Зустрічаємо Йоль
- 22.12.21, 18:15
В 2017 році було два з половиною балони беркутьяку "Йоль", в 2021 році - ЧОТИРИ!
Сьогодні до вжитку готовий тематичний та специфічний беркутьяк Йоль. І ми його вже вживаємо!
-
-
-
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5
Коментарі
Эйч
123.12.21, 13:27
Рецептом поділишся?
BlackPR
223.12.21, 18:45Відповідь на 1 від Эйч
в брагу додається ячка - 1,5 кг крупи на 45 літрів. переганяється два рази, на другий раз в джин-корзину засипаю чорнослив. по вигнанню в кожний трьохляк запускаю жменю обпалених дубових трісок та жменю ягід можжевельника козацького (сині круглі такі), настоюється три тижні, раз в три дні пару разів кожного балона перегортаю. по фільтрації додаю на трилітровий балон 5 кубів глюкози і перемішую. все.
Эйч
325.12.21, 15:32Відповідь на 2 від BlackPR
Дякую Друже, але в квартирі я не запущу самогонний аппаратІ таки рецепт дуже складний
На дегустацію можеш вислати , я заплачу
BlackPR
425.12.21, 23:30Відповідь на 3 від Эйч
у мене апарат не смердить, працює без запаху. рецепт не складний, просто зайобистий. зробити зможу лише після НР, бо багато людей встигли першими. влаштовує?
Эйч
526.12.21, 16:06Відповідь на 4 від BlackPR
влаштовує
BlackPR
628.12.21, 21:04Відповідь на 5 від Эйч
потім зв'яжемось
Эйч
728.12.21, 21:05Відповідь на 6 від BlackPR
BlackPR
829.12.21, 13:06Відповідь на 7 від Эйч