хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Можливо вас розшукують...

Изображение
Якщо запитати пересічного громадянина, хто самий дефіцитний фахівець на ринку праці України, більшість без вагань назвуть програмістів - практично у всіх на слуху інформація про те, що хороших програмістів мало. Проте, за даними дослідження  список найбільш дефіцитних посад виглядає по-іншому.

Звичайно, в січні 2014 року найбільш дефіцитним співробітником вважався веб-розробник, проте з часом  ринок встиг  «наповнитись» IT-фахівцями. Так, якщо в минулому році в рейтингу було шість різних спеціалізацій програмістів, то в останні два роки найдефіцитніші співробітники - це майстри легкої промисловості. Справа в тому, що виробнича сфера в останні роки активно розвивається, а флагманом приросту є саме легка промисловість. При цьому вакансій роботодавців стає все більше, а фахівців, на жаль, немає, особливо молодих. Професія «старіє»: фахівці середнього віку не надто поспішали в професію, а нинішня система середньої спеціальної освіти не випускає потрібної кількості професіоналів.
Практично така ж ситуація з перукарями і працівниками СТО. А за кандидатів-медиків українським роботодавцям доводиться воювати з іноземними, які пропонують високі зарплати - лікарі потрібні і в Чехії, і в Німеччині і навіть в Лівії. Якщо говорити про страхових агентів, то через специфічність ринку і оплату праці виключно «від виробітку» позиція не представляє особливого інтересу для кандидатів, які шукають стабільності.
0

Коментарі