Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Будівельник та пістолет.

  • 27.02.20, 21:35
Будівельник та пістолет.
.
Якось прийшов я на роботу ( на об'єкт, євроремонт квартири на вул. Басейна, Київ, там де Голда Меїр, прем'єр-міністр Ізраїлю колись жила), і давай перевдягатсь в робу.
.
А поряд перевдягається інший робітник, гіпсова ліпнина його спеціальність. Не знаю, як називається ця професія. Нехай буде - "гіпсовий ліпильник". 
.
Вішалки немає, на підлозі розстелений великий шмат плівки, - туди і складають одежу кожен на свою купку. Пилу в цій кімнаті немає, та і взагалі пилу поки що немає.
.
- І я мимоволі бачу це, як він перевдягається.
.
Кладе на плівку на підлозі куртку свою трохи збоку, кладе пістолет в кобурі наплічній...
.
Чи підплічній ( теж не знаю, вам видніше). 
Макаров на вигляд. ПМ. Дуло (розмір отвору) діаметр стволу стандарт. не зменьшений. Бойовий. Звичайний ментівський чи армійський. як вам завгодно. Потім ще й дозвіл показав. Нелегальний. Часи такі були.
.
Тоді кладе кофту на плануєму свою купку, зверху штани ( джинси), перекладає на штани кобуру з пістолетом, накриває усе це курткою.
.
Я, звичайно, не те щоб у шоці, - але здивований. Подивившись повністю складання купи, типу вже ж слушний момент, людина вже вільна,- задаю питання - 
- "Нахрена тобі - пістолет"???!!!
.
У сенсі - навіщо ти прийшов на роботу з пістолетом і взагалі, навіщо ти,- будівельник, ходиш з пістолетом?? На роботу.
.
.
Відповідає - "Сьогодні аванс дадуть". 2200 доларів.
Йому. Домовленість видно в нього така з прорабом.
Від такої суми я теж здивувався. Я тоді заробляв десь 500 доларів в місяць - і це було гарно дуже. А тут тільки аванс.
Я тоді побачив цей аванс, вони особливо не ховались, да, 2200 доларів. І це тільки - аванс. Скільки взагалі цей ліпильник заробляв у місяць - гадки не маю - але напевно тисяч шість доларів. В одній квартирі.
Ліпнину з гіпсу він лив сам, ніяких заводських заготовок чи спаси боже пінополіуретанових чи яких там - як зараз.. 
.
І люди платили за це  - гроші. Серйозні гроші. Не забуваймо, що виконроб мав на цьому ще свій навар відсотків десь 20-ть. Тобто у ліпнину вкладалось десь 8-13 тис. доларів. 
В одну тільки - гіпсову ліпнину. Обрамлення півколом верхів вікон, стельова ліпнина, розетки стельові під люстри, напівколони коридору та обрамлення їх.
.
Розуміємо, що не свої вони кровні гроші вкладали, а воровані. Вкрадені. В вас. Українців. І звичайно ж вони були - усі росіяни.
.
Це було давно, 2003-ій рік. І замовник ( виконання робіт в його квартирі) - директор. Ректор. Деякого інституту. Не скажу - якого. Він вже давно небіжчик - а квартира е. Нащадки використають як ім треба.
.
.
- Ну я все ж здивувався, кажу, - "Не така вже і велика сума, ці 2200 доларів, щоби заради цього приходити на роботу з пістолетом". 
А він каже - "Ага, а якогось разу я йшов, глуха вулиця, і вийшли четверо назустріч - і пограбували мене"...Обідно було. Відтоді купив пістолет, дістав нелегально дозвіл, і коли треба ( доведеться сьогодні, наприклад)  гроші нести в кишені,- завжди беру з собою пістолет.
.
На що я акуратно (і доречно))) запитав його  і порекомендував водночас - 
1) "А ти його взагалі встигнеш дістати, якщо конфлікт зблизька йде"
2) І пістолет не врятує, якщо по голові неочікувано ззаду дадуть...)))
3) І що може не потрібно ходити з грошима у кишені на глухих вулицях. І взагалі їхати додому або на таксі, або з приятелем йти додому разом у цей день...
.
- На це він мені відповів що приятелів в нього - немає. А які є - тим не варто довіряти. І що глухих вулиць не минути. І знайомого з машиною в нього теж немає, нікого він наймати не збирається, і взагалі - що таксі - це дорого...)))) Надіється Тільки На Себе. 
Ось Він Такий - Є - і він сам за себе відповідає ( намагається) і сам справляється з обставинами. Так - Звик. і Пістолет - допоможе.
а таксі - дорого.
.
Я З Цього зробив Вірний Висновок ще тоді, і він мільйон раз підтвердився, - що до кого Гроші вагоном йдуть - вони насправді тупі.
Просто гроші до них липнуть - везучі - а до життя ці люди - малопристосовані.
Те саме, наприклад, із минулим прокурором Пшонкою. Грошей несуть мішками - але ти сам - придурок - і починаєш чудити. З Цезарем себе порівнювати і картини з себе малювати в подобі цезаря...
.
Це як вагон решітчатий - він для завантаження зерна не пристосований - але в нього сиплять і сиплять зерно...він везе якось.
.
Алогічність. Зрозуміло давно Одне - е Люди - яким фартить з грошима.
 І це Ніяк не пов'язане з його професійними чи Розумовими здібностями.
І говірка, - "Якщо ти такий розумний, - то чого ти - бідний", - це дебільна говірка.
Ніяк не відповідаюча - Дійсності.
.
В Житті діють абсолютно Не сумісні енергії - одна дає сама собі гроші кому треба - а друга сама собі дає Розум кому треба. І ці дві течії не перетинаються.
.
- Ще каже ( казав)  - менти ( тоді - міліція) за 100 метрів бачать ( чудом), що куртка відтопирюється, - і кобура випирає видно, - і аж біжать до нього. Затримати. Але він показує дозвіл - і вони заспокоюються і відпускають. І що його вже чотири рази так ловили за рік.
.
.
Ось така Історія, розмова про яку тривала п'ять хвилин, - а щоб розповісти про це - я вже годину друкую...І три рази у Гуглі шукав інформацію. Ну ще мої Розмисли час забрав.
.
Просту історію Розповісти - пів-години друкувати...
.
І буде прочитань - 20-ть, коментів -7-м....
як же ж важко передавати Досвід....в тексті...в інтернеті...юрінда якась. краще розповісти Комусь швиденько. Колезі, брату, батькам. Хто послухає. Пару хвилин...І на Цьому вся твоя передача знань ( цим десяти - ну нехай двадцяти) людям)) - закінчиться...
.
А що? Спробуйте й Ви - Так. Пишіть! Тільки - толково! Почитаємо.
.
.
Ось така - Історія. "Звичайний" будівельник та Пістолет.

7

Коментарі

127.02.20, 22:26

Пишіть коменти! Хоча б нейтральні. бажано - толкові, розумні.))

    227.02.20, 22:28

    Такі ( свої розмисли), що не потребують оспорень чи відповіді. Навіщо вам відповід інших? А сказати щось розумне - хочеться. І - Можете. Ось і - кажіть. Чітко. По - темі. посту.

      327.02.20, 22:52

      а ще - Смішно мені...Коли Пишу - Смачно так пишу. Сильно. Розповідав не раз цю Історію - На Людей - Діє.
      - а коли написав - прочитую ще разів десять - редактую - і кінцевий варіант читаю швидко - наче я синька рибка дешева іуатовська чи інша форуму чи блогу - Прочитавши швидко - ніякої сили у написаному - не бачу. якійсь сумбур наче пишу.
      На Ютубі ставлять десятки плюсів. А сам себе прочитую потім - щось слабенько написав, сам собі я б лайк - не поставив...
      - щось меле....Мої тексти не можна читати швидко. А - врівноважено, впевнено у собі, повільно, так-то і так-то.
      ну це все творчість. думки. розмисли. Ніхто не прочитає. це я сам з собою. розмовляю.

        427.02.20, 23:26Відповідь на 3 від Лоївськ

        вася можот тебе у децкій кінотіятр кукольніком

          Гість: чечако

          528.02.20, 09:57

          " І звичайно ж вони були - усі росіяни." - типа украинцев воров не встречал. сказочник

            628.02.20, 10:35

            Ты хочешь сказать.. что ты такой бедный потому что очень умный?..
            Опять же.. зная что деньги ворованные ты подвязался на работу к россиянам.. То есть.. работал на воров?.. Ну тогда ты ничем не отличаешься от воров.. ибо своим трудом поддерживаешь их воровскую деятельность.. Они для того и воруют чтобы таких как ты покупать..Этим и оправдывают свое воровство..
            Строитель с пистолетом.. это нормально.. Почему к примеру депутату можно ходить с пистолетом.. можно ходить с пистолетом прокурору.. или менту.. Что жизнь строителя меньше стоит чем депутата?..Человек всего лишь заботится о своей безопасности.. Да и деньги этим лепщикам просто так не дают.. Для этого надо уметь лепить лепнину.. а не языком лепить горбатого..

              728.02.20, 11:30Відповідь на 1 від Лоївськ

              Пишіть коменти!Щоб ти їх видаляв? Довидалявся. Навіть моя сувора природа проти цього. Хто ж буде тобі лишати коменти за такого рівня твоєї поваги?

                828.02.20, 12:15

                Якось надто впевнено ви на людину ярлика навісили, не знаючи ні подробиць життя, ні його, як людини. У кожного свій досвід, і не все дурня, що нам таким здається. От не згодний. І про енергії теж не зовсім, із зерном, але надто замазано і однобічно)