Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Підборка новин за 27.11.2012

1. Полтавчан закликають вибачитися перед царем
«Цар-батюшка, прости»  – білл-борди з таким написом з’явилися на полтавській ділянці траси Київ-Харків. Це вже не перший випадок появи таких бордів в Україні: щороку вони у різних варіаціях з’являються у великих містах країни, переважно на трасах. Цього року вони вже висять в Одесі та Києві.Крім того, якою мовою написане послання, загадкою залишається як мета даного месиджа, так і його автори. Ми намагалися дізнатися назву організації, яка замовила рекламні площі у агентстві, але інформація виявилася таємною. За чутками, плакати розміщують православні організації та громади.
2. Д.Табачник заборонив вживати слово "МОСКАЛЬ"!
Таке рішення уряду оприлюднили провідні інформаційні агентства України. У Верховну Раду подано законопроект яким забороняється вживання у офіційному і побутовому житті слово "МОСКАЛЬ". Натомість вводиться у вживання слово "ТАТАРО-СЛОВ'ЯНИ" яке визначатиме ту ж саму суть що й слово "МОСКАЛІ", а саме народ який проживає північно-східніше від України. Також пропонується встановити адміністративну і кримінальну, у випадку повторного вживання цього слова, відповідальність.Така новина вразила все українське суспільство. Адже слово "москаль" не несе ніякої образи, а лише визначає справжню назву населення, яке розмовляє на русинській мові, але дуже засміченій монголоїдною лексикою. Москалі й самі себе називали так, до того як в 1721 році цар Петро І поміняв назву країни з Московія на Росія.Цей законопроект покликаний, заборонивши давнє слов'янське слово "москаль", стерти з пам'яті українців той факт що росіяни (москалі), змішавшись з кочівниками вкрали в нас нашу історичну назву РУСЬ. Просто кажучи це їм нагадує про їхнє недослов'янство.Як зазначають представники української інтеліґенції, у випадку затвердження цього законопроекта, слід чекати заборони таких письменників і поетів як Тарас Григорович Шевченко, Іван Якович Франко і навіть Леся Українка. Тому, що в їхній творчості вжито виключно давньоукраїнське слово "москаль". Той факт що їх буде вилучено з шкільної програми не викликає ні в кого сумнівів, але також не слід виключати можливість переслідування за поширення творів цих авторів.
3. Вирок у справі Макар оголошено: довічне ув’язнення лише одному
Центральний районний суд Миколаєва оголосив вирок трьом обвинуваченим у зґвалтуванні і вбивстві Оксани Макар.Євген Краснощок отримав довічне ув’язнення, Артем Пoгocян – 14 років, Максим Пpиcяжнюк – 15 років позбавлення волі.Таким чином, суд задовольнив вимогу прокуратури щодо покарання обвинуваченим.Адвокати постраждалої сторони готують апеляціюАдвокати матері Оксани Макар Тетяни Суровицької планують подавати апеляцію на рішення Центрального районного суду Миколаєва.Як заявив захисник Микола Катеринчук, для всіх обвинувачених вимагатимуть довічного ув’язнення.
4. Янукович підписав закон про референдум
Президент Віктор Янукович підписав закон про всеукраїнський референдум.Про це повідомляє офіційний сайт президента.Нагадаємо, 6 листопада Верховна Рада ухвалила закон "Про всеукраїнський референдум".Законом передбачено, що всеукраїнський референдум може бути: про схвалення нової редакції Конституції України, внесення змін до Конституції України, скасування, втрату дії або визнання недійсним закону про внесення змін до Конституції.


P.S. Нажаль, ця блогова система не дозволяє оформити сторінку так, як це було задумано. Порівняйте цю публікацію з публікацію на живому журналі - http://keedhost.livejournal.com/127666.html


95%, 18 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

127.11.12, 19:34

где пункт "делать новости про сиськи" политический шлак уже не модно. а сиськи всегда в моде

    227.11.12, 21:47

      327.11.12, 21:51

      Як же тепер бути із прізвищем Москаль?

        427.11.12, 21:59Відповідь на 3 від Javes

        Як же тепер бути із прізвищем Москаль? отож...

          527.11.12, 22:09Відповідь на 3 від Javes

          Як же тепер бути із прізвищем Москаль? Не "Москаль" тепер буде - а "Жидо-Татарин" - читай текст!

            627.11.12, 22:13

            "Цар Микола ІІ був розстріляний у 1918 році більшовиками"
            Так це УКРАЇНСЬКІ ЖИДИ просять вибачення - читати тут: http://poiskpravdy.com/stalinlenin/ "Исповедь Кремлевского Волка" Лазаря Кагановича.

              728.11.12, 06:22

              прикольно

                Гість: taany

                828.11.12, 09:08

                Правду не можна заборонити!!!
                Москаль, завжди буде москалем!!!

                  928.11.12, 09:47

                  робити

                    1028.11.12, 20:07

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна