хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Не проґав останній шанс стати студентом МАУП!

Літо промайнуло, і нарешті розпочався новий навчальний рік. Та ви, на жаль, не готуєтесь до пар і не поспішаєте до університету, адже цього року ви не змогли вступити до вищого навчального закладу. Отримали занизький бал під час ЗНО, забракло часу для підготовки до вступних іспитів, запрацювались чи просто не мали натхнення? Навіть таку, здавалося б, безвихідну ситуацію можна виправити! А допоможе вам у цьому Міжрегіональна Академія управління персоналом!

Завдяки МАУП ви ще й досі маєте змогу стати студентом престижного ВИШу в цьому році. Якщови не вступили до ВИШу через недостатню кількість балів з незалежного оцінювання, тоді рекомендуємо обрати для навчання програму в МАУП без ЗНО. Для здобуття вищої освіти майбутній студент вступає до Польсько-українського культурно-освітнього центру Університету менеджменту в Легниці при МАУП. Навчання в культурно-освітньому Центрі ведеться за інтегрованим навчальним планом МАУП та Університету менеджменту в місті Легніца, що передбачає лекції та семінари від кандидатів та докторів наук України й Польщі. Докладну інформацію про програму читайте за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/

Щоб дізнатися більше про умови навчання, ознайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії, поспілкуватися з викладачами та визначитися з формою навчання, приходьте на День відкритих дверей до МАУП, що відбудеться 23 вересня! Окрім того, на Дні відкритих дверей ви отримаєте знижку 20% на сучасну європейську освіту!

Зареєструйтесь на нашому сайті http://od.maup.com.ua/ та використайте унікальний шанс відвідати омріяний ВИШ! Чекаємо на вас 23 вересня!

Телефон приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/


0

Коментарі