хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Про політичну спадщину.

Фразою "король помер, хай живе король" у середньовіччі повідомляли про смерть старого короля та вітали нового, молодого, який ставав королем після смерті свого батька.
Здавалося б, ці часи давно минули ...
Але ж ні, минули вони тільки у цивілізованій Європі, куди ми так прагнемо. А от в Україні все тільки починається ...
Передача влади "по праву народження", як це було у середньовіччі, процвітає всі 25 роки незалежності України. Тобто якщо у когось батько був депутатом, мером, главою рда, "губернатором" тощо, то це означає що мажорна дитина такої особи обов'язково має йти у політику та займати тепленьке місце, заздалегідь дбайливо підготовлене можновладним татусем. Він вже апріорі не може бути дільничим лікарем або міліціонером із зарплатнею у 1500 грн, шкільним вчителем із зарплатнею в 1 200 грн., або навіть адміністратором чи продавцем-консультантом.
Тим паче поїхати на заробітки, це вже взагалі не аристократична справа. І виходить так, що в нас з'являються нові династії, де влада передається від батька до сина, такі собі щойно спечені спадкові принци, лорди, барони, і вся заслуга цих новітніх "аристократів" полягає лише в тому що вони є дітьми своїх батьків. Бо ж всім зрозуміло, як склалася би їх доля, якби вони народилися в родині простих заробітчан або селян. Але ж наші політики та чиновники маніакально просувають своїх діточок до влади, нав'язуючи людям думку про те, що тільки їх дітки гідні бути "начальниками", і намагаються не дати ні єдиного шансу справжнім вихідцям з народу.
Скоро відбудуться позачергові вибори в Україні, і всі чітко розуміють, наскільки вони важливі. І зараз від нас з вами, від кожного виборця, залежить, чи стане Україна сучасною європейською державою, чи вона продовжуватиме бути європейською державою, але такого собі середньовічного зразка із феодальним строєм та спадковими феодалами.
Кому ми маємо делегувати повноваження керувати державою ?
Тим, хто ладен життя віддати за Україну чи тим у кого й так все добре ?
Щоб потім не запитувати у самих себе чому вимоги Майдану не виконуються. Адже ми самі маємо обрати тих хто їх буде виконувати.
0

Коментарі