хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

АртАкадемія. Випуск №1.

  • 28.03.12, 12:49
Рубрика: На смак

Справжній друг – друг серця

У бурхливому потоці життя, що пролітає повз нас, важко зрозуміти сенс певних речей: роботи, навчання, людей, стосунків між ними. Щодня, поспішаючи у справах, клопочучись про якісь дрібниці, переживаючи за другорядне, ми не помічаємо головного. Ми не замислюємось над тим, що насправді є для нас життя, який його сенс, яке воно в нас. Ми забуваємо думати про стосунки, любов, довіру і, нарешті дружбу, котра є чи не найважливішим фактором на сьогодні.
То що ж таке дружба? Звичайно, кожен вкладає свій зміст у це поняття. Спробуємо його узагальнити. Ну, для початку,  під ним розуміється процес спілкування, обмін інформацією, думками, враженнями. Але це далеко не все.  Варто зазначити, що дружба буває щонайменше двох типів: просто і справжня. Якщо ти не якийсь асоціал, то просто друзів у тебе багато. Це і хлопці, і дівчата, які щодня тебе оточують. Та як бути зі справжніми друзями?
Комусь пощастило найменше і він узагалі їх не має. Але, якщо ти, все ж таки, щасливчик, то безумовно погодишся зі мною, що справжній друг – це найбільший скарб у житті. Це людина серця, котра завжди допоможе, будь-що зрозуміє, підтримає і виручить в біді. На перший погляд здається, що це щось із області фантастики, та все ж трапляються такі випадки.  
І хоч усе змінюється з віками, та код справжньої дружби залишається вічним - це терпіння, щира доброта, ніжність та вміння втішити, допомогти. 

Даша Муровляннікова

0

Коментарі