Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

женці прибули на велику жатву

  • 13.08.17, 03:28
Так дивно, ось чому віщі сни так відрізняються від простих? Приснився тобі сон, ти прокинувся і відразу зрозумів: "ти цей сон не забудеш ніколи, він віщий". І таки так, навіть якщо відразу у вікно подивитися, все одно не забудеш, він віщий і все тут. Ось і мені з одинадцятого на дванадцяте серпня приснився такий сон. 
                                                   Сон 
  Стою я в самій середині житнього поля. А навкруги вже достигле зерно, колоски такі налиті, гарний врожай! Ззаду, десь там на пагорбі, вкритому молодою зеленою травою, на краю поля, стоять українці. Але мені так сумно, вони якісь, як би це сказати, щоб не образити? tears Якісь затуркані, ніби під впливом пропаганди, вільні, але зневолені владою і зовсім не розуміють мене. А мені так тяжко на душі від цього, що аж плакати хочеться. Аж раптом, переді мною з'явилось два індіанця, в них я побачила знайомих до болю людей, це українці, але в реальному житті, вони мертві. Вони з любов'ю і співчуттям дивились на мене. 
- Ми допоможемо тобі,- сказали вони.
- Допоможіть, - відповіла я з полегшенням. 
  Вони щось прокричали і я побачила дуже богато індіанців зі зброєю в руках. Військо дуже швидко, надто швидко, нереально швидко, наблизилось до нас і стало по заду моїх знайомих, напроти мене. 
Я прокинулась. 
    Все написане, чиста правда, нічогішенько не придумала. 

"И вышел другой Ангел из храма и воскликнул громким голосом к сидящему на облаке: пусти серп твой и пожни, потому что пришло время жатвы, ибо жатва на земле созрела".
                                                                        Откровение Иоанна Богослова
3

Коментарі

Гість: pedere stulti

113.08.17, 11:00

ще ні одна війна не завершилася перемогою тих хто був неправий
рано чи пізно все стає на місця