хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

АртАкадемія. Випуск №1.

  • 28.03.12, 12:42
Рубрика: Святкуємо

«Мовчи, жінко! Твій день – 8 Березня!»
Нарешті, цей день настав! День тюльпанів та орхідей, день, коли квітковий бізнес заробляє 50% свого прибутку за весь рік, день, коли нам, жінкам, дозволено ну майже все! 
Сама історія цього свята є зовсім неоднозначною(див.Вікіпедія). Але, не дивлячись на політичні або історичні аспекти цього дня, сьогодні 8 Березня – Міжнародний жіночий день. Як не крути, чоловіки вже звикли до думки про купу квітів та романтику в цей день. Це ми бачимо кожного року: всюди, де продаються квіти – ажіотаж з самого ранку до пізньої ночі.
Але, судячи з опитування, що АА провела на своєму блозі, то більшість дівчат в цей день були з подругою/другом/хлопцем у кавярні, отримали у подарунок квіти та увагу
Ми пошукали найоригінальніші способи привітання і ось що з цього вийшло:
1. Через вікно. Так-так, саме через вікно можна привітати свою кохану дівчину. Для цього можна не ризикувати самому, а звернутися до спеціально навчених людей – скало лазів. Вони і  квіти у вікно занесуть, і кішку, якщо треба, з дерева знімуть ;)
2. Ресторан. У час кав’ярень, кіно, катків, більярду та боулінгу, вечір у вишуканому ресторані – справжня несподіванка та найромантичніше місце, якщо, звичайно, з розумом та душею підійти до організації такої вечері.
3. Планетарій. Насправді, кохання або жінка – це неземне. Як зірки та планети. Щось таке ж далеке та прекрасне…Можна пофантазувати)
4. Але найкращим привітанням цьогоріч було від Інституту Мистецтв НАКККіМ. Наш інститут підготував концерт до Міжнародного жіночого дня, який пройшов 6 березня в актовій залі Академії. Адже кращий подарунок – це увага, компліменти та гарний настрій, якийЦе чудове дійство справді наче зустріло весну та подарувало справжнє кохання зі сцени. 

А на стінах самої Академії висіли привітання від Ректора, Вченої Ради та СтудРади, які підіймали настрій не тільки самим побажанням, а й його оформленням. 

Так що, дівчата, раз на рік, та й на нашій вулиці свято!  

0

Коментарі