Профіль

sarah gellar

sarah gellar

Україна, Вінниця

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Наступна станція

  • 27.02.15, 14:29
Наступна станція і сходинки угору,
Небесний простір, тиха чистота,
Наступний рівень, перехід вже скоро,
Широка довгая пряма - проста.

Не забувати брати необхідне,
І залишати все, що є пусте,
Не забувати про прості обійми,
І доброту, що з кожним днем росте.

Всім перехожим щастя побажати,
Тримаючись від шуму десь подалі,
Не загубитись в натовпі, чекати,
Лиш краще все, ростивши силу волі.

Наступна станція - пора на вихід,
У неосяжну глибину, що звемо світ.

Ти сам собі герой

  • 18.02.15, 19:26
Ти сам собі герой, тож схаменися, Все що шукаєш - є уже в тобІ, Тож вір у себе, в дзеркало всміхнися, Звільнися і побачиш - це не бій.. Лаштуй думки на краще, відчувай, Покинь вже звичнеє для себе місце, Іди туди, де краще і злітай! Потрібно вірити і розбудити серце.. Ти сам собі герой, а всі навколо, Для того лиш, щоб розділити щастя, Не більше..Тож рятуй себе ти сміло, Не бійся, Бог з тобою, як і сонце.. Ти не навчиш, допоки не пізнаєш, Хто є ти сам, для чого ти живеш, Не віддасиш, допоки не наповниш, Свою душевну скриню ..і збагнеш.. Що те, що віддаєш - тобі вернеться, Страждань немає, є лише свобода, Себе полюбиш, приймеш - то родиться, В житті любов взаємна - чиста врода.. Ти сам собі герой і можеш все..! Цінуй своє життя, не переймайся, Все правильно, потік тебе несе, Тож відсвяткуй цей шлях, довірся..

Істина

  • 18.02.15, 15:22
Якби мене запитали : "В чому заключається Істина?" чи "Як іти по містку зі щастя завжди?" - я б відповіла..

В першу чергу - це розуміння і усвідомлення, що кожна наша Думка будує наше щастя чи руйнує його. Дуже важливо тримати думки "в чистоті" . Як зробити кожен день щасливим ? Без стресів і страхів ? Страхи - це взагалі ілюзіі розуму, вони не справжні :) Прокинувшись, налаштуйтесь на Хороше  , сплануйте все, що маєте зробити і уявіть, що все вже виконано Успішно. Ранок - важлива пора, налаштувавши себе на хороший день  - Ви отримаєте його. Це  - вибір.

..Моя Істина  в свободі ..від рамок і стереотипів життя. В простоті та пізнанні своєї суті і свого покликання. Істина - це глибоке усвідомлення, що ти - частина чогось неосяжного і що можливості твої - невичерпні..Це поєднання з Богом та Всесвітом і довіра до власного життя. Істина - це любов в серці, якої вже не треба просити, а можна лише ділитись. Все просто..

Це шлях. І питання лиш в тому чи Ви йдете за компасом свого внутрішнього голосу і насолоджуєтесь ним чи йдете навмання, блукаючи і не знаючи куди це Вас приведе. Рішення Ваше. Або Ви керуєте життям, або воно Вами..

Обирайте. І будьте щасливі. Це так просто..

Люди

  • 11.02.15, 13:00
Невгамовні смішні перехожі, Заплітаються в черзі від страху, І біжать, всі є різні та схожі, Між собою, шукаючи втіху. Хтось вітає сьогоднішній ранок, Без турбот прокидається тихо, Хтось не встигне доїсти сніданок, І без гальм поспішає до руху. В когось посмішка - це привітання, Стиль життя, намагнічене сяйво, Хтось не спить взагалі від чекання, Що все зміниться, думи є зайві. Є працюючі зранку до ночі, Що вважають це сенсом життя, Хтось соромиться глянути в очі, Хтось радіє новинкам буття. Дивно..в світі потоки людей, У всіх цінності дивом різняться, Та цікаве є в кожному, свій, Простір внутрішній і таємниця.


До Бога

  • 10.02.15, 10:04
Моя любов невичерпна тепер,
Бо я знайшла спасіння у Тобі,
Ти все погане із життя вже стер,
За кожен день я вдячна у мольбі.

Я бачу світло у Тобі повсюди,
Я бачу те, що  було невідоме,
І хочу кожен щоб це бачив, люди..
Знайдіть у серці Бога..і Ви - вдома.

Я довіряю силі, що веде мене тепер,
Це чисте джерело без берегів,
Це сонце, що зігріє й каже "Вір",
Це вічне літо без дощу й снігів.

Моя любов невичерпна до Бога,
Який повсюди є ,у кожному, в тобі..


Цінуйте

  • 09.02.15, 19:27
Цінуйте тих, хто серцю милий, Далеко хто чи вже пішов, Хто поруч і живий здоровий, Моліть за тих, хто миру не знайшов. Не ображайте, злість - це прірва, І ревнощі - знесилюють любов, Цінуйте, вірте в рідних, слово.. Лиш добре має бути, ніби спів. Не дійте так, щоб потім шкодуати, Як оглядаєтесь назад, в минуле, Робіть хороше, щоб колись назвати.. Це все - життям..без жалю, що все було. Ви думаєте що у Вас є час..? Простити чи признатися в коханні, Насправді все прозоре і відходить враз, Тож дійте зараз, не живіть в чеканні.. Очистіть серце, обійміть, скажіть, Знайдіть останню каплю розуміння, Не відвертайтеся, а щиро полюбіть, Усіх, хто в Вашому житті - це вміння. ..Це вміння дорогого коштує, повірте, Воно звільнить і подарує крила..

Відкривши серце

  • 29.01.15, 13:11
Відкривши серце, ти знаходиш силу, Що стільки років рвалася на волю, Забувши всі страхи, поглянеш сміло, У очі світу, намалюєш долю. Пускаючи образи десь у прірву, Подібно льоду, тане, що на сонці, Воно прокинеться від сну та співу, Від радості, у будь якому віці.. Відкривши серце ти знайдеш любов, Не закривайся у житті "в пів кроку", І будь що буде.. оживеш ти знов, Це ощасливить враз, буз шуму й звуку. З відкритим серцем йдучи, схаменешся, Мов немовля, все оглядатимеш навколо, Поглянеш..скільки чуда!..посміхнешся, Бо зрозумієш дещо більше..Є, довкола.

Щастя безлімітне

  • 25.01.15, 19:39
Не придумуйте щастю ліміт, Може бути не день - ціла вічність, Ваш є помах й відчуєте зліт, Не рахуючи більше, крізь ясність. Відчувайте, зловіть же момент! І самі розфарбуйте у колір, Та затримайте подих, мов цвіт.. Тьмарить запахом розум..Ваш вибір. Подивіться хоч раз не під ноги, А у небо, де сотні чудес, Та навколо, де різні дороги, Лиш побачте.. цінуючи час. Щастя - це щось таке..неосяжне, І знайшовши в собі джерело, Розумієш, що тут все безмежне, Це невимірне світле тепло. З ним просторіше йти кожен день, Щохвилини, секунди, завжди..

Любов

  • 23.01.15, 14:00
Чи є щось важливіше за любов? Що можем дати ми, не просячи взамін, Що розцвітає в серці кожному, без слів, І подумки підштовхує до змін.. Дитині, ближньому, самотньому, сім'ї, Це необхідно як повіртя, щоб прожити, Не бійтесь віддавати просто так.. Бо в світі цьому головне - любити. Чи є щось важливіше за любов? Мабуть на рівні з нею ходить щирість, І головне - не ставити в житті умов, Ніколи і нікому - каже мудрість.

Moon river

  • 21.01.15, 16:04
Ну, я далеко не співачка, але не втрималась ...:) Переслуховування однієї з моїх найулюбленіших пісень (виконане різними співаками в різні роки ,а оригінал - прекрасної Одрі Хепберн) надихнуло створити і свій кавер...ця пісня ,мені особисто, чомусь завжди залишає надію вірити в життєві чудеса і нагадує скільки ще всього прекрасного є...чудес і Вам...