хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вже час.

 



  Час летить непомітно, а під час першого ранкового пробудження - дуже стрімко. Варто лише прикрити оченята на декілька секунд і занурення майже неминуче, як і запізнення чи пересипання. До того ж слід додати, що такий сон викликає залежність, згодом він стає звичкою, якої дуже важко позбутись.
  Будильник не є основним фактором вчасного підйому, а лише додатковим. Потрібно правильно оцінювати всю важливість пробудження і сьогоденних справ, настроїти внутрішній годинник. За деякий час його використання, будильник стає майже зовсім не потрібен і працює як запобіжний засіб у черезвичайній ситуації, процент виникнення якої дуже низький. Організм звикає до підйому у визначенний час і пробуджується самостійно за декілька хвилин до сигналу будильника, але не більше ніж за годину.
  Смартфони сьогодні є у багатьох, мобільни телефони, компьютери. Настроїти будильник ліпеше за все на них, а саме на телефоні чи на смартфоні. Щодо вибору якоїсь бурхливої мелодії,- вчені з Чернівців не радять цього робити. Психіка від цього страждає, але на перші рази підійде і такий варіант, лише на той час поки просипання у визначенний час не стане звичкою. Складніше із встановленням будильника на персональному комп’ютері, атже в стандартних програмах його не існує, а ті які є на ринку та у вільному доступі в інтернеті не досконалі чи конфліктують із різними операціонними системами, від чого їх функціонал значно зменьшується. Можливо в майбутньому будуть виправлені ці неточності, які прийдуть у оновленнях.
0

Коментарі