Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

В Індії з'явився перший у світі аеропорт на сонячній енергії

В Индии появился первый в мире аэропорт, питаемый исключительно солнечной энергией

У місті Кочин (штат Керала, Індія) з'явилася сонячна електростанція, яка повністю забезпечує потреби міжнародного аеропорту в електричній енергії.
 
Електростанція включає 46150 сонячних панелей, розташованих на площі 45 акрів. За запевненням керівництва станції, вона допоможе скоротити викиди вуглецю в атмосферу на 300 тис тонн протягом найближчих 25 років (орієнтовний термін служби сонячних панелей). Це еквівалентно висадці 3 млн дерев або відмови від поїздок на 750 млн миль (близько 1200000000 км). Вартість реалізації проекту оцінюється в $ 10 млн. Повернути інвестиції планується протягом 5 років.
 
Причому, сонячна електростанція здатна більш ніж повністю забезпечити потреби міжнародного аеропорту в енергії. Компанія Cochin International Airport Limited, якій належить аеропорт, має намір продавати надлишки виробленої енергії компанії Kerala State Electricity Board. Також в Cochin International Airport Limited намір і далі досліджувати можливість використання альтернативних джерел енергії. Серед них згадуються як сонячні панелі, так і енергетичні проекти на базі гідроелектростанцій.
 
Відзначається, що уряд Індії рекомендує іншим аеропортам також приступити до використання сонячної енергії. До 2022 року в країні мають намір в 5 разів збільшити вироблення сонячної енергії.


7381АК
0

Коментарі