хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Істина

  • 18.02.15, 15:22
Якби мене запитали : "В чому заключається Істина?" чи "Як іти по містку зі щастя завжди?" - я б відповіла..

В першу чергу - це розуміння і усвідомлення, що кожна наша Думка будує наше щастя чи руйнує його. Дуже важливо тримати думки "в чистоті" . Як зробити кожен день щасливим ? Без стресів і страхів ? Страхи - це взагалі ілюзіі розуму, вони не справжні :) Прокинувшись, налаштуйтесь на Хороше  , сплануйте все, що маєте зробити і уявіть, що все вже виконано Успішно. Ранок - важлива пора, налаштувавши себе на хороший день  - Ви отримаєте його. Це  - вибір.

..Моя Істина  в свободі ..від рамок і стереотипів життя. В простоті та пізнанні своєї суті і свого покликання. Істина - це глибоке усвідомлення, що ти - частина чогось неосяжного і що можливості твої - невичерпні..Це поєднання з Богом та Всесвітом і довіра до власного життя. Істина - це любов в серці, якої вже не треба просити, а можна лише ділитись. Все просто..

Це шлях. І питання лиш в тому чи Ви йдете за компасом свого внутрішнього голосу і насолоджуєтесь ним чи йдете навмання, блукаючи і не знаючи куди це Вас приведе. Рішення Ваше. Або Ви керуєте життям, або воно Вами..

Обирайте. І будьте щасливі. Це так просто..

3

Останні статті

Коментарі

118.02.15, 21:02

    218.02.15, 21:04Відповідь на 1 від asafary