Феміда мочить приколи

  • 24.11.20, 10:32


Юрко Дурко Кіровський (воно ж - Маніяк Щьчікатіла; воно ж - Аватаров матьйого Івклімський; воно ж - Юрко Іванович Гнилицький) такіда, є перманентним тєрпілой. Зараз Лисичанський суд слухає справу по крадіжці у Дурка самотика з вібратором.
Крадієм цінної, коштовної для Юрка Дурка речі виявився старий юрковий компаньон по сексу - Льоша зонівський гребень.
Як виявилося, Гнилицький запропонував Льоші зонівському гребеню того самотика в обмін на десятикратне відсмоктування Юрком Дурком Гнилицьким Льошиного пісюна. Але клятий гребінь кинув Дурка - наваливши Юркові на клика всього одного разу, Льоша зник із самотиком у кишені.
Тож Гнилицькому довелося довести справу до суда, який - за думкою Гнилицького - поверне взад коштовну юркову власність.

Останні новини з залу суду: між Дурком Гнилицьким та Льошей Зонівським Гребнем було досягнено мирової угоди - самотик повернувся Дуркові, а Льоша в порядку штрафної санкції був зобов'язаний навалити на ікло Дурка нахаляву, тобто даром.

Дід Панас передбачав це!

  • 22.11.20, 18:01

І дякувати за це треба розумово обмеженим приколістам-павіанам.

На Банковій потребують на ветеринара

  • 10.11.20, 02:06


Кажуть, що ЗЕговно разом з москалошпигом єрмаком підчепило коронавірус.
Але, здається, таким чином воно хоче викликати жалість до свого огидного існування та перебити цією новиною фактаж власної зради державних інтересів.
Питання можна вирішити дуже просто - приспати тваринку у ветеринара та спалити заразну тушку в асфальтовій топці. Разом з усією ЗЕкоМандою, ригами та іншими ворогами України.
Ібо так заповів Заратустра.
ОМ!

Прокурворський непотріб з лугандону (Сукіна О.В.)

  • 09.11.20, 08:08


Тут розповідь про те, як я на дрібні смердючі шматки порвав лугандонку-прокурворшу Сукіну

Плямисті гієни як аборигени Лисичанських пагорбів

  • 01.11.20, 22:37

 

Коли Слово було ще у Бога, то Він спочатку задумав заселити Священні пагорби лисицями. Але потім, згадавши що лисиця – тварина хоча й хутряна, але ж то напродив смердюча, заселив наші пагорби популяцією плямистих гієн. Виглядали вони не так кошерно, як няшні на фотках та відео лисички, але майже не смерділи та свою здобич не віддавали навіть печерним левам.

[ Читати далі ]

ДиЗЕнтерійний дрисняк - в каналізацію!

  • 30.10.20, 18:00



9%, 1 голос

0%, 0 голосів

82%, 9 голосів

9%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як зникли білі ведмеді в Сіверському Дінці

  • 29.10.20, 13:13

Колись у Сіверському Дінці, поблизу столиці Всесвіту та околиць, Лисичанська, мирно співіснували бегемоти з білими ведмедями. Вони разом плескалися в чистих річкових водах, їли хто рибу, хто жаб, хто тину по затоках… Деякі, найбільш продвинуті, гризли крейду, аби зуби були білими та сяючими, як січнева крига на водоймах Луганщини.
[ Читати далі ]

Мудрість цьоткі Гальки зі Львова

  • 23.10.20, 17:54


Цьотка Галька зі Львову запропонувала повторити акцію, тіпа флешмобу під тегом #ZEйдивсраку

деЗЕкапітація

  • 21.10.20, 14:35

Декапітація (декапутація) – це дисциплінарний захід, під час якого кожному десятому стинають голову, якщо підрозділ заїздів та втік з поля бою. Застосовувався в Римській імперії, звідкіля й офіційна назва. Окрім того, ця кара була розповсюдженою по всіх країнах, які вели як захопницькі, так і оборонні війни.
[ Читати далі ]

60%, 3 голоси

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.