Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Безкровного протесту уже не буде...

  • 17.08.13, 21:06
Безкровного бунту в Україні вже не буде, - соціолог, близький до Партії регіонів

Корупція серед чиновників, свавілля правоохоронних структур, відкрите ігнорування закону сильними світу всього - все це, на думку експерта, може змусити значне число українців знову вийти на вулиці, як майже 10 років тому.

Однак компромісних рішень економічних і соціальних проблем у цього разу не буде, впевнений соціолог Євген Копатько, у якого ексклюзивне інтерв'ю взяв інформаційно-аналітичний портал Inpress.ua.

Як заявив Копатько, більше 40% українців, згідно з останніми опитуваннями, готові взяти участь в акціях протесту.

Мирна розв'язка 2004-х в Україні вже не повториться, впевнений Копатько. «Знаєте, те, що було в 2004-му, вже ніколи не буде. А вже безкровного варіанту - так точно. І світові події це показують - у світі домінують руйнівні сили, і Україна якимось відокремленим островом виступати тут не буде. А в 2004-му просто країні пощастило. Вистачило здорового глузду в першу чергу у простих людей»- заявив експерт.

Як резюмував соціолог, головним мотивом для прояву протесту населенням буде утиск його економічних прав. Також можуть вплинути додаткові фактори: релігія, мова, соціальний статус, територіальна приналежність.

У політичному середовищі Копатька прийнято вважати соціологом, наближеним до Партії регіонів.
8

Коментарі

118.08.13, 13:08

Наші тєрпіли і на безкровний протест не здатні!
Вимираюча нація.

    218.08.13, 22:51

    Так на безкровний варіант ніхто і не розраховуе,в київському полку міліції проходять тести "змігби ти примінити зброю проти своїх близьких в екстримальних ситуаціях"як вам це?