хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

побуде тут

  • 25.12.16, 15:35
Психологи розкрили секрет щасливих стосунків
Суспільство
24.12 12:37

Щасливе подружнє життя часто дається складно. Адже насправді легше уявити собі ідеальні стосунки, ніж створити їх. Психологи запевняють: якщо дотримуватися певної манери поведінки, то можливо досягнути повного взаємопорозуміння.

Існує кілька основних ознак, які характеризують щасливі стосунки.

Мистецтво зустрічі та прощання

Завжди варто звертати увагу на те, чи цілують вас, коли ви приходите додому або збираєтеся у відрядження – ця звичка значить дуже багато і може суттєво впливати на підсвідоме ставлення один до одного.


Компліменти

Якщо ваша половинка не соромиться сказати хороші слова, то це може не тільки підняти настрій, а й підвищити самооцінку. На думку професора соціології Пеппер Шварц, такі речі потрібно говорити щодня, принаймні намагатися, адже людині важливо чути компліменти від того, хто справді потрібен.

Сваритися правильно

Парадоксально, але це правда – виховані люди, які знають важливість сказаного, ніколи не кидатимуть слів на вітер. Крім того, психологи заспокоюють: якщо у вашій родині немає сварки хоча б раз на місяць, то це означає, що не все гаразд. Тому не варто вважати суперечки чимось поганим, а просто сприймати їх як належне.

Враховувати інтереси партнера

У стосунках часто треба забути про свої вподобання і піти назустріч. Це стосується найменших дрібниць – від походу у кіно замість футболу (чи навпаки) до розділення домашніх обов'язків порівну.

Не боятися обіймати на людях

Психотерапевт Аарон Андерсон радить парам показувати іншим те, як ви ставитеся до того, хто поруч із вами. Наприклад, взяти за руку, обійняти можна навіть тоді, коли ви разом пішли за покупками.

Забути про телепатію

Ніхто не повинен читати думки і здогадуватися – чому саме ви образилися,чи що хотіли сказати непрозорими натяками. Намагайтеся говорити прямо про те, що вам подобається та що дратує.


Теги: Стосунки, подружжя, психологи Автор матеріалу: Марина Лонська
0

Останні статті

Коментарі