хочу сюди!
 

Вікторія

38 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Оновлене меню у пабах Andersen

В Andersen завжди смачно — це єдине, що залишається постійним із плином часу. Проте, хто ми такі, щоб залишити вас без новинок! 

Чекаємо на Ломоносова та Феодосійській, щоб пригостити вас приголомшливо смачними стравами з оновленого меню. Але перш ніж анонсувати нових персонажів нашої гастрономічної казки, робимо офіційну заяву: журек повернувся! Чого не вистачало в холоди, так це тарілки ситного супу з копченостями. Тому запрошуємо тих, хто, як і ми, сумував за журеком. А тим, хто ще не пробував цей видатний суп, радимо не пропустити повернення легенди!

З першим завершили, переходимо до основного меню. Тепер в Andersen ще більше м’ясних страв: спробуйте рульку Eisbein, соковитий стейк вайле та пікантні свинячі ребра Hobro. Замовляйте з темним або британським елем, бо ситна їжа й хмільне крафтове пиво Andersen просто створені одне для одного. 

Сподіваємося, що у вас любов до м’яса дорівнює любові до риби. Так само, як у нашого Шефа, який пропонує спробувати його новий витвір — копчену макрель Krik. Але є одна умова. Спершу розігрійтеся лавашем із сиром сулугуні, описати який можна тільки одним словом — вау.

Завітайте до нас на вогник, на келих і на нові страви. Відпустимо вас тільки в стані тотальної ситості й задоволення. Щодо того, щоб вгамувати спрагу — аналогічно. Замовляйте сезонні сорти пива: персиково-динне «На краю моря» і гарбузове «Кресало». А щоби зігрітися як слід, візьміть по келиху скандинавського гльогу, або гарячого коктейлю Hot Horn з пряним лікером Jegermeister. 

Не знаємо, як у вас, а в Andersen з цими оновленнями зима буде гарячою! Робіть резерв і до наступної зустрічі в наших пабах!

 

 вул. Ломоносова, 50/2
 096 030 07 07
 вул. Феодосійська, 1А
 063 389 18 38
 andersenpubs.com

0

Коментарі