хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

kravets_julia

попередня
наступна

Всі хвороби – від нервів

  • 14.11.13, 10:10
Психологи довели, що кожна недуга – наслідок психологічних проблем

Ми звикли вважати, що хвороби – наслідок підступності вірусів, мікробів або ж сигнал про те, що з внутрішніми органами не все гаразд. Однак психологи дійшли висновку, що причини фізичних недуг криються у психологічних проблемах. Отже, стан нашого здоров’я прямо залежить від життєвих драм.

Часто ми потрапляємо у полон хвороби не тому, що перемерзли або не долыкували попередню застуду, а тому, що не маємо можливості відпочити. Нерідко недуга звалює людину тому, що їй бракує уваги від рідних. Відомо чимало випадків, коли діти хворіють лише тому, що не хочуть, аби батьки цілими днями пропадали на роботі. Трапляються випадки, коли пацієнти позбуваються важких недуг після інтенсивного курсу психоаналізу.
Намагаючись позбутися життєвих негараздів, людина краде енергію з різних місць власного тіла. Саме там і ховаються наші хронічні недуги. Завдяки зонам фізичного болю можна виявити, які психологічні проблеми не дають спокою. Усунувши їх, можна позбутися докучливих захворювань.
Вуха. Біль та часті отити свідчать про те, що хворий не хоче чогось чути. Часто ця проблема сягає корінням у дитинство, коли у батьківській сім’ї було багато крику. Це може бути причиною утворення вушних корків.
Горло. Біль у горлі свідчить про те, що пацієнту важко себе реалізувати, він не може заявити про себе у суспільстві. Можливо, рідні або колеги по роботі не дають йому висловитися.
Мігрень. Часті головні болі спричиняє внутрішній конфлікт. Людина має амбіції та бажання, але змушена весь час чинити всупереч власній волі. Нерідко мігрені свідчать про те, що хворий змушений пригнічувати внутрішні бажання.
Шия. Якщо ця частина тіла перенапружена – вам на голову тисне психологічний тягар. Біль при повертанні шиї свідчить про вразливість, відсутність моральної гнучкості.
Груди. Дискомфорт у цій ділянці виникає, коли людина змушена придушувати власні почуття. На думку біоенергетиків, у загрудинній ділянці міститься енергетичний панцир, який дає про себе знати з допомогою перенапруження м’язів.
 Якщо людина жертвує власними інтересами, позбавляє себе радощів життя заради тих, кого любить, виникають болі у серці. Нерідко від неприємних почуттів потерпають внаслідок таємного кохання.
Очі. Короткозорість притаманна людям, які не бачать перспективи у житті, тому не робить рішучих кроків. Пацієнти, що скаржаться на далекозорість, звикли жити лише майбутнім і не помічають “плюсів” сьогодення. Від різноманітних очних хвороб страждають, коли не хочуть бачити реальності або навпаки – бракує інформації.
Ноги. Переломи та ушкодження – ознака того, що людина прагне рухатися вперед, проте надто поспішає або не має можливості реалізувати свої плани та задуми.
Руки. Цю частину тілу ідентифікують з втіленням думок у реальність. Правою рукою ми даємо, лівою – отримуємо. Хвороби або переломи правої руки свідчать про те, що хворий не бажає щось робити або віддавати. Негаразди з лівою – відмова приймати або одержувати інформацію або сторонню допомогу.
Легені. Видихючи повітря, ми віддаємо відпрацьовану енергію у всесвіт, вдихаючи – оновлюємося. Проблеми з легенями свідчать про неможливість відпустити старий досвід та прийняти новий.
Спина. Негаразди з хребтом означають, що жертва недуги не відчуває підтримки, тому ображається на близьких людей і шкодує себе.
Шлунок. Дискомфорт у животі свідчить про те, що пацієнт не хоче “перетравлювати” думки та ідеї, які навіює йому оточення. Виразка шлунка – ознака самоїдства. Якщо після походу в гості вас нудить, можливо, господарі – лукаві та лицемірні.
Суглоби. Запалення у суглобах та болі свідчать про придушені обурення та образи. Зазвичай такі хвороби трапляються у психологічно негнучких, вразливих людей зі слабкою нервовою системою.
 Медична практика знає траплялося чимало випадків, коли хворі дивним чином одужували відразу після того, як втілювали власні мрії у життя. Тобто бажання, яким не дозволяємо здійснитися, провокують серйозні недуги. Досвід показує, що поєднання медикаментозного та психологічного лікування приносить найкращі результати, адже будь-яка хвороба має “душевне” підгрунтя.

0

Коментарі

114.11.13, 11:01

актуально