хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Запрошуємо до Деснянського інституту МАУП!

23 вересня у Деснянському інституті МАУП відбудеться День відкритих дверей, під час якого усі бажаючі зможуть ознайомитись з першим та єдиним ВНЗ Троєщини, а також отримати знижку 20% на навчання!

Деснянський інститут МАУП пропонує абітурієнтам:
- Інноваційний навчальний процес: впровадження прогресивних форм організації освітнього процесу, використання сучасних інформаційних технологій та інтерактивних методів навчання. 

- Професійний професорсько-викладацький склад, який готує висококваліфікованих фахівців.
- Навчання в зручній формі – денній, заочній або дистанційній. Особливо хочемо зазначити, що заочна та дистанційна форми навчання якнайкраще підходять студентам, що прагнуть поєднати навчання із роботою.
- Участь в конференціях, всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт, міжнародних виставках і круглих столах за участю провідних вчених та фахівців.
- Доступ до найбільшої в Україні електронної бібліотеки.
Але це все - лише невелика частина наших переваг!

Зверніть увагу на те, що у вас є чудова нагода вступити до Польсько-Українського культурно-освітнього центру та отримати сучасну європейську освіту без сертифікату ЗНО.

Деснянський інститут МАУП знаходиться за адресою: вул. Закревського, 45-Б, тож мешканцям Деснянського району, які бажають отримати сучасну європейську вищу освіту, не треба буде далеко їхати за знаннями!

Дізнатись більше про сам інститут, напрями навчання, вартість та студентське життя взагалі також можна за телефоном: (044) 548-29-46. Ми з радістю допоможемо вам знайти своє покликання та стати справжнім професіоналом!

Чекаємо на Вас 23 вересня на День відкритих дверей!
Тел.:(044) 548-29-46
Закревського, 45-Б
http://dimaup.com.ua/


0

Коментарі