Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

День Св.Валентина (AA - Випуск № 65)

...Шукала, шукала Купідонів, та всіх вже мабуть розібрали…

Валентинки, вітання, всюди закохані парочки – все це ознаки 14 лютого, а в народі – Дня Св.Валентина.

Коли ми були ще малими, вчилися у школі, це свято було для нас чимось казковим та невідомим. Ми зкупляли  «валентинки», вірили в купідонів та чекали на вітання від своїх «обранців». Та час невпинно тече і ми, вже будучи дорослими, почали забувати про маленькі приємності, деякі вже навіть не святкують цей день, а для когось це черговий привід сходити  з коханою людиною.

Історія цього дня тягнеться ще з далеких часів, і чи знають її студенти ми вирішили в них це спитати на нашому блозі, ось які результати:

                   Так, знаю.                                                        76% голосів

                   Ні, не цікавився.                                              24% голоси

А яка саме…

За легендою, християнський священик Валентин жив за часів імператора Клавдія II Готського (III ст. від Р. Х.) й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною.

Войовничий імператор Клавдій нібито вважав, що сім'я заважає солдатам воювати за імперію і видав едикт, яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, незважаючи на цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. За це його заарештували й ув'язнили під охороною офіцера, прийомна донька якого була сліпою. Священик оздоровив її, а опісля навернув на християнство батька й цілу родину. Довідавшись про це, імператор наказав відтяти йому голову, що й сталося 14 лютого.

Але сьогодні, особливо молодь, підтримує це свято і воно являє собою привід для романтики, подарунків, кафе, кіно та інше.

В цей день немає вільних місць ніде – ні в кіно, ні в більярдах, ні на ковзанках. У всіх великих торгівельно-розважальних центрах нема де яблоку впасти, а про переходи з квітами – взагалі краще промовчати. 

...далі - читайте у свіжому номері, який вийде зовсім скоро!

0

Коментарі