хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

«Законтачене» «військо»

  • 10.11.22, 00:44



Владимир Путин — мемы — как президента РФ высмеивали в течение нескольких  лет — фото, видео / НВ


Зараз деякий собі такий Пригожин набирає до ПВК «Вагнер» з усіх зон Московії «законтачених» зеків – тобто тих, кому не світить ніяким чином піднітися в зоновській ієрархії, окрім як на вельми сумнівну посаду «главпєта» в «обіженці». Десь якось можна зрозуміти «опущених», які хочуть бути (вірніше – не хочуть бути «опущеними») повноцінними громадянами, а не «пєтухами» на московських зонах. Але подивимось на проблему з точки зору «панятій», щоби стало ясно, у що Пригожин втягнув не лише «Вагнер», а все московське військо і особисто ВВПутєнга.

1. ПВК «Вагнер» перетворилася на «обіженку». І не важливо, здохнуть «опущені» в першому ж бою, чи виживуть і одержать помилування. По «панятіям» вони все одно – «опущені» і ті, хто щільно спілкувався з ними – «законтачені». Тож ЧВК «Вагнер» є бандою «законтачених», і на московських (та українських) зонах їм місце – в «обіженці»

2. Оскільки Пригожин є особистим кухарем Путєнга, то – сам «законтачений» - він «контачить» і Путєнга. З огляду на те, що незмінний лідер країни – «законтачений», то зекам (тобто – громадянам срашки) подобається жити в «обіженці» під керівництвом «главпєта», що ретельно зберігає недоторканість «обіженки», в якій можна безпределити лише найбільш «обіженим», і виходу з якої апріорі вже нема. Хіба що побіг («зелений прокурор») та спроба десь на волі виставити себе за людину. Якщо вийшло втекти.

3. За посаду главпєта обіженки зараз почалися підкилимні вовтуження. Різного калібру гребні намагаються стати главпєтами. І керівник бойових лідерастів – «вагнерівців» Пригожин є одним з них.

4. Вся зона, яка за непорозумінням називається країною «расєйской пєдєрацієй» є суцільной «обіженкой», де всі – і вертухаї теж – є вихідцями з «законтачених» тим чи іншим чином.

Можна було би й далі розповідати про всеземний гребненарій, але це вповні зрозуміло буде лише тим, хто відсидів та знайомий з «понятіямі» особисто. Інші – і навіть шанувателі т. зв. «шансону» - не зрозуміють всіх тонкощів. Тож, якщо сказати так, щоби зрозуміли всі:

- Територія ерефії є пєтушарнею, де знаходяться «законтачені», яким не місце в людському суспільстві, а панує над ними главпєт, який хоче панування  над світом, тобто стати головним, всесвітнім, паханом. А весь вільний світ воно прагне перетворити на зону, де пануватимуть саме «законтачені».

Якщо хтось перекладе цю статтю московською – я не проти. Якщо розшарять цю статтю – я не проти. Можна і без посилання на оригінал. ОМ!!!



83%, 10 голосів

8%, 1 голос

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

110.11.22, 05:33

    210.11.22, 19:15Відповідь на 1 від Андрій1961

    ну, вони ж хотіли - папанятіям, ось і отримали.