Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Яка б не була ця мафіозна влада - але дещо вона таки - робить.

  • 13.07.20, 19:07
Втік в росію Святаш, бандит бандитом, крепка людина з центру Харкова, там уся мафія за нього російська інтелигентна....Олігарх.
 І от вибори були в нові депутати, 9-го? скликання, і не переміг він - як це так?)))
.
-  І тільки настав грудень 19-го року - аа, ти вже не депутат - а на тобі кримінальну справу за минулі крадійства...при друганові - Януковичі. В грудні він і втік. А і лютому - його жінка. Туди ж.
.
Ви може не розумієте - за кожним бандитом же цілий клан...і всіх їх - викорчували. 
.
- і чим менше цих бандитів взагалі всередині нас - на теренах України - ти краще....
.
І це ж хтось - Робить - Викорчовує їх...Це робить нова наша влада - демократична, європейська....
.
.
Хоча, звичайно, що Кличко, що Зеленський - явні мафіозі, европейського типу. І їм теж не місце насправді в Україні. Ну хоч не бандити трійошники, як януковичі були...Зуби вибивали один одному в кабінеті....Психічно не нормальні...Згадайте Пшонку на портреті - у образі Цезаря!!! намальований....йому - подобалось...))) Нормою - вважав....

.
.
Втік Климець, бандит бандитом, крепка людина, донецький бандит. Олігарх.
Прийшло до нього СБУ додому, з арештом та обшуком  - я якраз там був по справі - а він вже тиждень - як втік у росію....))))
.
- і це - прекрасно...А це була така моща, власник "Олімпу", перший виробник спирту та горілки в Україні, оці всі горілки "5 крапель", "Біленька" та ін.,масові, це ж було все - його....
.
а тепер - він немає тих грошей, - бо вижили його, - бо бандит і по іншому - не вміє - і нагрішив страшно що - раніше....І все кубло разом з ним - втекло.
не все.
.
Ну хтось же не боявся, почав їх брати за сраку...І тікають багато хто. Куди - зрозуміло - в ту країну  - де усі бандит на бандиті і досі. Таких і приймають до себе, рідних.

.
Зараз за донецький "УкрБуд" взялись, я впевнений, що теж 100% - бандитьский. (з Донбасу іншого - і бути не може)  , 35-ть жилих комплексів - заморожено....
.
і всі вони  - ці крепкі звірячі хлопці - залишились без доходів, без фінансів, а отже і без - сили робити своє Зло тут, в нас, поширювати безграмотність, хуліганство, гопнічество трійошника пукіна та такого самого януковича, бандитизм, зечество, і противний матеріальний запроданський світогляд холуйський рабський ( відомо кому власний, якому народу).
.
.
І багато хто ще втекли. Туди їм і місце. Не в нас.
.
Ми це всі разом - Зробили!!!))) І Нова Влада - робить це. наші обранці. Та наші силові органи.
я не голосував цього разу)))
1

Коментарі

113.07.20, 20:03

Та не втікають ворюги і бандити з України. Їх просто випускають замість того щоб саджати до тюрем та конфіскувати награбоване. Та ще ставлять СОБІ в заслугу що бач які ми страшні і чесні - бандит то утік!

    214.07.20, 00:19

    Народу Володимира Путіна можна лише тихо співчувати.

      314.07.20, 08:24

      Одни бандиты выдавили другим бандитов.. вот и все здобутки..

        414.07.20, 09:47

        Ага, було б красиво, якби ми самі не приймали бандитів з інших країн. Наприклад з Грузії.) То ж кругообіг не припиняється.)