Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Стіни які збирають воду

Ekomuro - система сбора дождевой воды из бутылок: Устойчивые изделия и конструкции

Ekomuro H20 - інноваційна система для збору дощової води, складається з модулів, заповнених 2-3-х літровими пластиковими пляшками, які з'єднані між собою і утворюють вертикальний резервуар для зберігання дощової води. Компактна і стійка до тиску рідини конструкція займає мінімум простору і спрямована на задоволення потреб економії води в міському середовищі.

Ekomuro - система сбора дождевой воды из бутылок: Устойчивые изделия и конструкции

 

Таку систему збору дощової води легко зробити в домашніх умовах і коштує вона дуже дешево. А завдяки фільтрації цю воду можна використовувати, як питну. Все що вам потрібно, це зібрати 54 великі пляшки і з'єднати їх в модулі.

Проект Ekomuro вирішує відразу 2 екологічні проблеми та проблему з простором, так як система не займає багато місця на відміну від громіздких контейнерів по збору дощової води.

По-перше, це вторинне застосування пластикових пляшок, які створюють дуже багато сміття і засмічують стоки, що призводить до повеней і забруднення навколишнього середовища.

По-друге, це економія водних ресурсів.
 
Традиційна система збору дощової води, досить дорога річ. По суті, навіть система відливів і водостоків коштує стільки ж, як ціла криша. Не кажучи вже про вертикальні резервуари, які також досить дорогі.
 
Система Ekomuro виконує ту ж функцію, інноваційна, екологічно ефективна, економічна і проста в збірці, заснована на вторинному використанні твердих відходів, трилітрових ПЕТ пляшок.
 
Проект став фіналістом регіональної наукової ярмарки Google 2012 року та номіновано на Award Science Scientific American.
 
А нещодавно цей проект виграв приз на Всесвітньому Водному форумі, в Південній Кореї.
 


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/stini-yaki-zbirayut-vodu/

0

Коментарі