хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Парламентські вибори не будуть визнані справедливими !

Парламентські вибори в Україні не можуть бути визнані РЄ справедливими і вільними, сказав генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд 20 жовтня. Тому,  що в них не може брати участь лідер опозиції Юлія Тимошенко, пояснив генеральний секретар Ради Європи.

Також,  українська влада повинна звільнити колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, заявляє Рада Європи. Про це офіційно заявив генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд.


«Кожна країна - член організації - зобов'язана виконувати рішення Європейського суду з прав людини. Я очікую, що Україна зробить це  і у випадку з Луценком », - заявив він.

P.S.:  Нагадаю,  Страсбурзький суд на початку липня визнав, що під час затримання та ув'язнення в СІЗО Юрія Луценка українська влада порушила сім пунктів Європейської конвенції про захист прав людини і основних її свобод !!!

23

Коментарі

121.10.12, 13:14

я б був вкрай здивований, коли б хоч одні вибори в Україні /за весь час/ були демократичними і справедливими !!! При бандитській владі це неможливо !!!

П.С.: вже на даний момент вони сфальшовані, бо свідомо сфальшовані списки виборців в ЦВК і ці свідомо сфальшовані списки спущені вже вниз для голосування !!! З них викинуто сотні тисяч виборців, свідомо перекручені прізвища та імена сотень тисяч виборців, включені мертві душі /це стосується східних регіонів/, викинуті усі інваліди і хворі /я маю на увазі неходячих/ на заході України, ... в списки свідомо доплюсувавши рік внесені ті кому ще немає 18 років, ...

    221.10.12, 15:32

    вже зараз усе приготовлено для масових системних фальсифікацій !!! Вибори будуть сфальсифіковані однозначно !!!

      321.10.12, 15:36

      Ще жодна країна не посміла не виконати рішення ЄСПЛ. Станемо першими?

        421.10.12, 19:21Відповідь на 3 від gatyla

        Україна смілива!

          521.10.12, 19:52Відповідь на 4 від М_Ірина

          А влада?

            621.10.12, 19:56Відповідь на 5 від gatyla

            Владі наплювати на всіх, аби кишені повні

              721.10.12, 19:56Відповідь на 1 від Teрминатор*

              Ющенко тому не переобрали, що вибори були демократичними

                821.10.12, 20:00Відповідь на 6 від М_Ірина

                Це зрозуміло. Але ж і на можливість отримати громадянку, з якої їм не буде куди тікати теж наплювати?

                  Гість: upi

                  923.10.12, 21:41

                  да все выборы это фальшивка и пiдробка,хоть Янукович,хоть Ющенко,хоть Кучма,все кто приходил к власти все подделывали голоса,и это правда,а вы что-бы на всех форумах и сайтах не писали какие бы смайлики не ставили это все ерунда.Они сами молча собрались и решили кому и сколько править,и их там всего лиш 10 человек которые управляют страной,а завтра захотят чтобы все были безработные и нищие,они это сделают .И самое главное что это будут наши всеми любимые деятели власти всех партий,они все на нас плюют с высокой горки,им главное чтобы дорватся до власти и загребать большие деньги,и давать всевозможные обещания,и никто и никогда их не исполнил ВСЕМ БОЛЬШОЙ ПРИВЕТ

                    102.02.13, 17:50

                    Вчора на "Шустері" чула.....Сьогодні повторно передивлялася...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна