хочу сюди!
 

Svetlana

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Не м’ясом єдиним: спробуйте дари моря в Goodman

Замовляйте в Goodman страву преміум-класу — стейк із чилійського сібаса. Ця риба справедливо вважається білим золотом серед морепродуктів за її неперевершений смак, ніжність і відсутність кісток. Але цінність чилійського, або чорного, сібаса полягає не тільки в витонченому смаку. Філе цієї риби — дієтичне та містить багато поживних речовин і вітамінів. 

Стейк сібаса досить непросто приготувати: делікатне м’ясо можна легко пересмажити або пересушити під час теплової обробки. Ще важче знайти якісну свіжу рибу в вільному продажі. Тому не витрачайте час на марні пошуки, а приходьте в Goodman на вишукану вечерю. Для ідеального вечора замовте пляшку новозеландського вина совіньйон блан для себе й близької людини, яка розділить з вами враження від преміального рибного стейка. 

Якщо чилійський сібас — це екзотика, то лосось вже давно став улюбленцем гостей Goodman на рівні з традиційними яловичими стейками. Спробуйте класику рибного меню — стейк із лосося з келихом шардоне. На закуску рекомендуємо лососеві тартар і карпаччо, або ж освіжаючий салат із зеленню та маринованим лососем. 

Між іншим, сезон креветок в Goodman триває цілий рік. Замовляйте на основне креветки гриль, обсмажені в хоспері, але тільки після того, як спробуєте наш салат цезар у морській інтерпретації. 

Незалежно від того, що саме ви замовите в Goodman, ви отримаєте страви взірцевої якості. Ми готуємо з продуктів від найкращих світових виробників, вишукано презентуємо страви та уважно обслуговуємо наших гостей. В решті решт, кожен, хто обирає Goodman, отримає чудові враження від страв, вина та компанії в нашому стейкхаусі. 

Резервуйте стіл та приходьте в стейкхаус Goodman на рибну вечерю!

 

Стейк-хаус Goodman

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
http://goodman.com.ua/


0

Коментарі