хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Компактна електростанція, що працює 24 години на добу цілий рік

Изображение


Giraffe 2.0 гібридна електростанція, яка здатна живити енергією ваш електромобіль або заміський будинок круглий рік. Її продуктивність від 10000 до 13800 кВт-год на рік, навіть у країнах з низьким сонячним випромінюванням і помірним вітром, вона забезпечуватиме вас енергією 24 години на добу, протягом усього року.
Перша така установка була змонтована на найбільшій виставці Business of Design Week вГонконзі і відразу привернула увагу громадськості.
Вона дійсно нагадує жирафа, довга шия висотою 12 метрів з вітряком замість голови і 24 сонячних панелі на спині.
Особливості конструкції полягають у специфіці монтажу сонячних панелей. Це займає на 4 години  більше, ніж звичайний монтаж. Дерев'яна конструкція зменшує вуглецевий слід установки, але може позначитися на її довговічності.
Переваги відновлюваної гібридної установки Giraffe 2.0.
Така установка прекрасно підійде для автономного живлення невеликої дачі, як заміна дизельного генератора.
У місті вона може функціонувати в якості точки для зарядки електричних транспортних засобів, як поновлюване джерело енергії для школи, її навіть можна використовувати в якості навісу, що забезпечує тінь для дитячих майданчиків.
Вітер і сонце добре доповнюють один одного: енергія вітру генерується в основному у вечірній час і холодні місяці року, у той час як сонячна енергія генерується тільки протягом дня, особливо в літні місяці.
Є декілька чинників, які сприяють цій взаємодоповнюваності: повітря має більш високу щільність в зимові місяці і в нічний час, тим самим збільшуючи кількість енергії вітру. Крім того, на основі досліджень клімату, стійкі вітри бувають у вечірній час і холодні місяці року. Таким чином, енергія, вироблена за допомогою гібридних сонячно-вітрових електростанцій має більш рівномірний потік у порівнянні з чистим вітром або чистими сонячними системами. 

0

Коментарі