Профіль

ksushk

ksushk

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Зробимо Україну чистою 2013

  • 20.04.13, 10:00
Зробимо Україну чистою 2013

праздник для души

http://letsdoit.org.ua/
Приглашаю
всех желающих! Всех, кто любит природу, кто любит Киев, да просто всех,
кто любит:) Всех, кто хочет оставить детям планету чище, чем она есть.
Всех, кто хочет провести время в кругу счастливых людей.
Место уборки: берег Днепра (напротив ТЦ «Скай Молл»)
Адрес: проспект Генерала Ватутина,2.
Место встречи: Возле ТЦ «Скай Молл»
Адрес: проспект Генерала Ватутина,2.
Дата встречи: 20 апреля.
Время встречи: 10-00
До встречи!!:))
(066) 543-62-86;(063) 673-71-03
Перчатки для уборки будут, мешки для мусора также будут.
С собой рекомендуется прихватить еды,воды и конечно-же, хорошее настроение! (ну и
кто что придумает, лопаты, купальники:))
Друзья, присоеденяйтесь,
не стесняйтесь:) Прошу поделиться ссылкой с друзьями. http://vk.com/id8352311
Кто скорее всего
будет, отметьте пожалуйста "лайком" (для понимания количества
участников) Всем спасибо и до встречи!!!:))

Дата проведения: 20 апреля 2013

Место проведения: Киев

Зробимо Україну чистою 2013

Приглашаю всех! Всех, кто любит природу, кто любит Киев, да просто всех, кто любит:) Всех, кто хочет оставить детям планету чище, чем она есть. Всех, кто хочет провести время в кругу счастливых людей. Место уборки: берег Днепра (напротив ТЦ «Скай Молл») Адрес: проспект Генерала Ватутина,2. Место встречи: Возле ТЦ «Скай Молл» Адрес: проспект Генерала Ватутина,2. Дата встречи: 20 апреля. Время встречи: 10-00 До встречи!!:)) (066) 543-62-86;(063) 673-71-03 Перчатки для уборки будут, мешки для мусора также обещаны. С собой рекомендуется прихватить еды,воды и конечно-же хорошее настроение! (ну и кто что придумает, лопаты, купальники:)) Друзья, присоеденяйтесь, не стесняйтесь:) Прошу поделиться ссылкой с друзьями. http://vk.com/id8352311 Кто скорее всего будет, отметьте пожалуйста "лайком" (для понимания количества участников) Всем спасибо и до встречи!!!:)) http://letsdoit.org.ua/

Присоединиться к событию

*******Крок до свята*******

Репертуар Київського національного академічного

 театру оперети на січень 2013 року:

Дата

Назва вистави

 

10.01.2013

«Острів скарбів»(11.00, 14.00)

 

«Таке єврейське щастя»

 

11.01.2013

«Лампа Аладдіна»(11.00,14.00)

 

«За двома зайцями»

 

12.01.2013

«Білосніжка та семеро гномів»(12.00)

 

«Welcome to Ukraine або Подорож у кохання»

 

13.01.2013

«Острів скарбів»(12.00)

 

«Сорочинський ярмарок»

 

16.01.2013

«Баядера»

 

17.01.2013

«Моя чарівна леді»

 

19.01.2013

«Циганський барон»

 

20.01.2013

«Пригоди бременських музикантів»(12.00)

 

«За двома зайцями»

 

22.01.2013

«Летюча миша»

 

23.01.2013

«Містер Ікс»

 

24.01.2013

«Бал у Савойї»

 

27.01.2013

«Циганський барон»

 

31.01.2013

«Весела вдова»

 

Початок вечірніх вистав о 19.00

Групові замовлення квитків здійснюються у заступника начальника відділу продажу:

Ващенко Оксани Олексіївни тел.: (044) 287-01-12

моб.(066) 543-62-86;  моб. (063) 673-71-03

Й. Штраус «ЦИГАНСЬКИЙ БАРОН»

Він повернувся на батьківщину, але знайшов лише руїни власного замку. Родинні землі захоплено пихатим ділком. І тільки зустріч із волелюбними циганами та палка пристрасть до чарівної Саффі перевертає життя гордого красеня Сандора Барінкая.Захоплююча стихія пісенності у запальних ритмах чардашу і циганських мелодій, на тлі яких і народжується незвичайна історія всепереможного кохання.У виставі звучать «Чардаш» Вітторіо Монті, циганська народна пісня «Малярка» в обробці І. Ярошенка та циганський народний танець в обробці О. Корша

В. Ільїн, В. Лукашов “За двома зайцями"

Кохання чи гроші? Бідна красуня чи цибата багатійка? І що робити з боргами, коли лихварі вже деруть на шматки? Вигідне одруження налагодить справи, та й дурненька Проня сама стрибає до рук. От тільки хто сподобив гультяя Голохвостого так зухвало залицятись і до іншої? Адже хто хоче двох зайців уколошкати… Нове і несподіване прочитання всім відомої класики вітчизняної комедії неодмінно підніме настрій і вкотре розсмішить до сліз.

"Welcome to Ukraine або Подорож у кохання»

Що спільного між Києвом і Парижем? Кохання, що не має меж! А ще - Інтернет,який поєднує сучасних молодих людей з різних країн. Саме у Києві віртуальнезнайомство молодої парижанки та українського юнака стає реальним. Він відкриваєдля неї свою душу, а разом з тим - і душу України, її культуру та звичаї.Закоханий парубок, можливо, й хотів би жити у Парижі, якщо б не було такоїземлі – Україна. А Вона? Жіноче серце – справжня загадка…

Г. Гладков "Пригоди бременських музикантів"
Одного разу Трубадур побачив прекрасну Принцесу і покохав її з першого погляду.Але Дуркуватий Король не бажає віддавати свою дочку заміж за бідного музиканта…
Відому казку братів Грімм 40 років тому В. Ліванов, Ю. Ентін та Г. Гладковперетворили на найвеселіші та найпопулярніші мультфільми та мюзикл, героїв якихобожнює вже не одне покоління глядачів. Симпатичні Пес, Осел, Кіт и голосистийПівень, страшні лісові розбійники на чолі зі своєю Отаманшею, мудрий Блазень ісмішний Король, нишпорка-Сищик, і , звичайно ж, Трубадур із Принцесою зновукличуть вас до пригод! 

П. Абрахам «Бал у Савойї»
Потрапити в тенета власного обману, підкорюючи знамениту співачку - що можебути більш безглуздим для модного журналіста Арістіда Стенвуда! Адже він -майстер брехні! От тільки з красунею Мадлен Тібо вся його спритність кудисьзникає. А може це любов? Шалений каскад карколомних пригод, уявних зрад іщасливих примирень у ритмі степу і фокстроту переживуть чарівна Мадлен табезтурботний Арістід на блискучому і вишуканому балі у «Савойї», куди, до речі,вони запрошують і вас!

Ж. Оффенбах "Ключ на бруківці або Пригоди весільної ночі"
Що можна пробачити жінці? І чи можна їй вірити, якщо навіть шлюбну ніч нареченапроводить з іншим у замкненій кімнаті?! Тему любовних трикутників, коханців ушафі, жіночої логіки та меж чоловічої терплячості досліджує композитор ЖакОффенбах. Схоже на те, що для написання цього веселого й захоплюючого твору вінобрав анекдотичні ситуації. І тому герої весь час перебувають на межі комічногота драматичного.
О. Рябов «Сорочинський ярмарок»
У виставі торкається пласт української культури гоголівських часів, колищорічно відбувалися гучні ярмарки, такі, як Сорочинський. Яскравий калейдоскопперсонажів – всі представники тодішнього сільського населення. Головні героївистави - чотири різних пари: романтичні Гриць і Парася, щаслива пара Цибулі тамудрої Мокрини та антипод цієї родини – сім’я Черевика та Хіврі. Хівря стає назаваді подружньому щастю Гриця та Парасі, втім кохання допомагає молодимподолати інтриги підступної мачухи. Закінчується вистава гучним весіллям щасливоїмолодої пари
І. Кальман «Містер Ікс»
Ним захоплюються колеги, його обожнюють дами, йому заздрить Барон і кохаєнайпрекрасніша Теодора. Хто він? Чому приховує своє обличчя? Це черговий трюкавантюриста, любовна інтрига дона Жуана чи звичайнісінька примха блазня? На цепитання ви отримаєте відповідь, завітавши на виставу “Містер Ікс”
"Танго життя" 

Середгамору, метушні і розпусти мегаполісу, куди звідусіль стікаються у пошукахщастя молоді люди, так важко знайти своє кохання. Однак героямтанцювально-пластичного шоу це врешті-решт вдається. Постановка зацікавитьшанувальників танцю, який іноді краще, ніж слова, передає почуття і надихає дощирості у прояві переживань. Танцювальне дійство відбувається під музикуширокого стилістичного діапазону: від техно до класики. Однією із родзинок шоує танго – танець, що відображає найсильніші людські емоції – від любові тапалкої пристрасті до ненависті.

Й.-С. Бах "Кавова кантата"
Старийбатько хоче змусити свою дочку кинути звичку пити каву. Та жоднi обiцянки,заборони та погрози не можуть примусити її вiдмовитись вiд улюбленого напою.Вона прославляє незрiвняний смак кави.“Кавова кантата” видатного німецькогокомпозитора, органіста і неперевершеного майстра поліфонії Йоганна-СебастьянаБаха побачила світ на початку 1730 року. У ті часи в Європі кава була дужепопулярною. Варто зазначити, що саме завдяки знаному львів’янину Юрію-ФранцуКульчицькому цей напій підкорив тоді Старий світ. І хоча зміст лібрето єневибагливим, Й.-С. Баха цікавила саме музична основа твору. У Київськомунаціональному академічному театрі оперети вечір–концерт відбувається застоликами при свічках, звучить Бранденбурзький концерт №3, Сюїта сі-мінорБаха... А передує власне виставі своєрідна прелюдія. Актор гостинно запрошуєглядачів до музичної вітальні. Гасне світло і Ви під чарівні звуки творівМаестро починаєте свій шлях у минуле. Глядач поринає у вишукану атмосферу ХVІІІстоліття. До речі, цікавим є факт, що Й.-С. Бах і Україна – об’єднані поняття.Адже брат видатного композитора Йоганн-Якоб служив у короля Карла ХІІ. А 1709року воював під Полтавою.

І. Кальман "Сільва"
Конфлікт, який виникає у взаєминах головних героїв славнозвісної оперети І.Кальмана, не втрачає актуальності. В це дійсно важко повірити: молодийаристократ знаходить своє справжнє кохання в кабаре! Зрозуміло, що батькиЕдвіна проти нерівного шлюбу! Однак для справжнього кохання перешкод не існує,переконує нас ця бурхлива історія.

І. Кальман «Фіалка Монмартру»
Історія богемного життя з авантюрними пригодами трьох молодих митців, вічнимбраком коштів, муками творчості, злетами і падіннями. Дійові особинайромантичнішої оперети І. Кальмана – актори, художники, поети, музиканти.Вони живуть, працюють і мріють на пагорбах Монмартру, в мансардах під дахамиПарижа. Це також історія про те, що мрії обов’язково збуваються, якщо вірити увласні сили, свій талант та свою щасливу зірку.

І. Кальман "Баядера"

Чарівний сюжет про прекрасне кохання східного посла Раджамі до актриси Одетти,здавалося б немає ніяких шансів на продовження, але сила кохання долає всіперешкоди! 

Ф. Лоу «Моя чарівна леді»
Всесвiтньовiдомий сюжет про давньогрецького скульптора Пiгмалiона, що створивмармурову жiнку Галатею i закохався у власне створiння, був вiдтворений у п'єсiБернарда Шоу "Пiгмалiон" та обiйшов усi великi драматичнi пiдмосткисвiту. А за мотивами "Пiгмалiона" А. Дж. Лернер створив лiбрето, аФредерiк Лоу написав чарiвну музику. Отож,бiдна дiвчина Елiза торгує фiалками,але раптом стає чарiвною ледi.

Ф. Легар «Весела вдова»
Коли жінкамолода, вродлива, дуже багата, і, до того ж, вільна від подружніх пут, вонагадає, що здатна підкорити увесь світ. Однак насправді у світі стільки спокус!І прекрасна Ганна Главарі, яка бавилася десятками чоловіків, раптом самапотрапляє в тенета кохання. Для цього графу Данилу потрібно усього-на-всьогозалишатися байдужим до її чарів і мільйонів! Тож хто буде в цій історіїпереможеним, а хто - переможцем?

І. Поклад "Таке єврейське щастя"
Колись на постiйне мiсце проживання за кордон вдавалося виїхати хiба що євреям.Знаходилися спритники, якi це використовували. Один з таких молодикiв одруживсяз єврейкою i виїхав до iзраїлю. Та недовго тривала сiмейна iдилiя. Пройдисвiтзалишив дружину i втiк з iншою за океан. i хоч болiсно залишати батькiвщину,своїх рiдних i друзiв, допомогти онуцi збирається баба Маня - улюбленицявеликого i дружнього одеського двору.

Й. Штраус "Летюча миша"
Чарiвнi мелодiї вальсу, море шампанського, жарти - атмосфера справжньогокарнавалу. Чоловiк обманює дружину, дружина - чоловiка, служниця -господарiв... 

На маскарадiГенрiх Айзенштейн зустрiчає прекрасну маску i закохується в неї. Багато зусильприкладає вiн, аби спокусити красуню, не пiдозрюючи, що незнайомка в масцi -його власна дружина Розалiнда.
С. Бедусенко «Лампа Аладдіна»
Сюжет всіма улюбленої казки відомий: бідняк, але щасливчик Аладдін стає володаремчарівної лампи і Джина, який виконає три заповітні бажання хлопця. Звичайно ж,Аладдіну доведеться подолати немало перешкод на шляху до здійснення своїхбажань, але найціннішим подарунком для нього стане любов прекрасної принцесиБудур. 

В. Домшинський "Білосніжка та семеро гномів"

Білосніжці, яку вигнала з батьківського дому сувора мачуха, зустрічаються добрій кумедні жителі чарівного лісу - гноми. Ось тут і починаються справжні дива...На цій повчальній казці, яку написали відомі казкарі брати Грімм багато роківтому, виросло вже не одне покоління дітлахів!

Музична казка “Чіполліно”

Веселого бешкетника Чіполліно, який допомагає жителям своєї фруктово-овочевоїкраїни звільнитися від влади жорстокого принца Лимона, злющого сеньйораПомідора та графинь Вишень, полюбили дітлахи різних країн.

В. Бистряков «Острів скарбів» 

Свистати всіх нагору! Піратиповертаються!  Від авторів найкрутішого мультфільму «Острів  скарбів»-  дитячий мюзикл, створений спеціально для Київської оперети! Підвітрилами нової вистави – перевірені часом хіти та нові пісні, нові герої новішалені авантюри! 

А вы лунатик? :)


Окружающая среда оказывает многообразное влияние на живые организмы, и поэтому очень трудно выделить те основные факторы, действие которых является самым существенным, определяющим для их нормального функционирования.

Неуравновешенные и эмоциональные люди в полнолуние практически полностью теряют контроль над собой,появляется чувство тоски, грусти, а у некоторых наоборот – беспричинная радость, веселье, подъём настроения. Особенно сильно полнолуние влияет на поведение женщин. Они становятся иррациональными, проявляется интуиция. Сны бывают вещими, иногда содержат весьма важную для дальнейшей жизни информацию. Говорят, в этот период, чувства и эмоции приобретают материальность, наши сильные желания могут воплотиться в материальном мире, поэтому стоит развивать силу мысли, гораздо сильней, чем в обычные дни.       Творческие люди неостанутся без внимания поклонников, так как им в эти дни проще всего раскрыть свой потенциал и выразить свои чувства в произведениях. В течении этого периода все нововведения пройдут успешно и будут встречены с симпатией.

А ведь луна....она- прекрасна, таинственна и божественна. Только не стоит забывать замечать её. Так сложилось в этом мире, что все проходит,уходит, меняется. Человек способен предать,обидеть,унизить, уничтожить,но он часто забывает что он уйдёт...а что останется после него?....- уже в прошлом его окружающая природа. Она останется? Какой она будет зависит только от нас.

Когда вы в последний раз любовались луной? Цветочком? Травинкой? Лучиком? Букашкой? Звездочкой? Собой? Приятного всем любования:)

Желаю вам,лунатики только положительного влияния небесных светил, вне зависимости от их фазы:))

Он рощи полюбил густые, Уединение, тишину, И ночь, и звезды, и луну, Луну, небесную лампаду, Которой посвящали мы Прогулки средь вечерней тьмы, И слезы, тайных мук отраду… Но нынче видим только в ней Замену тусклых фонарей.                              (А.С. Пушкин)

0%, 0 голосів

38%, 3 голоси

25%, 2 голоси

0%, 0 голосів

38%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Время и времена

  • 18.03.10, 17:34


Как же хочется чтоб скорее наступила весна, чтоб стало тепло!...

Так думала я, пока не поняла,что пред - весенняя зима 2010 года никогда не повторится, как не повторимся и мы. 

Очень радостно стало от мысли что еще есть  возможность успеть насладиться крайними морозными деньками  и  снежным холодком уходящей зимы.

 Но ведь куда важнее наличие тепла  и солнечного света в нашем сердце. И это не зависит от поры года или температуры воздуха, но очень от того, кто рядом .

 А весна...она точно будет. А мы снова будем ждать лето...

Людям

  • 12.10.07, 17:39

Нет злости,нет презренья, и неневисти нет,

К глупцам, что словно стая псов голодных,

Где каждый ждет, чтоб кто ослаб,

Чтоб духом пав, он слабым стал,

Сожрут его в тот самый час.

Никто не может изменить природу жизни этой,

Но каждый может выше быть,

Чтоб называться Человеком.