South Park

  • 26.12.20, 20:51


Ще в давні часи компакт-дисків, творці "СаусПарк" зробили кілька значних пророцтв, два з яких Служба Інквізиції розслідувала та оприлюднює в цьому ролику



З наступаючим Новим роком!

  • 24.12.20, 01:47
Їжте, не обляпайтесь!

Зображення може містити: текст