Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Mr_AnaTroliy

попередня
наступна

Подяка номер раз.

  • 12.09.13, 22:01
Вирішив спробувати дотриматися порад різних людей та на благо власного щастя просто подякувати дню, який закінчується. Спробую робити це щовечора, але з моїм хаотичним стилем життя, може бути різне.
Вибачайте ті, хто це прочитає, але іншого, більш приватнішого простору, у мене немає. Варіант з записником завжди в кінці зустрічав фіаско.
Дякую цьому чудовому 12 вересня за те, що маршрутка була не така заповнена по дорозі в університет. Дякую, що водій дав решту дрібними купюрами і я відчув таку доволі приємну *котлету* у кишені. Приємно, що перша пара в університеті була наповнена приємними емоціями та тонким гумором завдяки моїм чудовим одногрупникам, дурній голові, шила в дупі, та неможливістю тримати язик за зубами. Дякую, що в мене була змога (нарешті) піти по магазинам та купити собі трохи різних речей на осінь-зиму. Це особливо радуЄ, так як буває нечасто. Дякую, що потім, на роботі, мене зустріли приємні посмішки та рукостискання співробітників, які дупля не ріжуть за що я там отримую гроші :D Дякую цьому дню за приємні нагадування того, що я давно забув про анкету, яку треба заповнити, щоб поїздка моєї мрії відбулася у березні. Далека країна, може бути холодно, але люди, які мене чекають там того варті. Дякую, що я не запізнився на важливу зустріч (в цьому аспекті я взагалі завжди молодець). Дякую, що я прийшов додому натхненно-втомлений і вирішив написати все це тут і зараз буду читати книгу. Дякую, що є люди, які це прочитають, бо, по великому рахунку, я роблю це не для себе.
Сподіваюся, що жоден з вас не дочитав до цього кінця, а якось надихнувся моїми карлюками, викладеними тут, і вирішив теж не втрачати час на дурню, а почати робити щось приємне та корисне. Але якщо і ні - дякую)
5

Коментарі

112.09.13, 22:25

а що за поїзда в березні

    Гість: NeManul

    212.09.13, 22:32

      Гість: NeManul

      312.09.13, 22:32

      Вже дочитав до кінця.

        Гість: Malef(banned)

        412.09.13, 23:01

        Осьо тебе) клона решил завести?

          512.09.13, 23:03

          дочитала
          побольше б люди говорили это простое слово

            612.09.13, 23:25Відповідь на 1 від ЛУКАВИЙ

            сподіваюся, що в Естонію)

              712.09.13, 23:26Відповідь на 4 від Гість: Malef(banned)

              що ти маєш на увазі? якого клона? ми всі є клонами когось.

                Гість: Malef(banned)

                812.09.13, 23:55Відповідь на 7 від Mr_AnaTroliy

                що ти маєш на увазі? якого клона? ми всі є клонами когось.
                может я просто перепутал с одним пернатым фанатиком