Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Людожери росіяни. Причини.

  • 05.10.18, 15:09
Новину про десятитисячний випадок людожерства в цих прекрасних наших сусідів ви вже чули, так?
.
Поселок Новинка Ленінградської області, позавчора.
Дівчинка їла жарені мізки росіянина і казала, що добрі...
.
Статтю зі списком людожерів - росіян я вже писав на цьому сайті десь. Зараз думаю накидати список причин. Чому росіяни майже усі - людожери. Причини. На мою думку.
.
1) У всіеї росії, на всій території погана енергетика.
Негативно впливае на людей.
Такі місця е у всьому світі, наприклад Індонезія, де постійні авіакастрофи, кораблів, цунамі, землетрусі та ін, люди мруть часто. Або у нас Жовті Води, ну там, де уран добувають.
В росії ж уся територія така! Жити нормально там - не можливо людині. Ніде. Енергетика йде з космосу на той край погана, - от люди і дуріють. Усі 147 млн. Їм важко жити. Там.
.
2) Болота. Оці всі гнилі випари затуманюють мозок. Обезкислороджують. Люди ходять в тумані. Напівдурні. Задурені. Болот там - півросії.
.
3) Багато промислових підприемств, які дають гази дим та пилюку.
.
4) Ці заводи десятками років риють землю. І піднімають в повітря те, що вже давно утилізоване, - трупи, хвороби, віруси.
Люди цим дихають - і організм змінюеться. Виходять мутанти. Зовні люди. А чудять. А нам дивно, чого це вони так... то крим забирають, то дирки в ракеті свердлять, то на коліна падають перед владою, то людей їдять. Все життя росіян - психічно не нормальне. Але ж так на них діе. Продовжимо.
.
5) перекур.
2

Коментарі

15.10.18, 17:34

о вкусах не спорят

    25.10.18, 17:56

    человеколюбие по факту
    -Дівчинка їла ........ і казала, що добрі...-