хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Я ненавиджу систему.

  • 11.08.12, 17:53
Ненавиджу будь-яку систему в принципі, але найбільшу відразу виклакає вища освіта. Ооооо...давно вже люди дійшли до того, шо ілюзія освіченості може бути хорошим бізнесом. Тепер кожному школяреві не дають насолодитися і краплинкою перебування в школі, бо всі завжди тільки і говорять, шо без освіти ти - кусок лайна. Тобі не пропонують піти кудись, щось спробувати...ніі...тобі треба йти в ВНЗ, бо от 10 років вчитися - це пилюка, а от ще 5 - то вже людину з тебе зроблять. Але, постривай, ні! Незважаючи на те, що тобі може вдаватися одна справа за раз, то щоб навіть поступити і потім збагачувати і допомагати своїй країні, ти повинен бути різноплановим, все по трошку знати, або іди собі гружчиком, чи продавцем. Та ідіть ви в жопу з таким відношенням до людей, тварюки. Ненавиджу вас. ви мали б піклуватися про потенціал людини, а не просто йобаний бізнес. Розізлили...  
2

Коментарі

Гість: обонато

111.08.12, 18:26

Согласна. Систему образования давно пора менять

    Гість: sata-nat

    211.08.12, 18:43

    Тут головне слово ПОВИНЕН , у них мета зробить нас ПОВИННИМИ завжди і скрізь , ПОВИННИМИ тобто ВИННИМИ . Нехай вони горять у пекли . Батько Махно казав " Щоб були тільки вільні люди і вільні коні". Нехай буде ВОЛЯ!!!

      311.08.12, 19:20

      В принципі - це ієзуїстська схема навчання, коли людині, під виглядом нобхідних для життя знань, вганяють кучу інформації і паралельнор з цим програмують на покору.
      Адже творчий розвиток - це свобода, а вільні люди зрозуміють паразитаризм влади

        Гість: Гуінплен

        411.08.12, 21:44Відповідь на 3 від ДикийБезобраз