Маємо казати - Слава Богу, дочекалися

Голова СБУ розповів Порошенку, від чого мало не плачуть слідчіСереда, 08 липня 2015, 17:30

Працівники Служби безпеки та прокуратури дуже вдячні президенту Петру Порошенку за підтримку в боротьбі з корупціонерами.

Про це заявив глава СБУ Василь Грицак на нараді в Одесі.

За його словами, силовики відчули, що можна реально боротись з корупцією.

"Це не мої слова, це подяка від слідчих і оперів. У декого з них були, повірте, вологі очі, коли вони відчули позицію президента. Слідчі відчули, що можна в цій державі щось зламати", - заявив Грицак.

Як відомо, 5 липня СБУ і ГПУ спільно затримали високопосадовців Генпрокуратури та Київської прокуратури.

Заступник генпрокурора Гузир намагався тиснути на слідчих і навіть хотів відкрити кримінальне провадження проти іншого заступника генпрокурора Сакварелідзе, але Порошенко підтримав саме останнього і затриманих хабарників не відпустили.

Українська правда

Крига, таки скресає?

СБУ затримала двох офіцерів на великому хабаріСереда, 08 липня 2015, 17:38


Служба внутрішньої безпеки затримала у Києві у вівторок двох представників київського головного управління СБУ за хабар.

Про це повідомив голова СБУ Василь Грицак на нараді з президентом в Одесі.

За його словами на хабарі у 170 тисяч доларів попалися капітан і майор.

Порошенко з цього приводу заявив, що це має стати прикладом для усіх інших силових відомств.

Українська правд
а


0%, 0 голосів

14%, 1 голос

86%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мене, це також обурило

Сакварелідзе обурився заставою для затриманих прокурорівСереда, 08 липня 2015, 11:14
Версія для друкуКоментарі22

Заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе вважає суму застави в 3,2 млн гривень для заступника прокурора Київської області і чиновника Генпрокуратури надто малою.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, прокуратура наполягала на сумі застави в 20 млн гривень для кожного затриманого.

"У той же час, суд прийняв абсолютно необґрунтоване і позбавлене будь-якої логіки рішення – щодо всіх затриманих була встановлена сума застави у розмірі 3 мільйони гривень, що, безперечно, мізерно мало для людей такого рівня!" – вважає він.

На думку Сакварелідзе, частина суддів продовжують "вперто і нахабно ігнорувати волю народу, і зміни, які відбуваються в Україні.

"Принцип "вкрав мільйон – заплати десяту частину і спи спокійно" повинен бути скасований, він руйнівний для держави!" – упевнений заступник генпрокурора.

Як відомо, в результаті спільної спецоперації ГПУ і СБУ 5 липнязатримали першого заступника голови Головного слідчого управління Генпрокуратури Шапакіна та заступника прокурора Київської області Корнійця.

У затриманих вилучено близько 500 тис. доларів і коштовності.

Керував спецоперацією Сакварелідзе.

Пізніше суд заарештував обох, а також третього підозрюваного – цивільну особу Валерія Гібаленка – з правом вийти під заставу в 3,2 млн гривень.

Українська правда

Ці дії Президента України підтримає 90% українців

Порошенко каже, що першими сядуть міліціонери і прокурориСереда, 08 липня 2015, 14:55

Боротьба з корупцією почнеться з очищення міліції, прокуратур та Служби безпеки.

Про це в Одесі заявив президент Петро Порошенко.

За його словами, силовики мають звітувати про боротьбу з корупцією "не кількістю відкритих кримінальних справ, а кількістю злочинців, які засуджені опинились за гратами".

"Починати очищення ми будемо серед рядів силовиків. Першими опиняться за гратами міліціонери, прокурорські, працівники СБУ", - заявив Порошенко.

Президент виступив за те, щоб внести зміни до законодавства, які заборонять вносити заставу за корупціонерів, "яких затримали "на гарячому" з усіма доказами".

Українська правда

ху*ло1 і його "русскай мір"

Глава Росії намагається довести, що насправді ніякої України нема – Портніков
Лина Демчук 08 липня 2015, 08:03
 486
Глава Росії намагається довести, що насправді ніякої України нема – Портніков


Керівництво Російської Федерації домагається того, щоб її сусіди в очах Заходу виглядали як несамостійні держави, про долю яких потрібно розмовляти зі «справжньою країною». Крім того, президент Росії Володимир Путін намагається довести, що насправді ніякої України нема.

Про це зазначив журналіст Віталій Портніков. Новину читачам передає «Преса України».

Він нагадав, що Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг підкреслив, що вступ України до Північноатлантичного союзу не повинен залежати від побажань Росії, стосується лише учасників Альянсу й української держави. Однак це  не забезпечить Україні легкого приєднання до НАТО.

Портніков додав, що в союзі є країни, які прислухаються до думки РФ.

«Росії недостатньо, щоб Україна, наприклад, подала заявку на вступ до альянсу, а їй відмовили. Росії необхідно, щоб ця відмова спочатку обговорили з нею. З нею, а не з Україною», – зазначив журналіст.

За його словами, в цьому і є суть політики російського лідера Володимира Путіна на пострадянському просторі. 

«Україна, звичайно, може сприйматися до пори до часу як самостійна держава, але про її долю і про її зовнішній політиці треба розмовляти зі «справжньою країною». Тому що всі ми розуміємо – це Путін ще Бушу-молодшому втовкмачував – що насправді ніякої України немає», – зауважив Портніков.

Крім того, на думку журналіста, діалог з Російською Федерацією можливий лише в тому випадку, якщо ігнорувати її божевілля. 

«Діалог з Росією можливий тільки в тому випадку, коли ти ігноруєш її божевілля… Але як тільки ти починаєш потурати її божевіллю, Росія моментально перетворюється на дикого звіра», – підсумував він.

Нагадаємо, раніше Віталій Портніков порадив українцям слідкувати за розвитком подій у Греції.

Читайте також:

ху*лоівським окупантам українські скотомогильники

Бойовики зазнали значних втрат під Горлівкою та Дебальцевим
Оля Гузенко 08 липня 2015, 07:35
 1055
Бойовики зазнали значних втрат під Горлівкою та Дебальцевим


Дві останні доби для незаконних збройних формувань, що дислокуються в районах населених пунктів Горлівка та Дебальцеве, пройшли зі значними втратами. 7 липня неідентифіковані літаки знищили 21 одиницю їх бронетехніки в районі Дебальцево, а невідомі партизани підірвали два мобільних базування боєзапасу в районі Горлівки. 8 липня бойовики понесли втрати «живої сили»: 11 вбитих і 12 поранених.

Про це повідомляється на сторінці блогера Олега Ярчука, новину передає «Преса України».

«07.07.2015 р

Р-н. н.п. Горлівка Місце дислокації 79-ї гв. реактивної артилерійської бригади (* Твер) атаковані не ідентифікованою ДРГ із застосуванням стрілецької зброї та вогнеметів. Висаджено в повітря 2 пункти МББ (* мобільного базування боєзапасу.) Втрати л \ с і техніки уточняються», - повідомляє блогер.

У районі населеного пункту Дебальцеве, де за даними Ярчука, дислокується шоста окрема бригада Нижегородської області, два неідентифікованих літаки без розпізнавальних знаків відкрили вогонь по позиціях бойовиків. В результаті було знищено 21 одиницю ворожої бронетехніки. Повідомляється також, що атака з повітряного простору була несподіваною, бо засоби ППО, які були в розпорядженні бойовиків, «не помітили» і не відстежили підльоти літаків.

«08.07.2015 р

Р-н. н.п. Горлівка Уточнені дані втрат 79-й гв. реактивної артилерійської бригади (* Твер) "200" -4, "300" - 11 ТМН - 1

Р-н н.п. Дебальцеве Уточнені дані втрат підрозділів 6-я ОТБР (* окрема танкова бригада Нижегородська область) "200" -7, "300" - 2 ТМН - 6 », - повідомляє Ярчук станом на сьогоднішній день.

Нагадаємо, в районі населеного пункту Луганське сили АТО виявили ДРГ бойовиків і вогнем зі стрілецької зброї змусили їх відступити. У штабі АТО відзначають загострення ситуації в зоні бойового конфлікту на Донбасі за останні 12 годин.

кабздун зас-рав

Кобзон попросив Путіна врятувати його від санкцій Заходу
Юра Добряк 08 липня 2015, 01:25
 1635
Кобзон попросив Путіна врятувати його від санкцій Заходу


Російський співак та прибічник терористів Йосип Кобзон пожалівся президентові Російської Федерації Володимиру Путіну. Кобзон хвилюється, що йому заборонили в’їзд до Європи і тому він не може поїхати до онуків у гості, які живуть у Іспанії. Українофоб надіється, що Путін допоможе йому в цій ситуації.

Новину повідомляє «Преса України».

Улюбленець сепаратистської публіки Йосип Кобзон написав звернення до російського президента Володимира Путіна в якому попросив главу держави, допомогти йому та іншим російським артистам у боротьбі з західними санкціями.

«Під дію санкцій потрапили десятки росіян. І я вважаю, що нам варто проявляти солідарність. Всі ми знаємо, що таке санкції — боротися з ними марно. Однак, якщо мені потрібно буде вилетіти до Європи на лікування, то я попрошу допомоги у Володимира Путіна, щоб він домігся скасування санкцій», - впевнено заявив Кобзон.

Українофоб жаліється, що у зв’язку з санкціями він не може потрапити до Європи. Зокрема, до Іспанії, де мешкають його онуки.

«Однак трагедії в цьому немає! У нас є Сочі, Байкал, Кисловодськ! А в Геленджику я буду членом журі на одному заході. Нехай Європа відпочине без нас. А ми відпочине без неї. Це для мене не трагедія», - сказав Йосип Кобзон.

Нагадаємо, що російський співак, українофоб Йосип Кобзон уже награвся в політика. Так, нинішній депутат Держдуми РФ заявив, що йому набридло бути депутатом і він не має наміру переобиратися в парламент в 2016 році.

Читайте також:

А що корумповані ГПУ та СБУ творили із "Торнадо" ???

В Дружковке найдено подземелье, в котором боевики пытали проукраинских активистов
Городской совет на ближайшей сессии должен рассмотреть предложение сделать в этом месте музей.

  
| Сегодня 07:43
В Дружковке нашли место, где боевики пытали украинцев
В Дружковке нашли место, где боевики пытали украинцев 
Фото: donbass-info.com

В Дружковке найдено подземелье, в котором боевики пытали проукраинских активистов, сообщает "5 канал".

В застенках террористы ежедневно допрашивали патриотов, пытки длились по несколько часов.

"Приехали три человека в балаклавах, избили, связали скотчем и привезли на вот эту вот территорию", – рассказал работник Дружковского коммунального предприятия Василий Зандер.

По словам Зандера, спас его сердечный приступ, из-за которого его увезла в больницу скорая помощь.  

Активисты предложили сделать в подземелье музей, как напоминание потомкам. Городской совет рассмотрит это предложение на ближайшей сессии. 

І після цього генштаб говорить про АТО?

08.07.15, 7:41 | Новости > Дайджест
На Донбассе находится около 9 тысяч военных российской армии, — Генштаб
Укринформ

российская армия

На данный момент на временно оккупированной территории Донбасса находится около девяти тысяч военнослужащих регулярных вооруженных сил Российской Федерации.

Об этом заявил начальник пресс-службы Генерального штаба Вооруженных сил Украины Владислав Селезнев в эфире «5-го канала», передаетУкринформ.

«По информации Генерального штаба, на территории, которая сейчас временно находится под контролем боевиков, расположено около девяти тысяч военнослужащих регулярных вооруженных сил Российской Федерации», — сказал он.

Кроме того, по его словам, на территориях, временно подконтрольных так называемыми «ДНР» и «ЛНР», находится около 30 тыс. «ополченцев».

«Это наемники, пророссийские активисты и местные маргиналы, которые с оружием в руках сопротивляются, создают хаос и довольно деструктивно ведут себя на захваченных территориях», — сказал Селезнев, добавив, что вблизи украинской государственной границы расположено еще около 45 тыс. военнослужащих России.

П.Порошенко - прокурорська недоторканість перестала існувати

Порошенко: Прокурорская "неприкосновенность" отменена
Порошенко: Прокурорская "неприкосновенность" отменена
Петр Порошенко / Фото пресс-службы президента

Глава государства потребовал решительных действий в борьбе с коррупцией

06.07.15 1791

Руководство ГПУ и СБУ доложили о спецоперации по противодействию коррупции в центральном аппарате Генпрокуратуры и прокуратуры Киевщины президенту Украины Петру Порошенко.

"Требую в дальнейшем решительных действий в борьбе с коррупцией. Коррупционеры всех уровней должны быть привлечены к ответственности. Искоренение позорных проявлений коррупции в высших органах государственной власти создаст выжженное поле вокруг преступников, паразитирующих в нашем государстве", - написал глава государства в Facebook.

Порошенко подчеркнул, что прокурорская "неприкосновенность" отменена.