Профіль

xaxal1983

xaxal1983

Україна, Вишгород

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Про оргазм, брехню і зраду

© egorrr/Depositphotos

© egorrr/Depositphotos

Вчені з різних країн світу продовжують досліджувати відмінності жінок і чоловіків, а також психологію і поведінку представників сильної статі у різних аспектах життя.

Деякі наукові факти, які встановили вчені щодо представників сильної статі, можуть виявитися дуже корисними для жінок.

НВ пропонує список цікавих відкриттів науковців і психологів, а також декілька фактів про чоловіків.

1. Багатство робить чоловіка менш привабливим в очах жінки

Дослідження групи психологів, результати якого були опубліковані в науковому журналі Personality and Individual Differences, несподівано показало, що жінки знаходять більш привабливими чоловіків із середнім рівнем доходу.

Так, дослідження фахівців в області психології розвінчало поширений міф про те, що жінки шукають багатих чоловіків і прагнуть будувати з ними довгострокові відносини. Зокрема, як показали результати експерименту медиків, привабливому чоловікові з високим рівнем доходу жінка швидше за все віддасть перевагу чоловіку з більш низьким рівнем доходу.

За твердженням авторів дослідження, це може бути пов'язано зі страхом і низькою самооцінкою жінки, яка підсвідомо вважає, що негідна заможного партнера, а також відчуває страх, що його доведеться ділити з іншими.

2. Щасливий шлюб робить чоловіка менш привабливим

Вчені довели, що щасливий шлюб негативним чином впливає на зовнішність чоловіка. Фахівці проаналізували рівень задоволеності подружжям у шлюбі, а також зміни в їх зовнішності, і прийшли до висновку, що щасливі чоловіки виглядають менш привабливо, ніж нещасливі чоловіка у шлюбі та холостяки.

Результати дослідження, опубліковані в науковому журналі з психології Journal of Family Psychology, також показали, що відмінності в рівні привабливості партнерів допоможуть спрогнозувати тривалість шлюбу і сімейну поведінку. Зокрема, експеримент довів, що шлюб, в якому жінка була більш привабливою, ніж чоловік, більш міцний і щасливий ніж сімейні відносини, в яких чоловіча краса переважає над жіночою.

3. Почуття гумору – «індикатор» кількості статевих партнерів чоловіка

Дослідження британських вчених показало, що почуття гумору у чоловіка пов'язане з їх кількістю в крові тестостерону – чоловічого статевого гормону, який також називають гормоном переможця, гормоном сексуальності і еліксиром мужності.

За даними фахівців, жінки охочіше заводять стосунки і знайомляться з чоловіками з хорошим почуттям гумору, які на інстинктивному рівні приваблюють їх набагато сильніше тих, хто не вміє жартувати.

Зазвичай володарі високого рівня тестостерону відрізняються більшою схильністю до зв'язків на стороні, вони також більш агресивні. Таким чином, за твердженням вчених, чим краще почуття гумору чоловіка – тим вище рівень тестостерону і більше статевих партнерів.


© egorrr/Depositphotos
Чоловіки з середнім рівнем доходу подобаються жінкам більше, ніж багаті чоловіки © Wavebreakmedia/Depositphotos


4. Бідні чоловіки воліють пишнотілих жінок, багаті – худих

Психологи Лейф Нельсон і Еван Моррісон з'ясували, що чоловічі переваги щодо жіночих форм безпосередньо залежать від їх матеріального становища. Так, їм вдалося визначити, що бідні чоловіки віддають перевагу пишнотілим жінкам, а чоловіки, які живуть в достатку, – більш струнким. Крім того, психологи з'ясували, що голодний чоловік, найімовірніше, зверне увагу на пишнотілу жінку, а вдосталь ситий віддасть перевагу стрункій.

5. Чоловік відчуває жіночу овуляцію

Незважаючи на те, що по зовнішньому вигляду жінок не визначиш, коли у них відбувається овуляція, чоловіки відчувають цей період. В період овуляції чоловіки знаходять жінок ще більш привабливими, про що свідчить дослідження психолога Джеффрі Міллера. Він провів експеримент за участю виконавців еротичного танцю і з'ясував, що стриптизерки в дні пікової фертильності заробляють в середньому 70 доларів чайових в годину, тоді як у дні менструації – лише 35 доларів, а в інші дні – 50 доларів.

Психолог пояснює це тим, що чоловік фіксує тонкі відмінності в запаху, виразі обличчя, співвідношенні талії і стегон або рухах жінки. У фертильні дні голос жінки стає більш високим, грудні залози більш симетричними, співвідношення талії і стегон покращується.

6. Сексуальні телеведучі заважають чоловікам запам'ятовувати інформацію

Привабливі телеведучі заважають чоловікові сприймати і запам'ятовувати інформацію. Дослідження, результати якого були опубліковані в виданні Communication Research, показало, що привабливість жінки на екрані безпосереднім чином впливає на сприйнятті інформації чоловіком. Так, в ході експерименту вдалося встановити, що чоловіки, які дивилися політичні новини, озвучені сексуальною жінкою, гірше запам'ятовували інформацію ніж ті, хто дивився програму з ведучим-чоловіком.

7.

Кожен десятий чоловік виховує не свою дитину

Дослідження англійських вчених показали, що в середньому близько 10 відсотків чоловіків виховують не своїх дітей, при цьому не здогадуючись про це. У своєму експерименті фахівці проаналізували інформацію за результатами генетичної експертизи по встановленню батьківства, а також дані різних опитувань. У результаті з'ясувалося, що кожен десятий чоловік не є біологічним батьком дитини, яку вважає рідною.


В среднем около 10 процентов мужчин воспитывают не своих детей © Pixabay
У середньому близько 10 відсотків чоловіків виховують не своїх дітей © Pixabay


8. Чоловіки теж імітують оргазм

Прийнято вважати, що імітують оргазм тільки жінки, проте дослідження, опубліковане в науковому журналі The Journal Of Sex Research, говорить про зворотне. За даними вчених, приблизно 25 відсотків всіх чоловіків імітують оргазм. Найпоширенішими причинами є бажання задовольнити потребу партнерки в синхронному оргазмі, а також алкогольне сп'яніння і непривабливість жінки.

9. Майже рік свого життя чоловік витрачає на розглядання жінок

Британські вчені провели експеримент і прийшли до висновку, що чоловік в середньому витрачає рік свого життя на розглядання представниць прекрасної статі.

Опитування показало, що в середньому чоловік витрачає 43 хвилини на «огляд» десяти жінок щодня. Якщо перерахувати на рік, то в сумі це становитиме 259 годин – 11 днів. Таким чином, за період життя 18-50 років чоловік віддає милуванню жіночими принадами 11 місяців і 11 днів.

У свою чергу, жінки не схильні захоплюватися чоловіками настільки довго, витрачаючи часу вдвічі менше.

10. Чоловіки брешуть в два рази більше, ніж жінки

Чоловікам властиво вдаватися до брехні в два рази частіше, ніж жінкам, про що свідчать результати опитування британських фахівців. Вченим вдалося з'ясувати, що чоловіки в середньому брешуть 6 разів на день своїм коханим, родичам, друзям і колегам. За даними вчених, жінки роблять це в середньому всього три рази.

11. Вірність чоловіка залежить від його IQ

Вчені з'ясували, що чим розумніший чоловік, тим рідше він зраджує партнерці. Група вчених Лондонської школи економіки, Великобританія, проаналізувала статистичні дані про поведінку чоловіків, і прийшла до висновку, що розумні чоловіки рідше зраджують своїм партнеркам – у вірних чоловіків мозок більш розвинений, а інтелект має більш високий коефіцієнт.

Названі найкращі пози спання подружжя для зміцнення стосунків

Американський психолог Коррін Світ, який стверджує, що між тим, в яких позах сплять подружні пари і коханці, та їх стосунками є прямий взаємозв'язок, назвав найкращі пози для сну для тривалих і міцних стосунків, про це пише Depo.Львів із посиланням на Ua Modna.

Ось 10 найбільш розповсюджених поз для сну, які можуть багато розповісти про ваші стосунки.

Названі найкращі пози спання подружжя для зміцнення стосунків - фото 1

1. "Ложка"

Звичка спати "ложечкою" є найбільш поширеною серед всіх пар. Особливо характерна вона для молодих людей, які живуть разом три-п'ять років. Психіатр Самуель Данкелл каже, якщо жінка спить спиною до обіймів її чоловіка, це може говорити про її сильну емоційну залежність від партнера. Ця поза забезпечує жінці відчуття спокою і надійності, а чоловікові дає відчуття влади над своєю партнеркою, так само як і "обов'язок" піклуватися про неї. Дослідники стверджують, що ця поза, вказує на те, що у відносинах все гаразд, і їх романтична фаза ще не закінчилася.

2. "Медовий місяць"

Поза, в якій партнери сплять обличчям один до одного, обійнявшись, характерна для пар, які переживають період сильної закоханості. Зазвичай, так сплять люди, які часто займаються один з одним коханням, і майже завжди - пари, стосунки яких тільки починають розвиватися. У той же час психотерапевт з Нью-Йорка Елізабет Флінн Кемпбелл каже, що така поза може говорити про надмірно заплутані відносини, коли люди сильно залежать один від одного і бояться, що їх стосункам щось загрожує.

3. "Черепиця"

Коли обидва партнери засинають, лежачи на спині, але при цьому жінка спить головою на тілі чоловіка, це може говорити про те, що вона залежна від нього. Данкелл стверджує, що в таких відносинах можна говорити про домінування чоловіка: він наче пригнічує жінку, примушує її бути не тільки коханкою, а й відданим другом.

4. "Колиска закоханих"

Чоловік спить на спині, жінка - на животі на його плечі. Така поза для сну характерна для пар, в яких чоловік постійно проявляє турботу про жінку і займається її вихованням.

5. "На прив'язі"

Ця поза чимось нагадує першу, але має одну важливу відмінність: тіла чоловіка і жінки майже не торкаються одне одного. Тут не йдеться про обійми. Ця поза може говорити про те, що і чоловік, і жінка, цінують незалежність в своїх відносинах, але при цьому довіряють один одному. Ступінь прихильності партнерів один до одного в цьому випадку не так великий як зазвичай.

6. "Ніжний замок"

Ця позиція говорить про дві речі. По-перше, це може означати, що партнерам не дуже комфортно один з одним. Тобто сплять вони разом швидше через необхідність фізичної близькості, а не духовної. По-друге, така поза може говорити про те, що у партнерів протилежні характери. Наприклад, чоловік може цінувати комфорт, жінка – його незалежність.

7. "Переслідування"

Поза, коли чоловік спить на боці, а жінка обіймає його ззаду, говорить про те, що, як мінімум, один з партнерів відчуває себе в таких відносинах незатишно і підсвідомо хоче втекти. Однак все може бути простіше, підкреслює Данкелл: чоловік лише хоче більше свободи, ніж здатна дати йому ця жінка.

8. "Дзен-стайл"

Ця позиція характерна для людей, стосунки яких тривають вже досить довго. Це своєрідний компроміс між зв'язаністю і незалежністю партнерів. Вона дозволяє створювати фізичний контакт у сні, але при цьому ніхто з партнерів не стримує один одного. Якщо пара спить таким чином, це означає, що у стосунках, швидше всього, все в порядку.

9. "Скелелаз"

Так зазвичай сплять пари, в яких, як мінімум, хтось один затаїв на партнера гнів чи образу. Така поза - ознака того, що у відносинах щось не в порядку. Щоправда, все може бути значно простіше: одному з партнерів може докучати хропіння другої половинки. Або в кімнаті просто занадто жарко для того, щоби притискатися один до одного.

10. "Поза Краба"

Така позиція партнерів під час сну може означати, що зараз у відносинах, все, можливо, і в порядку, але нещодавно в пари точно існували серйозні проблеми. Така поза для сну - несвідомий натяк партнеру на те, що образа і біль ще не минули.

Більше про політичне та культурне життя Львова та області читайте на Depo.Львів

Какие позы для занятия любовью следует выбирать женщинам

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Сosmopolitan, астрологи розробили сексуальний гороскоп, який дозволяє кожній жінці обрати те, що треба саме їй, зважаючи на її дату народження.

Жіночий сексуальний гороскоп дозволяє обрати найкращу позу для кохання відповідно до знаку Зодіака.

Терези

Терези цінують красу у всьому, і не має значення, чи то їх власна зовнішність, чи зовнішність партнера, чи, навіть, оточення. Терезам подобаються пози і прийоми, в яких вони з бойфрендом "працюють" на рівних, як справжні партнери. Притім жінки цього знаку зодіаку рідко ініціюють секс самостійно, як правило, чекають, доки відповідну "команду" дасть партнер.

Краща поза: ножиці. У ній кожен відповідає за своє задоволення і "працює" однаково. 

Скорпіон

Жінки-Скорпіони звикли триматися осторонь гурту, однак, у середині них ховається екстремальна сексуальна пристрасть, яка спопеляє все на своєму шляху. Жінки цього знаку зодіака знають чого хочуть у ліжку і не зупиняться доти, доки цього не отримають.

Краща поза: будь-яка. Скорпіон отримує оргазм в абсолютно будь-якій позі, особливо, якщо додати до неї якийсь пікантний акцент. Пов'язки на очі, наручники, еротична білизна - все це додає доброго перцю в еротичні ігри Скорпіона і його щасливого партнера.

Стрілець

У жінки цього знаку вільний, неприборканий характер, що позначається і на її інтимному житті. 

Краща поза: "доггі-стайл стоячи". Схожа на позицію, яка пропонується Близнюкам, але тут жінка не стоїть прямо, а нахиляється вниз так, щоб її голова була ближче до пальців ніг. 

Козеріг

Жінці-Козерогу потрібно добре вивчити партнера, щоб повністю розслабитися в сексі. Але як тільки вона відчує себе в "своїй тарілці" - відкриється до будь-яких експериментів.

Краща поза: лежачи на животі. 

Водолій

Жінки-Водолії дуже веселі і життєрадісні, тому у їхньому сексі має бути багато веселощів. Лише тоді він приносить максимальне задоволення. 

Краща поза: лежачи на спині. У ній легко можна задіяти не тільки пеніс партнера, але й улюблений кліторальний вібратор, щоб отримати максимальне задоволення.

Риби

Надзвичайно чутливий, емоційний і романтичний знак. Риби чудово зчитують мову тіла, тому приховати щось від них непросто. 

Краща поза: ложки. Але в ній ще можна і треба (!) фантазувати, щоб додатково себе "завести".

Раніше ми розповідали, де ховалися старі львівські борделі.

Читайте також: Що дратує чоловіків у ліжку найбільше. Та 10 типів жінок, від яких чоловіки тікають стрімголов.

Також ми писали, про найкращі пози спання подружжя для зміцнення стосунків.

Більше про політичне та культурне життя Львова та області читайте на Depo.Львів

шукаю

  • 22.12.15, 23:52
Шановні жителі i.ua.Допоможіть з пошуком та придбанням керамограніту (http://keramika-kiev.at.ua/shop/118/desc/znxt3-travertino-beige-30x60),хоча б одну пачку-не в змозі закінчити санвузолtears
можливо в когось залишилась після ремонту(на даний момент саме ця плитка знята з виробництва,її виготовляли в Донецькій обл)

p.s.додав світлику...

хлопці не при справах

  • 06.07.15, 15:28
нові колядники:http://nabludatel.net/page/mustafa-nayem-vivel-na-chistuyu-vodu-rabotnikov-prokuraturi

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

хи-хи

  • 22.04.15, 10:17
Есть у меня приятель - весьма сообразительный парень. Ну, в общем, подсунули ему однажды 5 фальшивых 200 гривневых купюр. И хотелось ему как-то вернуть деньги, но и других людей обманывать, как и его самого, он не хотел. Выход нашелся сам собой, когда его остановили гаишники...короче он все фальшивое бабло слил гайцам на взятки)

#четамухохлов

  • 22.04.15, 08:09
Ганна Іванова  14 часов назад

крошка сын к отцу пришел и спросила кроха:
- папа, че там у хохлов?
- бл@, да все там плохо
- пап, у нас же дом горит! сообщил пацанчик
- ты херню не говори, тут фашисты скачут!
- папа, ты ж сидишь в говне, в хлам бухая мама
- это сделал яценюк и г@ндон-абама
- папа, где твоя нога? где ты был все лето?
- был я в отпуске, сынок, отравился где-то
- пап, а как же пол-лица? ты же весь в ожогах!
- рот закрой, смотри тв. у хохлов все плохо!
- папа, почему у нас нету унитаза?
- Порошенко, пид@рас, это он, зараза
- а чего асфальта нет в городе лет десять?
- это все Майдан, сынок. Надо их повесить
- пап, а почему мы все блин едим с лопаты?
- эта Ярош и его фашиков отряды
- па, давай возьмем кредит, купим классный велик
- не неси мне тут ху@ни, громче сделай телек)))

рузьке мир

  • 23.03.15, 08:12
Внеплановые ветераныНе все приехавшие в Москву попадут на юбилейный парад
23.03.2015

Столичные власти не смогут пустить на парад, посвященный 70-летию Победы в Великой Отечественной войне, ветеранов, которые прибудут в Москву по собственной инициативе. Вице-мэр по вопросам социального развития Леонид Печатников сообщил, что ветеранов, приехавших в столицу без приглашения, будут встречать на вокзалах и бесплатно отправлять на автобусах в Клинику респираторной реабилитации в Звенигороде. Как выяснил "Ъ", от каждого региона, кроме Москвы, на церемонию попадет только один ветеран.

Как сообщил член оргкомитета по подготовке к празднованию 70-летия Победы вице-мэр Москвы Леонид Печатников, будут приняты меры, чтобы прибывающие в столицу на День Победы ветераны не ходили по городу, "не зная, куда приткнуться". В дни празднования будет работать штаб "по выявлению, приему и расселению" ветеранов. Их встретят на вокзале и отправят на автобусах в Клинику респираторной реабилитации в Звенигороде, где будут работать 20 волонтеров. "Проработан также вопрос альтернативного размещения ветеранов в гостиницах Москвы по минимальным расценкам",— сообщил господин Печатников. Также, заверил он, они смогут принять участие в городских праздничных мероприятиях. Столичные чиновники по опыту проведения торжественных мероприятий в прошлые годы отмечают, что часть ветеранов, не обладающих пригласительными, прибывают в Москву, рассчитывая, что смогут принять участие в параде "явочным порядком". Однако "из-за особых мер безопасности" без приглашения попасть на парад будет невозможно. "Мы при всем желании не сможем гарантировать проход на парад всем приехавшим в Москву ветеранам, хотя они и заслуживают этого",— говорит один из чиновников комитета общественных связей Москвы, отмечая при этом, что некоторые старики "переоценивают свои силы и здоровье" и именно поэтому региональные власти при распределении приглашений не рискуют отправлять их в Москву.

В адрес столичного правительства уже сейчас поступает "довольно много" писем от ветеранов из других регионов, которые просят помочь им попасть на парад. Но эти заявки находятся за границами квоты.


Приглашения на парад ветеранам распределяют власти субъектов РФ по переданной им квоте. Как сообщили "Ъ" в пресс-службе комитета общественных связей Москвы, пока квота на Москву неизвестна, а всего на параде будет порядка 5 тыс. гостей. Ранее в комитете общественных связей говорили, что на столицу выделена квота приглашений, "немногим превышающая" ту, которая выделялась ранее,— в прошлом году, например, было 400 приглашений. Кроме того, на парад будут приглашены победители конкурса коммуникационного проекта правительства Москвы "Активный гражданин" (вероятнее всего, они посетят генеральную репетицию парада 7 мая).


Как выяснил "Ъ", от каждого региона (кроме Москвы) на параде будет по одному ветерану с одним сопровождающим. Выбирают тех, кто может перенести перелет по состоянию здоровья. Председатель иркутского облсовета ветеранов Валерий Игнатов сказал "Ъ", что побывать на параде хотели бы многие, но "мы отговариваем ветеранов ехать туда самостоятельно, так как их никто там не встретит, на трибуну не проведет". Он рассказал, что несколько лет назад ветеран, съездивший в Москву по приглашению, на следующий год решил ехать самостоятельно. "Он вернулся очень расстроенным",— отметил он. В совете ветеранов Ставропольского края рассказали, что получают десятки писем от желающих поехать, на которые им нечего ответить. В то же время в нижегородском совете ветеранов "Ъ" рассказали, что большинство ветеранов, наоборот, отказываются от поездок в Москву из-за проблем со здоровьем: "Всем им уже за 90 лет. Им из квартир-то выходить тяжело, не то что ехать так далеко и тем более участвовать в мероприятиях. В 2014 году на парад звали семь человек, но мы так и не нашли желающих". В Волгоградской области неизвестно о жалобах — в городе проходит свой парад, параллельно показывают парад в Москве на большом экране. От Краснодарского края в параде примут участие также казаки Кубанского казачьего войска — 130 казаков во главе с атаманом Николаем Долудой 19 марта отправились в столицу для подготовки к параду.

Отдел политики газеты коммерсант.ру(http://www.kommersant.ru/doc/2692578)
Подробнее:http://www.kommersant.ru/doc/2692578